czemil Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 SW-T 2oo (Świnoujska Turystyka na dwóch kółkach) dzisiaj do Peenemuende.
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2016 Emil, to ŚW-T 200 ;-)
czemil Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Co Urbi taki drobiazgowy? Miało być intrygująco. :-) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Elvis Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ktoś dzisiaj gdzieś? śledzę temat Też lookam ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2016 Czemil, chociaż patrząc na Twoją Forzę, jej wygląd, parametry i osiągi to można rzec, że to taka SW-T 125 ;-)
Rzelu Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Chce się ktoś przejechać do Ramin? Koło 14-16? Sprawdzimy czy Darek żyje.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 19 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2016 Marek, podjechałbyś z Rzelem i może ArtCho? Bo siedzę w domku z dziećmi i nie mam jak się wyrwać. We trzech może uda Wam się coś ustalić w sprawie czwartkowego spotu?
czemil Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Tym samym Św-T2oo zaliczyło Peenemuende. Skład okrojony, ale od czegoś trzeba zacząć. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzięki Czemil za fajne wczorajsze i dzisiejsze kulanko. Ponad dwie stówki ogólnie pykneliśmy. Pozdrowienia.
Rzelu Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dziś z Biletym i Minimi dokonaliśmy razwiedki bojem miejsca piknikowego w Ramin. Sytuacja taktyczna jest dość skomplikowana i zależna od tego, z iloma punktami reprezentacja Niemiec wyjdzie z Grupy ?. Zła wiadomość jest taka że najazd kilkunastu motocykli i obcojęzycznych facetów może być dla ludności tubylczej szokiem równym lub przekraczającej ten jakim był przemarsz Armii Czerwonej w 1945 roku, i zaowocuje powiadomieniem Polizei o najeździe Nocnych Wilków ?. Dobra jest taka że Darek wywozi małżonkę z dziećmi na wakacje, więc jego możliwości piknikowe radykalnie się zwiększą, a chętni do pomocy np. w podlewanu iglaków będą mile widziani ?.
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2016 To może dla obopólnego bezpieczeństwa i spokoju czwartkowy spot zorganizujemy tradycyjnie, w "połowie drogi" z naszymi przyjaciółmi ze Świnoujścia, w Babigoszczy - na żeberkach? Co Wy na to? Wtedy jest szansa na jeszcze większą frekwencje i udział w spocie podgrupy świnoujskiej i stargardzkiej.
darecki2059 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Urbi dobrze mówisz. Jestem za. Tylko w moim przypadku godzina 18,00 to dopiero wyjazd i na 19,00 w Babigoszczy. Inaczej się nie da bo praca koliduje.
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2016 My z Zosią dzisiaj też trochę turystycznie, trochę po mieście, Piotr i Jacek, dzięki za wycieczkę do Ramin. KriSSO super szybka wycieczka do Wolina, Merida i Waldek dzięki za gościnę tak późno wieczorem na was zawsze można liczyć.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja również Wam dziękuję za fajnego spontana. Od razu odżyłem po trudnym weekendzie . Dziś około 19:30 jadę pojeździć z Kuniszem i Biletym. Może do N. Warpna na wodę z cytryną. Może też być DDR, obojętnie. Ktoś jeszcze chętny, to zapraszam. Miejsce startu - nie wiem, do ustalenia. Rzucać pomysły. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Joshua_77 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Krzysiek napisz gdzie sie spotykacie bo jestem zainteresowany lotka do Warpna dzisiaj Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Rogierro Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 To ja też dołączam do lotki, podajcie gdzie się spotykamy.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zobaczę, bo to zależy od tego, jak się wyrobię w chacie z dzieciakami.
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Koledzy z Grupy Zachodniopomorskiej, ja nadal, z uporem maniaka, namawiam i zachęcam do zorganizowania wspólnego czwartkowego spotu w Babigoszczy, gdzie mielibyśmy okazję spotkać się większą grupą, z naszymi kolegami ze Świnoujścia, Wolina, Stargardu... Tym samym otwieram listę uczestników i zwolenników spotkania 23 czerwca 2016r. w Babigoszczy, w Barze Brzoza. Początek spotkania godzina 18.00, koniec jak czas i nastroje pozwolą... 1) Urbi 2) ...
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2016 Koledzy z Grupy Zachodniopomorskiej, ja nadal, z uporem maniaka, namawiam i zachęcam do zorganizowania wspólnego czwartkowego spotu w Babigoszczy, gdzie mielibyśmy okazję spotkać się większą grupą, z naszymi kolegami ze Świnoujścia, Wolina, Stargardu... Tym samym otwieram listę uczestników i zwolenników spotkania 23 czerwca 2016r. w Babigoszczy, w Barze Brzoza. Początek spotkania godzina 18.00, koniec jak czas i nastroje pozwolą... 1) Urbi 2) ... My nie.
Rzelu Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja czekam w garażu. Właśnie zmierzyłem pasek = 25,8 mm. 1 sezon ?. Może jeżdżę za szybko. Eee, niemożliwe.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2016 W takim razie może spotkajmy się tym razem u Rzela w garażu. Marek, Kunisz, Joshua, Roger, wiecie gdzie? A jeśli nie wiecie, to dawać do mnie pod garaż o 19:25 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy Robsson Opublikowano 20 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja bardzo chętnie przyjadę z Asią do Babigoszczy. Wiem że Sławek z Gosią również.
Joshua_77 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 My z Rogerem i Miskiem lecimy juz na Warpno. Jak cos to spotkamy sie na miejscu Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
KOT66 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 pozdrawiam wszystkich z Wrocławia ku....znowu 3godz.w deszczu...ale cało i bezpiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi