Gość danek Opublikowano 24 Lutego 2006 Opublikowano 24 Lutego 2006 Kuba tu musze sie po tobie przejechac bo sie czepiasz tej YPki, no moze ma najwyzej krecony licznik ale kupa to to na pewno nie jest. W tym watku mielismy owszem nabijac sie z madrosci sprzedajacych zlom, doslownie ze szrotow naprawionych domowym sposobem w piwnicy i sprzedawanych potem jako "stan idealny" Natomiast ta YPki przynajmniej na zdjeciach wyglada calkiem niezle i moze sie myle ze ma krecony licznik, 1:1000 moze faktycznie tak malo jezdzic co tylko potwierdza moja teorie ze ciezko przez tak dlugi okres nabic tak malo km. Pozdrawiam !yeah 1:1000 to akurat moja zona ,na YP-ce ma 8000km,.'99r. po miescie woli Yam. CYGNUS "bo sie wszedzie zmiesci".on ma tez tylko 10500 km.'97 r. jak widzisz nie wszystko jest krecone. jadac na urlop zabieram je tez ,ale na przyczepie. !sciana
Gość K K Opublikowano 25 Lutego 2006 Opublikowano 25 Lutego 2006 prosta sprawa tylko trzeba wiedzieć po ilu powinno sie wymienic łancuszek w YP250?
dr.big Opublikowano 25 Lutego 2006 Opublikowano 25 Lutego 2006 prosta sprawa tylko trzeba wiedzieć po ilu powinno sie wymienic łancuszek w YP250? Chyba jedynie jak zacznie wydawac niepokojace odglosy. W zadnym manualu serwisowym nie znalazlem wpisu o wymianie przy jakim danym przebiegu. Ani w posiadanych do tej pory moto, skuterach czy tez samochodach...
Gość K K Opublikowano 25 Lutego 2006 Opublikowano 25 Lutego 2006 tak ale wydaje mi sie ze nie szybciej jak 50-75ty? , poza tym zawsze można napinacz podkrecić, no chyba ze chodzil na sucho.Ja w instrukcji nic nie mam , znowu przy małym przebiegu 28ty? zeby tam zgl?dać to jest w pierony roboty i podejrzana sprawa, no chyba ze byl feller i gwarancja.
dr.big Opublikowano 25 Lutego 2006 Opublikowano 25 Lutego 2006 Szuka ktos moze Majesty 125? Jezdzona delikatnie po piwnicy !guns ... http://www.allegro.pl/item87008451_okazja_...t_a_n_i_o_.html
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Lutego 2006 Administrator Opublikowano 25 Lutego 2006 Szuka ktos moze Majesty 125? Jezdzona delikatnie po piwnicy ...http://www.allegro.pl/item87008451_okazja_...t_a_n_i_o_.html ... khy, khy... i pacjent ma brakuj?cy kawałek plastiku muaahahahahha Pewnie w postaci bryloczka do kluczyków !guns No i sprawa najważniejsza>> "Siedzenie IGŁA!"
bogumilek Opublikowano 25 Lutego 2006 Opublikowano 25 Lutego 2006 "TYLKO NA TYCH ZDIĘCIACH W PIWNICY NIEWYGLˇDA JAK W RZECZYWISTO|CI.NO MOŻE NA TYCH ZDJĘCIACH Z PRZODU WYSZEDŁNORMALNIE." ten tekst jest szczegolnie dobre !guns
Gość scottie Opublikowano 25 Lutego 2006 Opublikowano 25 Lutego 2006 Siedzenie igła?? Może wstawie sobie do salonu i bede na nim TV ogl?dał !guns taka cena to prawie jak lepsza kanapa
MONTER307 Opublikowano 26 Lutego 2006 Opublikowano 26 Lutego 2006 WITAM Znalazłem co? takiego: ALLEGRO Zainspirował mnie opis: Cena: allegro i na szybie jakby nie było to różnica prawie 2000 zł Rejestracja ma blachy szczecińskie a jest nie zarejestrowany POZDRAWIAM
Gość siwy Opublikowano 26 Lutego 2006 Opublikowano 26 Lutego 2006 Ciekawe ... czyżby na wiosne zniżali ceny ?
