ruda. Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Madziu, szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się "cieplutko".
marcyś Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Od Meggy: Wspaniale spędzony weekend z cudownymi ludźmi, powrót trochę z przygodami ale zakończony happy end. Łokieć zoperowany (nie mieli pakietu z odsysaniem tłuszczu z pośladków, a szkoda ?) dochodzę do siebie. Bardzo dziękuję wszystkim Burgmaniakom za słowa wsparcia i dodawanie otuchy, szczególne uściski za nieocenioną pomoc i odstawienie mnie na bazę dla Sławka vel Radosława, Andrzeja S, Ziuty, Jaco i Larwy, mam nadzieję że kiedyś będę miała okazję się odwdzięczyć ?. Marcys nie zadręczaj się już proszę to niczyja wina (sprawy w sądzie nie założę, no chyba żeby...... ?). A teraz mam masę czasu na przejrzenie wszystkich zdjęć ?
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2016 Brawo Meggy - nic nie zastąpi właśnie tej ukrytej witaminy, którą teraz masz czyli pozytywne nastawienie Wracaj do zdrówka!
Sympatycy Jaco Opublikowano 11 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2016 Madziu i Laura ZDRÓWKA !!!
Sobier Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Magda i Laura życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Tatko Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Madziu z tym tłuszczem to przesadziłaś kochanego ciała nigdy dość, Dziękować też nie masz za co przecież byśmy Was nie zostawili Samych chyba na tym polega Przyjaźń przynajmniej tak mi się zdaje. Ruda, Meggy wracajcie szybko do zdrowia leniwiec się zbliża. Jak czego Wam by trzeba było to dawać cynki.
marcyś Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Laura dziękuję i wzajemnie - zdrowiej!!!?
ruda. Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Dzięki wszystkim za wsparcie, na pewno razem z Magdą się nie poddamy i już za "kilka dni za dni parę...." (on może dłużej ) będziemy całe i zdrowe
Sympatycy Ziuta Opublikowano 12 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 2016 I tak trzymać dziewczyny !!!!!!!!
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2016 Widzę, że wiele atrakcji poszło parami, ech Laura Zdróweczka
putek Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 suma sumarum to plus że kobitki będą miały o czym poplotkować po kilku latach ,najważniejsze że jest OK, szybko wracajcie do zdrówka a wiem że dacie radę
Larwa Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Dziewczyny zdrowiejta mi tam i to szybko.. a ja nie jestem pewna ale Magda chyba u Laury i Campta w szpitalu leży :-)
Klubowicze Campto Opublikowano 13 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2016 Dziewczyny zdrowiejta mi tam i to szybko.. a ja nie jestem pewna ale Magda chyba u Laury i Campta w szpitalu leży :-) Chyba nie.
GrzechoCnik Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Jak skutery mają awarię to się mówi trudno, ale jak ludziom się coś dzieje w drodze to się robi smutno. Dziewczyny, naprawiajcie siebie jak najskuteczniej - najlepiej żeby śladu po awarii nie zostało. A jakby przy okazji i karoserię się dało podtunungować (pakiet z odsysaniem ) to byłby extra dodatek. A tak na poważnie to nie przejmujcie się takimi drobnymi stłuczkami, żeby psyche za bardzo nie ucierpiała. Jesteśmy z Wami!
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2016 W końcu zamieszczam kilka znamienitych fotek. Na powitanie świeciło nam słoneczko Na campie mieliśmy dogodnie przygotowaną miejscówkę z prywatnym grillem i ekipa dopisała jeszcze lepiej niż w zeszłym roku Każdy mógł się wykazać w nieprzypaleniu kiełbaski i chlebka Na scenach cały czas mieliśmy klimat bluesowy - do późnej nocy a tym co było mało nawet do białego rana w Klubach Nasz poranek Wycieczka na granicę z sąsiadami Litwa/Rosja Blues Parada w której zaznaczyliśmy swoją obecność i szykujemy się dalej do Bluesowania Sobota - Na scenach cały czas coś się dzieje Suwałki nocą są piękne Niedziela czas do domu Słynne Jagodziany i śluza Paniewo... i do domciu Zrobiłem więcej fotek, które są >>>TUTAJ Dziękuję Wszystkim którym się chciało poczuć wspólnie Bluesa i tworzyć extra atmosferę naszego spotkania. Z roku na rok jest nas większa gromada, a za rok ma zagrać na 10 już edycji Festival'u sam Eric Clapton, więc musimy się wcześniej zabrać za przygotowania. 1
GrzechoCnik Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Super wyszło! A mi najbardziej podoba się ten gościu po prawej z parasolką nastawioną na prostą świecącą linię prowadzącą prosto pod namiot -> to sem ja
Klubowicze Jack Opublikowano 14 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2016 Trochę pomarudzić chciałbym. Nie podobało mi się, że w zasadzie podzieliliśmy się na dwa obozy. Dwie oddzielne imprezy. "Uchodźcy" (czyli grupa hotelowa) i Kamping. Pierwszego wieczoru jeszcze było trochę integracji, ale drugiego już prawie wcale. Mięczaki hotelowe Żartuję oczywiście, ale zawsze, jak to mówią... w kupie siła. Nie chcę tu wywoływać dyskusji o wyższości hotelu nad kampingiem. To oczywiste. Każdy śpi z kim... tfu! ... gdzie chce
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2016 No właśnie, szkoda, pewnie byłoby więcej zdjęć i bardziej bolaly by brzuchy od śmiechu. Z Andrzejkiem pewnie dlatego byliśmy rozgoryczeni.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 15 Lipca 2016 Użytkownicy Opublikowano 15 Lipca 2016 Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do jakości tamtejszych jagodzianek, to oczy Mariusza mówią wszystko
Tatko Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Swoją zjadł i chciał by gryza dobrze że Kobita dalej usiadła bo by z ręką ugryzł.
Sympatycy Jaco Opublikowano 15 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2016 Brama Blues Dzięki Asie Arturasie
kordziuk Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Aha wisniowka i wszystko jasne Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
ruda. Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Jaco,JacoJaco, a kto z nami nie wypije .........?
Sobier Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Jacuś piękna fotka, jestem pod wrażeniem
Rekomendowane odpowiedzi