emjarek Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Malowana wieś, Zalipie? Chyba. Zalipie dzisiaj Jasło na Żmigródmiałem w życiu wielkie szczęście chodzić późno spać
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Panowie, przed nami długi weekend, tylko pogoda do d..y ? ale jak by tak się poprawiła to 3 maja ktoś, coś, gdzieś ??
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Naturalnie, że tak.
gumis Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 3 maja ja bez szans, komunia :(Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2019 Może nie trzeci, ale też jest zajefajnie. Andrzej szuka lotniska.
gumis Opublikowano 2 Maja 2019 Opublikowano 2 Maja 2019 Odrzykoń?Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Maja 2019 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2019 47 minut temu, Saper napisał: Może nie trzeci, ale też jest zajefajnie. No pięknie. Grzesiu, chyba kufer Ci odpadł - tak pędziłeś ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2019 Cytując klasyka - "A taki był ładny amerykancki, szkoda." Krzysiu, kufer zabieram tylko na dalsze wyjazdy, do kręcenia się dookoła komina wystarcza schowek pod kanapą. Paweł, tak Odrzykoń.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Maja 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2019 Grzesiek, dzięki za wspólne parę kilometrów. Pogoda dopisała - to taki spontaniczny wyjazd bez planu, jako namiastka tego "czego jutro nie będzie" ? Zamek w Odrzykoniu nic się nie zmienił - jest dokładnie taki jak opisywał Fredro ? tylko 200 lat później, a balonów nad Krosnem nie było ? - a miały być, ale i tak było zaje...cie. 2 godziny temu, KriSSo napisał: No pięknie. Grzesiu, chyba kufer Ci odpadł - tak pędziłeś ? KriSSo - Grzesiu kuferka nie zgubił, bo on w odróżnieniu o de mnie nie jest do niego tak mocno przywiązany, a raczej przykręcony ? natomiast potwierdzam - zapie....ał równo, tak że co najmniej 3 razy zginął mi za horyzontem, ale zawsze grzecznie czekał na rozdrożu dróg ? ja dzisiaj miałem lajtowy dzień to i przejażdżka wyszła mi lajtowa ?
gumis Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 Propozycja na najbliższą niedzielę tj. 12.05 jest taka, żeby z rana zrobić krótki wypad nad zalew Wilcza Wola. Start dla chętnych, z Rzeszowa, stacja BP na ulicy Warszawskiej, zbiórka o 8, kawka do 8:15. Wycieczka na przewietrzenie sprzętów, aby w domkach być na obiad.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Maja 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Maja 2019 Obserwuję temat. Dam znać w sobotę wieczorem, ponieważ miałem plan na wyjazd całodzienny do Chęcin na imprezę Cusiową ? Zobaczymy.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 10 Maja 2019 Stawię się na BP o wyznaczonej porze. ?
emjarek Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 7 minut temu, Saper napisał: Stawię się na BP o wyznaczonej porze. ? postaram się dołączyć nad zalewem lub... w Ranischau
emjarek Opublikowano 11 Maja 2019 Opublikowano 11 Maja 2019 postaram się dołączyć nad zalewem lub... w Ranischau Czekam w Ranischau 8. 40miałem w życiu wielkie szczęście chodzić późno spać
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 11 Maja 2019 11 minut temu, emjarek napisał: Czekam w Ranischau 8. 40 Nie ma jak "polszczyzna", czyli w Raniżowie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Maja 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Maja 2019 Nas nie będzie, obieramy inny kierunek i wypad cało dzienny.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 12 Maja 2019 Wilcza Wola osiągnięta. Zbiornik na razie posty, nikt się nie pławi. Kładka Skrzypacza stoi. Widok z drugiej strony.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 12 Maja 2019 U Jarka na kawie. Z wizytą w "Bliznamundee".
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 12 Maja 2019 Achtung bomben.
gumis Opublikowano 12 Maja 2019 Opublikowano 12 Maja 2019 Dzięki Panowie za wycieczkę! W domuWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 12 Maja 2019 Ja też w domku, dzięki za wspólne kulanko.
emjarek Opublikowano 12 Maja 2019 Opublikowano 12 Maja 2019 Było zacnie choć częściowo. Dziękuję!miałem w życiu wielkie szczęście chodzić późno spać
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2019 A jedni jeszcze jeżdżą kożystajac z pogody w Świętokrzyskim
Rekomendowane odpowiedzi