Gość Svempas Opublikowano 4 Marca 2006 Opublikowano 4 Marca 2006 http://www.allegro.pl/item88060100_yamaha_...ana_na_50_.html Kolejny Rodzynek Pod koniec lata sprowadzona z francji. Miała wtedy stan licznika co? koło 15 tys. co i tak było lekkim przegięciem. Wtedy napisane było w ogłoszeniu że uczył się nim jeĽdzić jaki? młodzian... efekty widać do dzi?. Chyba nie ma plastiku nie nadaj?cego się do reanimacji/wymiany. Pomimo tego okre?lono go mianem "Piękna"... yyyy z której strony???
zyzio Opublikowano 4 Marca 2006 Opublikowano 4 Marca 2006 To nie czasem ta co w piwnicy stała? Były takie zdjecia na allegro kiedys
Gość Svempas Opublikowano 4 Marca 2006 Opublikowano 4 Marca 2006 Nie nie. Tamta jest w "troche" lepszym stanie . Poza tym ta piwnicowa przyjechała z Niemiec a to co tutaj dałem z Francji
Gość siwy Opublikowano 4 Marca 2006 Opublikowano 4 Marca 2006 hehe ładna sztuka Ciekawe jak się młodzian uczył jeĽdzić chyba na przednim
Gość Svempas Opublikowano 6 Marca 2006 Opublikowano 6 Marca 2006 http://www.allegro.pl/item90530516_yamaha_majesty_125.html Co? tanio jak na 2004... Import Francja, przebieg 6000 ( !happybth ) Ale co najciekawsze. Z francji przyjechała z przednim kołem "wkomponowanym" w chłodnice. Widać pan Stasio obalił nie jedn? flache żeby doprowadzić j? do stanu "pozornej" używalno?ci !happybth !happybth
rudy_56 Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Opublikowano 6 Marca 2006 http://www.allegro.pl/item90530516_yamaha_majesty_125.htmlCo? tanio jak na 2004... Import Francja, przebieg 6000 ( ) Ale co najciekawsze. Z francji przyjechała z przednim kołem "wkomponowanym" w chłodnice. Widać pan Stasio obalił nie jedn? flache żeby doprowadzić j? do stanu "pozornej" używalno?ci !w00t Svempas bardzo fajnie, że sie w to bawisz - prosze Ciebie jednak o jedno, każdy wniosek popieraj dowodami - fotki, dawne aukcje itp. Inaczej mija sie to z celem i możesz być pos?dzony o to, że tworzysz jakie? bajki. Nie odbierz tego Ľle, to taka moja porada od starszego fachem
Gość siwy Opublikowano 6 Marca 2006 Opublikowano 6 Marca 2006 Albo to jest prawdziwa okazja albo ... kolejna kupa Jak za 2004r to trochę mało chce !w00t Przebieg jest raczej realny. Ale co najciekawsze. Z francji przyjechała z przednim kołem "wkomponowanym" w chłodnice. Widać pan Stasio obalił nie jedn? flache żeby doprowadzić j? do stanu "pozornej" używalno?ci wink.gif laugh.gif Sk?d wiesz ... ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Marca 2006 Administrator Opublikowano 6 Marca 2006 Nie mówie, że kupa ale zastanawiam się czy nie klikn?c na "Kup teraz" !w00t http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=90660254 W sumie wielkiego ryzyka nie ma
