Elvis Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Niniejszym ... miesiąc czerwiec uważam za otwarty ... . Szerokości ... przyczepności ... lwg ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wszystkimi nam z okazji dnia dziecka życzę dużo prezentów i nawiniętych km. Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Panowie czy wy spać nie możecie? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Panowie czy wy spać nie możecie? Ja jestem pracy. Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ja jestem pracy. Usprawiedliwiony Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Czy ktoś będzie pod Pleciugą. Odnośnik do komentarza
hrabia Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 ja mogę być - tylko po ostatnich doświadczeniach - filozoficzne po co? Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Oponki założone i wyważone, przód i tył. Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Brawo Wal de Mar Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A my też na obiadku tutaj Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A ja wyjeżdżam z Moskwy, za dwa dni w domu, bawcie się dobrze ? Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Czy ktoś będzie pod Pleciugą. Zakładam że to jest pytanie... Nawet zapomniałem że dzisiaj czwartek. Qrzysiu, a Ty nie w podróży na Burgmanię ? Myślałem że jedziesz ! Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A ja w matriksie... Jeden dzień dłużej, bo się wyniki posypały. Ale był spot u mnie na balkonie. Minimi, dzięki za odwiedziny i gadulca o telefonach. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A ja w matriksie... Jeden dzień dłużej, bo się wyniki posypały. Ale był spot u mnie na balkonie. Minimi, dzięki za odwiedziny i o telefonach. Artur będzie dobrze, ja mam jeszcze 300 km do granicy z Łotwą i kolejka z celnikami auto jest załadowane i będę problemy Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jakie powinno być ciśnienie w hondzi bo gość dal po 3 atm i powiedział żebym po dwóch tygodniach spuścił do wymaganego. Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zakładam że to jest pytanie... Nawet zapomniałem że dzisiaj czwartek. Qrzysiu, a Ty nie w podróży na Burgmanię ? Myślałem że jedziesz ! nie jade mam inne plany. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jak zwykle tradycyjnie tajemniczy... Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 2.0 przód i 2,5 tył, bo jeździsz z Żoną Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
grota10 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Pomerdalem troche przy sprzecie,dzis byla proba.Nakrecilem ok400km predkosc max sporo wzrosla w stosunku do obrotow silnika,spalanie spadlo do 4,3/100km przy sredniej predkosci 135km/h.Wielka poprawa. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Gratki, przyjdź pomerdać przy moim Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Pomerdalem troche przy sprzecie,dzis byla proba.Nakrecilem ok400km predkosc max sporo wzrosla w stosunku do obrotow silnika,spalanie spadlo do 4,3/100km przy sredniej predkosci 135km/h.Wielka poprawa. czary mary? nowe rolki? costa cudo wariator? Odnośnik do komentarza
grota10 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zadne cuda.Zrobilem to,co robi sie w 50cmm silniczkach.Pozwolilem tarczom wariatora bardziej zblizyc sie do siebie.Obroty spadly prawie o tysiac,wiec przy wiekszych predkosciach silnik wolniej sie kreci,sila rzeczy mniej pali.Na zbiorniku robilem ok 220km,teraz wychodzi z obliczen blisko trzysta,no chyba ze sie myle.Troszke gorzej sie zbiera ze startu Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jak ktoś ma ochotę z tych co zostali, to w Pełczycach pod kościołem jest zbiórka organizowana przez ks. Piotra Kiljana (organizował pierwsze otwarcia sezonu w Trzebiatowie) i wyjazd do Chrapowa na Dzień Dziecka. Zbiórka w Pełczycach 12-12:30 pod kościołem. Ja jadę. Jak ktoś jest chętny się dołączyć to nie widzę problemu. Potem chyba pojadę do Mierzęcina do Pałacu, potem mam postój u rodziny w Suliszewie (koło Choszczna). Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zadne cuda.Zrobilem to,co robi sie w 50cmm silniczkach.Pozwolilem tarczom wariatora bardziej zblizyc sie do siebie.Obroty spadly prawie o tysiac,wiec przy wiekszych predkosciach silnik wolniej sie kreci,sila rzeczy mniej pali.Na zbiorniku robilem ok 220km,teraz wychodzi z obliczen blisko trzysta,no chyba ze sie myle.Troszke gorzej sie zbiera ze startu cały bajer polega na tym żeby znaleźć kompromis pomiędzy przyspieszeniem a predkoscia max. I obrotami na predkosci"przelotowej" Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jutro jak się uda jedziemy z Meridą na żeberka do Babigoszczy, będziemy ok. godziny 15. Jola będzie miała okazje dosiąść hondzie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi