Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie tez skojarzyło sie od razu z “ małym bimbrownikiem “ . Ha ha

default_smile.png

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

• 5 tygodni później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

W niedzielę ma być ładnie i ciepło, jakiś wypadzik !scooter?

Kto chętny?

• Użytkownicy+
Opublikowano

A jakieś konkretne propozycje ?  

Też myślałem (a raczej myśleliśmy ) o jakiejś wycieczce, bo to może ostatnie ciepłe dni, ale nie wiem czy nam godz. "spasi", nie mniej obserwuję temat.

Opublikowano

Hej, ja jeszcze nie wiem co mi wypadnie w niedziele, ale raczej pewnie moglbym sie "przewietrzyc". Mozna byloby gdzies sie przejechac...

Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano
2 godziny temu, EndriuBis napisał:

A jakieś konkretne propozycje ?

Proszszsz bardzo.

Trasa wyglądałaby mniej więcej tak.

Myślę, że spotkanie o godzinie 10.15 na stacji BP ul. Warszawska. W drodze powrotnej kebab w Tuszymie.

Akceptacja? Czy inne pomysły?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Wstępnie jestem na TAK :)  Pogoda faktycznie ma być OK.    Tak z tego planu wychodzi że wycieczka na około 6 - 7 godz. ze zwiedzaniem i kebabem. 

Opublikowano

Ja tez chetnie bym sie dolaczyl (na razie wstepnie). Bo to kto wie jak to z pogoda bedzie pozniej...

Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano

Szymon,  generalnie mamy zasadę że od umówionego terminu 15 min. czekamy.  Jak Grzesiek pisze że spotkanie 10:15 to wyjazd 10:30 - no chyba że coś zapoda inaczej :)  ja na ten przykład pewnie tradycyjnie zajadę na BP o 10:29 :D ale to przez to że mam "najdalej" ;) 

A co do pogody. Trzeba zaglądać na forum rano przy śniadaniu.  Zdarzało się że odwoływaliśmy wycieczkę w ostatniej chwili właśnie z powodu pogody.  Na wypadek wszelki na PRIV wysyłam Ci mój nr tel. 

Opublikowano

My byśmy chętnie ale mamy rodzinna impreze i musimy być
Ale dzis też się fajnie lata a jestem wyposzczony jazdy bo od 1,5 nie siedziałem na moto

Opublikowano
2 godziny temu, EndriuBis napisał:

Szymon,  generalnie mamy zasadę że od umówionego terminu 15 min. czekamy.  Jak Grzesiek pisze że spotkanie 10:15 to wyjazd 10:30 - no chyba że coś zapoda inaczej :)  ja na ten przykład pewnie tradycyjnie zajadę na BP o 10:29 :D ale to przez to że mam "najdalej" ;) 

A co do pogody. Trzeba zaglądać na forum rano przy śniadaniu.  Zdarzało się że odwoływaliśmy wycieczkę w ostatniej chwili właśnie z powodu pogody.  Na wypadek wszelki na PRIV wysyłam Ci mój nr tel. 

Dla mnie OK. !OK Pogoda ma  bardzo ładna niby być (trzeba myśleć pozytywnie :)). Jakby co to będziemy się zdzwaniać...Ja na BP gdzieś pewnie po 10tej się pojawie...także będę czekał.  

• Użytkownicy+
Opublikowano

leciutko pokropiło z rana ale wygląda na to że już po deszczu. Ja już jestem w garażu

Opublikowano

Panowie, objechaliście? Co taka cisza po wycieczce ? ;)

Opublikowano
Panowie, objechaliście? Co taka cisza po wycieczce ?

Hej . Pewnie zostali na dluzej , bo cieplo i ladna pogoda .
Milego zycze :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
Godzinę temu, gumis napisał:

Panowie, objechaliście? Co taka cisza po wycieczce ? ;)

Objechali. :)

A cisza na razie pewnie, bo (jeśli o mnie chodzi) wieczorkiem wpadł do mnie jeszcze znajomy z którym się dawno nie widziałem, więc musiało się to skończyć w jedyny słuszny sposób :drunk: 

• Użytkownicy+
Opublikowano

objechali, objechali. Strusia odwiedzili i kebaba zjedli. ? 

