Bogusz Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 Mnie tez skojarzyło sie od razu z “ małym bimbrownikiem “ . Ha ha Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Października 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 4 Października 2018 W niedzielę ma być ładnie i ciepło, jakiś wypadzik ? Kto chętny?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Października 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Października 2018 A jakieś konkretne propozycje ? Też myślałem (a raczej myśleliśmy ) o jakiejś wycieczce, bo to może ostatnie ciepłe dni, ale nie wiem czy nam godz. "spasi", nie mniej obserwuję temat.
Szymqw Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Hej, ja jeszcze nie wiem co mi wypadnie w niedziele, ale raczej pewnie moglbym sie "przewietrzyc". Mozna byloby gdzies sie przejechac...Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Października 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 4 Października 2018 2 godziny temu, EndriuBis napisał: A jakieś konkretne propozycje ? Proszszsz bardzo. Trasa wyglądałaby mniej więcej tak. Myślę, że spotkanie o godzinie 10.15 na stacji BP ul. Warszawska. W drodze powrotnej kebab w Tuszymie. Akceptacja? Czy inne pomysły?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Października 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Października 2018 Wstępnie jestem na TAK Pogoda faktycznie ma być OK. Tak z tego planu wychodzi że wycieczka na około 6 - 7 godz. ze zwiedzaniem i kebabem.
Szymqw Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Ja tez chetnie bym sie dolaczyl (na razie wstepnie). Bo to kto wie jak to z pogoda bedzie pozniej...Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Października 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Października 2018 Szymon, generalnie mamy zasadę że od umówionego terminu 15 min. czekamy. Jak Grzesiek pisze że spotkanie 10:15 to wyjazd 10:30 - no chyba że coś zapoda inaczej ja na ten przykład pewnie tradycyjnie zajadę na BP o 10:29 ale to przez to że mam "najdalej" A co do pogody. Trzeba zaglądać na forum rano przy śniadaniu. Zdarzało się że odwoływaliśmy wycieczkę w ostatniej chwili właśnie z powodu pogody. Na wypadek wszelki na PRIV wysyłam Ci mój nr tel.
tomekstw Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 My byśmy chętnie ale mamy rodzinna impreze i musimy być Ale dzis też się fajnie lata a jestem wyposzczony jazdy bo od 1,5 nie siedziałem na moto
Szymqw Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 2 godziny temu, EndriuBis napisał: Szymon, generalnie mamy zasadę że od umówionego terminu 15 min. czekamy. Jak Grzesiek pisze że spotkanie 10:15 to wyjazd 10:30 - no chyba że coś zapoda inaczej ja na ten przykład pewnie tradycyjnie zajadę na BP o 10:29 ale to przez to że mam "najdalej" A co do pogody. Trzeba zaglądać na forum rano przy śniadaniu. Zdarzało się że odwoływaliśmy wycieczkę w ostatniej chwili właśnie z powodu pogody. Na wypadek wszelki na PRIV wysyłam Ci mój nr tel. Dla mnie OK. Pogoda ma bardzo ładna niby być (trzeba myśleć pozytywnie ). Jakby co to będziemy się zdzwaniać...Ja na BP gdzieś pewnie po 10tej się pojawie...także będę czekał.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Października 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Października 2018 leciutko pokropiło z rana ale wygląda na to że już po deszczu. Ja już jestem w garażu
gumis Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Panowie, objechaliście? Co taka cisza po wycieczce ?
Bogusz Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Panowie, objechaliście? Co taka cisza po wycieczce ? Hej . Pewnie zostali na dluzej , bo cieplo i ladna pogoda . Milego zycze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szymqw Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Godzinę temu, gumis napisał: Panowie, objechaliście? Co taka cisza po wycieczce ? Objechali. A cisza na razie pewnie, bo (jeśli o mnie chodzi) wieczorkiem wpadł do mnie jeszcze znajomy z którym się dawno nie widziałem, więc musiało się to skończyć w jedyny słuszny sposób
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Października 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Października 2018 objechali, objechali. Strusia odwiedzili i kebaba zjedli. ? za tydzień dobra była by powtórka bo prognozy optymistyczne.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Października 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 8 Października 2018 Objechali, niechcący odwiedzili Kurozwęki z pałacem. Ponadto, dostaliśmy karty motocyklistów i na przyszłość możemy wjechać skuterami na teren i to za darmochę. Co prawda nie było tego w planie, ale gdy zobaczyłem drogowskaz to stwierdziłem, że skoro jesteśmy tak blisko to zajedziemy, było warto. Dalej "rzutem kołowym" przegrupowaliśmy się do Szydłowa. Dalej miał być Pacanów, ale minęliśmy go bokiem, kolejne w planie było muzeum drogownictwa w Szczucinie, ale jest to wielkie nieporozumienie, po co muzeum czynne od poniedziałku do piątku do godziny 15.00 a w weekendy nieczynne, po prostu kpina, przecież nikt normalny nie zwiedza muzeów w weekendy. Realizując plan dalej pojechaliśmy dalej do Tuszymy na kebaba, ten na szczęście był czynny i wciągnęliśmy po jednym, później już powrót przez Dębicę, my we dwóch do Rzeszowa, a Szymon do siebie. Co do kolejnej wycieczki to jestem chętny, Endriu zapodaj plana, może w kierunku Szymona, żeby nie musiał dojeżdżać?
Szymqw Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 3 godziny temu, EndriuBis napisał: za tydzień dobra była by powtórka bo prognozy optymistyczne. Jak to mawiał klasyk (film: MIŚ) " i to jest słuszna koncepcja"
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2018 3 godziny temu, Saper napisał: Objechali, niechcący odwiedzili Kurozwęki z pałacem. Saperku, i znów mogłeś pojeździć w towarzystwie "mojego" Kymkacza To się Szymek rozjeździł Zazdraszczam terenów do zwiedzania... Dziś wracałem rano z roboty przy 3 st.C. Dobrze, że mam grzane manetki
gumis Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 8 minut temu, tomekstw napisał: Zazdroszczę wycieczki Tomek ja już przestałem się "denerwować" czekam spokojnie na 2019...
Szymqw Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Jeszcze kilka fotek z wczorajszej wycieczki...
bobbens Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 a co to ta karta motocyklisty...? kto to potwierdził i do czego służy... może jakaś fota?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2018 Karta pewnie uprawnia do parkowania pod "samym " Pałacem a nie na parkingach. Nie trzeba dymać z buta. Z tym że motocykle od lat tak mogły (właściciel to zapalony motocyklista )
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2018 11 godzin temu, bobbens napisał: a co to ta karta motocyklisty...? kto to potwierdził i do czego służy... może jakaś fota? o taka karta
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Października 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Października 2018 no, dokładnie taka tylko ja się pytam dlaczego nie ma na niej zdjęcia skutera, najlepiej oczywiście jedynego słusznego "króla" ?
Rekomendowane odpowiedzi