Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy się nie zastanawiałem jaką to ma "analogię" :) . Aż taki dociekliwy nie jestem ;) ... W sumie mi obojętne, bo ja tankuję na Auchanie ;) ...

Opublikowano
30 minut temu, dr.big napisał:

Nigdy się nie zastanawiałem jaką to ma "analogię" :) . Aż taki dociekliwy nie jestem ;) ... W sumie mi obojętne, bo ja tankuję na Auchanie ;) ...

A powiedz mi dr.big-u czy duża jest różnica między marketowymi stacjami a tą co dałeś fotkę?

Opublikowano

Ja takiej różnicy na dzień dzisiejszy nie zauważam. Podobnie jak i różnicy jakości paliwa PL- De. Laaaata temu była ona odczuwalna nawet dla mnie, ale dzisiaj, przynajmniej ja nie widzę różnicy. Oczywiście, bez tankowania w jakiś "norach" ;) ...

Pojazdy jeżdżą tysiące kilometrów, benzyny i diesle tankowane na Auchanie. Problemów nie stwierdziłem. Ale ewentualnego większego zużycia nie mierzę dokładnie i nie jestem w stanie określić tego parametru.

PS. Zadnego moto nie tankowałem "na Auchanie", bo i zbiornik, a co za tym idzie, "oszczędności" małe.

Opublikowano

No to faktycznie że ceny już prawie się się zrównały w DE i PL, pięknie dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

A, mi chodziło głównie o jakość :) . I o różnicę ceny na linii Auchan- stacje markowe w PL...

PS. Ale... Czym mniej ludzi będzie korzystało ze stacji Auchana czy Tesco, tym kolejki będą tam mniejsze i dobrze dla mnie :D . Czyli nie ma po co tam jeździć ;) ...

Opublikowano

Powiem Ci tak u mnie z pracy bardzo dużo ludzi tankuje na Auchan i nie słyszałem o jakiś problemach, tak właściwie to nigdy nie słyszałem aby ktoś miał jakieś problemy, to chyba musi być taki stereotyp że jak już paliwo z Auchan to badziewie a to wcale nieprawda.

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem  . Dzisiaj nad morzem...

653b957d28362236a75cd3f48f43d0e0.jpg

Opublikowano

Dzisiaj, Szczecin, Auchan.

3c543b57c0e9776363c4c344d55bf769.jpg

Opublikowano

Bigu do T-Max`a Ci tyle weszło ? Chyba masz jakiś powiększony zbiornik do przemytu :ph34r:

Opublikowano

No jak już jeżdżę te 150 km, żeby zatankować na Auchanie, to musi się opłacać hahaha ... Większy zbiornik wyspawany ...

I 2 sztangi fajek w błotniki, nie mówiąc już o kiełbasie i żółtym serze za każdym razem - przecież to wiadomo-trzeba robic za "mrówkę"  haha.

Opublikowano

Normalnie kontrabanda, z czegoś trzeba żyć! 2: A co, każdy orze jak może.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry ale nie mogłem się powstrzymać, nie wiem czy się śmiać czy płakać. 

0DC32866-4639-4231-A0D8-DB4B2C26EA2B.jpeg

Opublikowano

Sąsiad nie posiadający żadnego pojazdu jest zadowolony, że ten za płotem będzie płacił więcej !w00t ...

I już "napis z paska" pokrywa się z prawdą !tut ...  To są właśnie "wiadomości z telewizora" :lol: ...

Opublikowano
1 godzinę temu, dr.big napisał:

I już "napis z paska" pokrywa się z prawdą !tut ...  To są właśnie "wiadomości z telewizora" :lol:

Normalnie to się nie dzieje na prawdę !sciana chyba żyję w jakimś MATRIX-sie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Trzeba było się ruszyć te 150 km na tankowanie Pb95  ...

fa1eab11c031d93eccdca87bf70ed800.jpg

• Administrator
Opublikowano

Baryłka ropuchy na bardzo niskim poziomie (~60 baxów), Arabia produkuje pełna parą, USA ma coraz większe rezerwy (popyt nie nadąża za ogromną podażą) a w EU....? Ceny jakby niezbyt synchronizują z tym co na świecie ale... pierwsze spadki już widać.
2c5fe9103572d82844f5481c137fc39a.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

W Rybniku Pb95 też po 4,88 zł .... zapraszam na tankowanie i kawę :) 

Opublikowano

W Międzyzdrojach, na Orlenie dzisiaj Pb95 po 4,83 PLN - toż to Ku...wa Szok ....A ja akurat pełny jestem ...... 

• Klubowicze
Opublikowano

W BB 95 jest po 4,79 !V

Opublikowano

Wielkopolska, Leszno PB 5,05. Ceny wielkie bo wielkopolskie.

Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Auchan Swadzim koło Poznania Pb 95 4,66

• 3 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Lekkie spadki ale wciąż nieadekwatne...
79a2294e7039c350db5b41c626ec4bd9.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

Auto Świat  piszą podobnie.  Pytanie tylko czy sami sprawdzili czy przedrukowali ?   a ile aktualnie w Berlinie kosztuje PB  a ile ON.

U mnie np.  dzisiaj (04-01-2019)  tankowałem PB 95 na Orlenie -  4,83 zł,  a ON  z 31-12-2018  -  5,03 zł.

Opublikowano

Aktualnie, za rogiem, na Shellu: ON 1,18 Euro, Pb95 1,31 Euro.