Sympatycy Kubo Opublikowano 6 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2006 Hahahahhahaha.... !vampire Długo nie musiałem się zastanawiać... Skuter za 11zł? Choćby miał 100000km i brak przedniej czę?ci skutera(like Maximus) to za 11zł go chce... Po zakupie wysłałem do go?cia info--> "Witam, zakupiłęm wła?nie u Pana na aukcji skuter Suzuki Burgman 400 za kwotę 11zł... Chciałem się zapytać w jaki sposób można go odebrać i w którym miejscu... Czekam niecierpliwie na odpowiedĽ i pozdrawiam, Kuba" Hahahhahahahahahhaa.... Chyba go?ć zczerwienieje ze zło?ci ... Zobaczymy... Pozdrówki, Kuba(a nóż to prawda, to wtedy lepsza promocja niż w Łodzi ) EDIT--> Mariusz niema problemu... Ile chcesz? 100? 300? 500%? hahahahaha Ale nie dam wiecej prowizji jak 500% !w00t ...Policz ile by? wział jak dojdzie do skutku i się policzymy !OKK Ooooj Bigu hahaha wyedytowałes i nawet się nie podpisałe? ...A czerwony kolor się tak odznaczał(żeby mariusz zauwazył że co? dopisałem), bo bez sensu było pisanie nowego posta ... Pozdro 4U !OK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Marca 2006 Administrator Opublikowano 6 Marca 2006 Kubo... pamiętaj o mojej prowizji Aaa... i nie zapomnij zrobić przelewu na 11 zyli
Gość Svempas Opublikowano 6 Marca 2006 Opublikowano 6 Marca 2006 Do Rudego_56 i Siwyex: Wiem st?d, bo ostatnimi czasy do?ć sporo buszuje po stronach, a z racji tego że też mam Maje 125 to na nie zwracam szczególn? uwagę. Była nawet na ebayu, zwróciła moj? uwagę wła?nie tym kołem bo to troche dziwnie wygl?dało, tak jakby w ?ciane uderzył, zero szlifa czy nawet uszkodzonej przedniej czachy. Tak jakby uderzył i dalej w pionie stał. W przeliczeniu pamiętam że kosztował co? koło 4800PLN. Poza tym sam kolor również jest dosyć żadki. Nie mam dokładnego linka tamtych aukcji i ogłoszeń... nie s?dziłem że mog? się przydać !w00t . Od dzisiaj będe skrzętnie zapisywał takie aukcje. Poza tym zadzwoniłem do go?cia (za dużo minut mam w abonamencie !OKK ) I troche go pomenczyłem, na pytanie o bezwypadkowo?ć jako? dziwnie odsapnoł i powiedział że oczywi?cie bezwypadkowy. A poza tym to cena również jest stanowczo za niska... mnie powiedział że z tych 7000PLN sie jeszcze dogadamy... Poza tym takie roczniki id? po 11 000 PLN http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M124509 Tak więc jestem przekonany na 99% że to ta sztuka !vampire
Administrator Artix Opublikowano 6 Marca 2006 Administrator Opublikowano 6 Marca 2006 Ehh kurcze uprzedziles mnie Kubo, ja nawet za model Burgmana bym tyle zaplacil w skali 1:50 000 !vampire a co dopiero za caly skuter w skali 1:1 !w00t
dr.big Opublikowano 6 Marca 2006 Opublikowano 6 Marca 2006 Ooooj Bigu hahaha wyedytowałes i nawet się nie podpisałe? ...A czerwony kolor się tak odznaczał(żeby mariusz zauwazył że co? dopisałem), bo bez sensu było pisanie nowego posta !OKK ...Pozdro 4U !vampire Ja wyedytowalem !OK ? Ale co !w00t ? Bo w tym czasie nie bylo mnie przy kompie . PS. Na ebayu.de juz moglby byc problem ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Marca 2006 Administrator Opublikowano 6 Marca 2006 Kubo... To ja zmieniłem kolor z czerwonego na czarny w twoim po?cie. Napisałem Ci o tym na gg. Kolor czerwony kojarzy się z wpisami moderatorów i wolałbym, żeby tak pozostało aby nie robić na przyszło?ć chaosu. A tak wracaj?c do tematu... Kubo, pamiętaj, ze ja prowizje pobieram niezależnie od tego czy transakcja dojdzie do skutku czy też nie !vampire
Rekomendowane odpowiedzi