WP_20181007_12_43_02_Pro.jpg

WP_20181007_13_16_55_Pro.jpg

za tydzień dobra była by powtórka bo prognozy optymistyczne.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Objechali, niechcący odwiedzili Kurozwęki z pałacem.

IMG_20181007_120139.thumb.jpg.fdf178aaa7981068b7c1240c16c9d88d.jpgIMG_20181007_121217.thumb.jpg.ab54366cbc9422d0efee233666812016.jpgIMG_20181007_122915.thumb.jpg.683710e9d6898fc08c2ce7f13b5fac4e.jpgIMG_20181007_123028.thumb.jpg.1cc5f6b5e487f340d8a0e1a6ffc15cd3.jpg

Ponadto, dostaliśmy karty motocyklistów i na przyszłość możemy wjechać skuterami na teren i to za darmochę. Co prawda nie było tego w planie, ale gdy zobaczyłem drogowskaz to stwierdziłem, że skoro jesteśmy tak blisko to zajedziemy, było warto.

Dalej "rzutem kołowym" przegrupowaliśmy się do Szydłowa.

IMG_20181007_131648.thumb.jpg.8f87be007159a94d2d2c4a3e8f8b179e.jpgIMG_20181007_131940.thumb.jpg.ed4c1667a58f30e085109017ade0ecd1.jpg

Dalej miał być Pacanów, ale minęliśmy go bokiem, kolejne w planie było muzeum drogownictwa w Szczucinie, ale jest to wielkie nieporozumienie, po co muzeum czynne od poniedziałku do piątku do godziny 15.00 a w weekendy nieczynne, po prostu kpina, przecież nikt normalny nie zwiedza muzeów w weekendy.

Realizując plan dalej pojechaliśmy dalej do Tuszymy na kebaba, ten na szczęście był czynny i wciągnęliśmy po jednym, później już powrót przez Dębicę, my we dwóch do Rzeszowa, a Szymon do siebie.

Co do kolejnej wycieczki to jestem chętny, Endriu zapodaj plana, może w kierunku Szymona, żeby nie musiał dojeżdżać?

Opublikowano
3 godziny temu, EndriuBis napisał:

za tydzień dobra była by powtórka bo prognozy optymistyczne.

Jak to mawiał klasyk (film: MIŚ) " i to jest słuszna koncepcja" !OK

Opublikowano

Zazdroszczę wycieczki

• Klubowicze
Opublikowano
3 godziny temu, Saper napisał:

Objechali, niechcący odwiedzili Kurozwęki z pałacem.

IMG_20181007_120139.thumb.jpg.fdf178aaa7981068b7c1240c16c9d88d.jpg

Saperku, i znów mogłeś pojeździć w towarzystwie "mojego" Kymkacza :D  To się Szymek rozjeździł !OK  Zazdraszczam terenów do zwiedzania... Dziś wracałem rano z roboty przy 3 st.C. Dobrze, że mam grzane manetki :blink:

Opublikowano
8 minut temu, tomekstw napisał:

Zazdroszczę wycieczki

Tomek ja już przestałem się "denerwować" ;) czekam spokojnie na 2019...

Opublikowano

Jeszcze kilka fotek z wczorajszej wycieczki...

IMG_20181007_100853.jpg

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

18.JPG

19.JPG

20.JPG

22.JPG

21.JPG

Opublikowano

a co to ta karta motocyklisty...? kto to potwierdził i do czego służy... może jakaś fota?

• Klubowicze
Opublikowano

Karta pewnie uprawnia do parkowania pod "samym " Pałacem a nie na parkingach. Nie trzeba dymać z buta.

Z tym że motocykle od lat tak mogły (właściciel to zapalony motocyklista )

• Klubowicze
Opublikowano
11 godzin temu, bobbens napisał:

a co to ta karta motocyklisty...? kto to potwierdził i do czego służy... może jakaś fota?

o taka karta :)

DSC_0671.JPG

DSC_0670.JPG

• Użytkownicy+
Opublikowano

:D  no,  dokładnie taka :)   tylko ja się pytam dlaczego nie ma na niej zdjęcia skutera,  najlepiej oczywiście jedynego słusznego "króla" ? :)