bodzio61 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 6 minut temu, burgifan napisał: A to mój nowy skuter, tym razem już dwa cylindry, bo mi dokuczaliście. Jest to oczywiście nic innego niż Burek AN 800 K18 Tak jak napisałem wcześniej - burczy ładnie, a na pewno inaczej Niektórzy zarzucają mi, że mało męski kolor, oczywiście (sorka) mam to w... Przynajmniej jestem szczery Mnie urzekł ten kolorek i ma podobać się przede wszystkim mi ! Nie wiem, tym razem idę w tę stronę, zobaczymy, czas pokaże, póki co pokochałem go natychmiast. Jazda zupełnie inna. Pozdrawiam wszystkich którzy się właśnie nabijają ze mnie myśląc, że błądzę... Śliczny Burek dwukolorowe mają coś fajnego w sobie Pozdrawiam B61.
burgifan Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Szanowni koledzy i koleżanki (o ile jeszcze jakieś są) taką mam propozycję, żeby w trakcie cytowania czyjegoś wpisu zaznaczać sam tekst bez zdjęć, uważam, że to wiele lepiej, bo po co mają się dublować te zdjęcia które zajmują bardzo dużo miejsca na ekranie, a i tak przecież chodzi o to, żeby zacytować treść wpisu. Można to zrobić bez problemu najeżdżając myszką na cytowany wpis zaraz za ostatnim zdjęciem i wciskając w klawiaturze klawisz DELETE, czyli backspace, czyli ten ze strzałką w lewo jak kto woli, wtedy kasujemy bez problemu to co chcemy i na forum jest mniej śmieci. To tylko taka moja mała sugestia. 1
marekb9t Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Myślę że to tak jak LPG w aucie niby na benzynę ale jednak można inaczej i dlaczego by nie skoro jest dozwolone. A po za tym na pewno nie kupi łańcuchowy sprzęt. Nie wiem o czym mówisz Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Rzelu Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Tę właśnie zmianę miałem na myśli pisząc ze Burgifan musi teraz popracować nad swoim wyglądem. Obowiązkowo: broda do pasa, brzuch do opierania o bak, kurtka z frędzlami... No i kask...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2017 Prawie pod kolor pojazdu!PSNiniejszym informuję, że to wyżej jest żartem, a Maćka pojazd bardzo mi się podoba. Pewnie sam bym sobie takiego nie sprawił, ale uważam, że jest super, kolor wymiata, a chromy piękne!
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 2 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2017 56 minut temu, Rzelu napisał: No i kask... Rzelu... kakakask za spokojny na taką maszynę we wściekłym kolorze. Bardziej - patrz niżej...
wd40 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Musze się pochwalić, że nasze zdjęcie zdobyło drugie miejsce w konkursie do kalendarza za miesiąc sierpień. Dziękuję wszystkim za oddane glosy.
Rzelu Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Dziś Festyn Lotniczy w Mirosławcu. Jak się pozbieram to pojadę. Wrzucam w nocy bo obudziły mnie koty grające w przedpokoju w piłkę.
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2017 5 godzin temu, Rzelu napisał: Dziś Festyn Lotniczy w Mirosławcu. Jak się pozbieram to pojadę. My też jedziemy z Zosią i melmacie
darecki2059 Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Wczorajsze kulanko z Piotrka nowym trójkołowcem.
romeo1971 Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Bardzo miła i praktyczna wizyta gości z wlasnym obiadem i deserem na Dominikanie . Dzieki za wizytę bardzo miło i przesympatycznie było tylko ze za krótko Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2017 Ewciu, Romku, dzięki za gościnę. Jacek, Maciek dzięki za fajny dzień
Kamil an400 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 A na piknik lotniczy nie dotarliscie?
