Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Lutego 2019 Sympatycy Opublikowano 7 Lutego 2019 Ja odpadam. Pojechaliście do Castelari?
burgifan Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 Ja też myślałem o dzisiejszym spocie, lecz niestety dopiero do domu wróciłem.
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2019 Dzisiejszy spot odwiedził nasz kolega Bogdan.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rogierro Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 Ja na jakiś czas wyłączony z obiegu, dysk mi wypadł i teraz latam po lekarzach i rehabilitantach. Aby do wiosny się ogarnąć. Do zobaczenia za jakiś czas.
Sympatycy Robsson Opublikowano 7 Lutego 2019 Sympatycy Opublikowano 7 Lutego 2019 Zdrówka @Rogierro, lecz się chłopie bo ktoś musi że mną na Burgmanię polecieć ?
Kamil an400 Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 Już deszcz mi nie straszny nie ma się czym chwalić ale zawsze coś ,sezonie przybywaj
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2019 Godzinę temu, Kamil an400 napisał: Już deszcz mi nie straszny nie ma się czym chwalić ale zawsze coś ,sezonie przybywaj Ładny garnitur. ?
romeo1971 Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 Już deszcz mi nie straszny nie ma się czym chwalić WyszczuplałeśWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2019 Ooo Rebelhorn z żarówiastymi rękawami... Daje radę (przetrwał mega ulewę w Austrii), bo też mam, tylko w wersji Black (cały czarny), bo się rękawy nie brudzą ?
burgifan Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 Tak samo się brudzą i pewnie w szafie właśnie brudny leży, a Ty o tym nawet nie wiesz ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Lutego 2019 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2019 Wczoraj, pierwsza w tym roku, krótka przejażdżka zaliczona.
darecki2059 Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 No no Urbi w tym zestawieniu kolorystycznym niezła prezencja.?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2019 9 godzin temu, SlawoyAMD napisał: Ooo Rebelhorn z żarówiastymi rękawami... Daje radę (przetrwał mega ulewę w Austrii), bo też mam, tylko w wersji Black (cały czarny), bo się rękawy nie brudzą ? @Joshua_77 Twój Rebelhorn, w którym wracales dwa kata temu z Burgmanii był najlepszy. Poza ochrona przeciwdeszczową spowodował masaż przepony u mnie i @Rogierro ??
Joshua_77 Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 [mention=11703]Joshua_77[/mention] Twój Rebelhorn, w którym wracales dwa kata temu z Burgmanii był najlepszy. Poza ochrona przeciwdeszczową spowodował masaż przepony u mnie i [mention=11692]Rogierro[/mention] Loża szyderców Hahaha! Przynajmniej mieliście ubaw i nie bylo tak nudno na powrocie Wysłane z telefonu Samsung
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2019 W którymś momencie, a już długo łopotałeś, spojrzałem na Rogera i zobaczyłem, że się śmieje do rozpuku. Ja się śmiałem chyba z godzinę!
Elvis Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Opublikowano 9 Lutego 2019 Nie czepiać się Joshu'y ... bo mu Rebelhorn skiśnie w szafie ...
Rzelu Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 Domagam się okrutnej prawdy - gdzie koguty?
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Lutego 2019 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2019 33 minuty temu, darecki2059 napisał: No no Urbi w tym zestawieniu kolorystycznym niezła prezencja.? 46 minut temu, Marek62 napisał: I kolorem ubiór dobrany Kolorystyka ubioru - kompletnie nie zamierzona - zupełny przypadek - robocza kurtka z pracy, chyba nawet z jakimś logo Seat'a.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2019 Chłopaki, wrzucam to tu, bo nie wiem czy czytacie całe forum. Czy macie jakieś doświadczenia z jakimś systemem monitorowania paliwa i wydatków, innym niż motostat?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2019 A ma to wszystko, o czym piszę? Import danych, apkę na srajfona, przypominajki, sygnaturkę spalania na forum?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2019 3 godziny temu, Urbi napisał: Normalnie jak strażak Sam z OSP ? Auta na drodze nie zjeżdżają na boki?
burgifan Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 Piękna Majka Wojtuś! Wielki powrót ? Musi być na prawdę świetnym sqtem skoro tak zadecydowałeś. Miałem okazję kiedyś polatać jeden dzionek Majką Maćka mechanika, więc wiem jak się tym jedzie i gdyby nie moje długie nogi, to pewnie też wtedy bym sobie taką sprawił. Czy nie ma do niej białych kloszów kierunkowskazów, można by to zamienić? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Artur, nie tylko Ty miałeś z tego polewkę, wszyscy mieliśmy masaż przepony przez godzinę ?
Rekomendowane odpowiedzi