Rzelu Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Jeśli chodzi o piknik, to bardzo się cieszę że przełamałem poranne lenistwo i koła 11 po porannym deszczyku wyruszyłem w trasę w ślad za Biletym i Melmacie. Jechało się bardzo przyjemnie, choć Droga Nr 10 na kilku odcinkach ma sfrezowaną powierzchnię. Ja robiąc jak zwykle wszystko po swojemu, chciałem wjechać na lotnisko od strony Pomnika katastrofy CASA , ale okazało się że "nie wolno" , więc borem, lasem, enduro objechałem lotnisko do Głównego Korka, tzn. Głównej Bramy. Przybyli na miejsce motocykliści byli zawiedzeni, że nie wolno było im wjechać na płytę, i musieli dymać na piechotę jakiś kilometr - pewnie jakieś przepisy antyterrorystyczne - a nuż jakiś motocyklista z okrzykiem Ałłah Kebab! zacząłby rozjeżdżać pieszych? Ale warto było. Zdjęcia nie moje. Powrót również był fajny, objedzeni i opici po wizycie w Dominikanie jechaliśmy na zachód prosto w promienie zachodzącego słońca wypalające ślad na siatkówce oka mimo blendy w kasku, czyli z zerową widocznością, goniąc Biletego po sfrezowanej nawierzchni, wymijając setki wlokących się aut. Nie było za gorąco, nie było za zimno. Było super. Kto zastał w domu ten dupa IMHO. P.S. MIGa-29 tanio kupię. Przebieg nieważny.
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2017 Panie i Panowie, Majówka Zachodniopomorska zbliża się wielkimi krokami. Zamiaruję przybyć do Was na 4-ech kołach, bo 2-óch jeszcze nie mam, zresztą nie czuję się jeszcze na siłach na tak daleką eskapadę. Niedawno jednak odbyłem kilka jazd próbnych maxiskuterami, które są w kręgu moich zainteresowań ( AK550, TMax 530 16' i 17' oraz XMax300) i poczułem znów "wiatr we włosach". Wnioski po jazdach pomału wyciągam i niedługo trzeba będzie przejść do czynów czyli złożyć zamówienie. Jako, że na sobotni dzień Majówki przewidziana jest wycieczka maxiskuterowa poszukuję do wynajęcia, za opłatą, odpowiednią maszynę. Pojemność i marka bez znaczenia - może być nawet 125 ccm. Gdyby ktokolwiek wiedział, ktokolwiek znał osobę, która posiada takową do wynajęcia na jeden dzień uprzejmie proszę o kontakt na PM. 1
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2017 14 minut temu, Piootr napisał: Panie i Panowie, Majówka Zachodniopomorska zbliża się wielkimi krokami. Zamiaruję przybyć do Was na 4-ech kołach, bo 2-óch jeszcze nie mam, zresztą nie czuł nibym się jeszcze na siłach na tak daleką eskapadę. Niedawno jednak odbyłem kilka jazd próbnych maxiskuterami, które są w kręgu moich zainteresowań ( AK550, TMax 530 16' i 17' oraz XMax300) i poczułem znów "wiatr we włosach". Wnioski po jazdach pomału wyciągam i niedługo trzeba będzie przejść do czynów czyli złożyć zamówienie. Jako, że na sobotni dzień Majówki przewidziana jest wycieczka maxiskuterowa poszukuję do wynajęcia, za opłatą, odpowiednią maszynę. Pojemność i marka bez znaczenia - może być nawet 125 ccm. Gdyby ktokolwiek wiedział, ktokolwiek znał osobę, która posiada takową do wynajęcia na jeden dzień uprzejmie proszę o kontakt na PM. Piotruś, zdzwońmy się jutro, a coś Ci załatwię, nawet już od piątku do niedzieli... Pozdrawiam
burgifan Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Właśnie odwiedzili mnie chłopaki z "KLANU ŁAŃCUCHA", czyli odłam GZ naszej Burgmani Dzięki, miło było Was zobaczyć. Fajne te nasze inne sqtery
dziadzia Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Rzelu wypad i fotki super Ala ta fota z tym zachodącym słońcem to mistrzostwo świata, przepiękna!!!
Kamil an400 Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 UWAGA UWAGA nadaje komunikat C.D
burgifan Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Ja nie kończę sezonu, a już na pewno nie we wrześniu.
Kamil an400 Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Ja też nie kończę sezonu ale będzie okazja żeby spotkać się w większym gronie i pojechać do Barlinka
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2017 Jadę pod Pleciugę, autem na parę minut z wami się spotkać.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2017 Ktoś w ogóle pojechał na ten spot oprócz Ciebie?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KOT66 Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 no iii....gdzie ja jestem... a i tez... pozdro z Gdanska ...
Rekomendowane odpowiedzi