lemik Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Andrzej ja nic o tym nie wiem, nic nie słyszałem... ale koszulkę mam zdobyłem http://www.ringroad.pl/aktualnosci/rozdajemy-koszulki
Szymqw Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witam wszystkich maxiskuterzystow z podkarpacia. Ja niedawno dołączyłem do grona maxi. Część z Was na pewno miałem okazję poznać na zlocie burgmania 2018. Czy może planujecie jakieś jednodniowe polatanko np. w niedziele (zapowiadaja niby pogode w niedzielę). Chętnie bym się wybrał na małą przejażdżkę. Przy okazji byśmy sie poznali. Ja jestem z Krosna, ale żaden problem żeby gdzieś np. w okolice Resa podskoczyć, lub dołączyć na trasie...Tak czy inaczej jestem otwarty jeśli macie jakieś pomysły czy propozycje.Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witam kolegę z za miedzy. Co do wycieczki niedzielnej, na razie się nie wypowiem. Na sobotę wieczorem zaplanowałem rozbieranie swojego sprzętu i raczej go szybko nie poskładam, ale obserwuję temat. Jak by czasem się mi plany zmieniły, albo dopadł mnie jakiś "leń" to kto wie Zobacz też tutaj klik . Może wpadniesz kiedyś. Aa tak przy okazji. Tego swojego MyRoad-a to przywiozłeś ze Świnoujścia ? Taki się wydaje trochę znajomy
Szymqw Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zobacz też tutaj klik . Może wpadniesz kiedyś. Aa tak przy okazji. Tego swojego MyRoad-a to przywiozłeś ze Świnoujścia ? Taki się wydaje trochę znajomy Witam. Dzieki za link, oczywiscie bylbym zainteresowany. Nie wiem, co prawda jeszcze, co 19 lipca bede porabial, ale rzecz jasna bede miał to w planach.Tak. Zgadza się! MyRoad'a kupiłem w Świnoujściu od kolegi Slawoyamd (pozdrawiam Ciebie Sławek przy okazji).Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
gumis Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 2 godziny temu, Szymqw napisał: Nie wiem, co prawda jeszcze, co 19 lipca bede porabial, ale rzecz jasna bede miał to w planach. Cześć, Zapraszamy na spota jak dasz radę, wiem, że z Krosna to kawałek ale jak nie dasz radę pod Dębicę wtedy, to może w sierpniu do Rzeszowa będzie Ci bardziej po drodze. Chętnie rzucę okiem na MyRoada bo na żywo jeszcze go nie widziałem. pozdrawiam,
Szymqw Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dzięki. Bardzo chętnie. Do Dębicy nie tak bardzo daleko. Najwyżej sie wcześniej sprobuje z roboty urwać. Zatem wstępnie sobie bukuje 19 lipca (mam nadzieję, że mi nic nie wypadnie). A nawet jakvy co, to i tak wcześniej dam znać.Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 29 Czerwca 2018 Dnia 27.06.2018 o 11:15, Szymqw napisał: (...) jednodniowe polatanko np. w niedziele (zapowiadaja niby pogode w niedzielę) (...) Ja w tą niedzielę nie dam rady, ale w kolejną tj.08.07.18r. jestem chętny do przejażdżki, oczywiście jak się nic nie zes...a. Bliżej terminu się odezwę.
tomekstw Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 A my wyrwaliśmy się dziś ok południa bo pokazało się słoneczko. Kierunek wschód. Ukraina przywitała nas pochmurna pogoda. Z powrotem deszcz i deszcz. Przerwa teraz na obiad i do domu. Niemirów masełko i musztardy kupione. Żeby choć ciepłej było 11 at. Brr
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Lipca 2018 17 godzin temu, tomekstw napisał: A my wyrwaliśmy się dziś ok południa bo pokazało się słoneczko. Kierunek wschód. Ukraina przywitała nas pochmurna pogoda. Z powrotem deszcz i deszcz. Przerwa teraz na obiad i do domu. Niemirów masełko i musztardy kupione. Żeby choć ciepłej było 11 at. Brr no ładnie, ładnie. Kolega Tomek się za mały przemyt zabrał. A jak tam montaż filmu i zdjęcia z Dołżycy ? Doszedłeś do siebie po wdychaniu "spalenizny" ?? Bo szykujemy się na powtórkę we wrześniu.
tomekstw Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 no ładnie, ładnie. Kolega Tomek się za mały przemyt zabrał. A jak tam montaż filmu i zdjęcia z Dołżycy ? Doszedłeś do siebie po wdychaniu "spalenizny" ?? Bo szykujemy się na powtórkę we wrześniu. Zdjęcia są te zrobione telefonem a te z kamerki słabe wyszły bo jesteście Zawisza zbyt daleko. I zniekształcone bo kamerki ustawiona była na szeroki kąt. Macie coś na cito
lemik Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 Na jutro (niedziela 08.07) planowany jest jakiś wyjazd?
tomekstw Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 Dziś rocznica . Co do jutra rzućcie propozycje . Co prawda od wczoraj poszło kolejne 400 km. Ale jutro też bym polatal.
lemik Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 cisza... nie ma chętnych Tomek nic nie będzie z wyjazdu, myślałem że zbierze się większą grupa
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Lipca 2018 Ja na razie odpadam. Sprzęt rozebrany wreszcie do roboty. W tym tygodniu muszę poskładać (kurde, chyba po nocach ) i w przyszły weekend wypróbować. A po za tym, sprawdzałeś pogodę ? Nad ranem nie było zbyt zachęcająco na.
lemik Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Wczoraj trochę pojeździłem z bratem, dzisiaj dałem sobie siana. Trzeba zaplanować wyjazd całodzienny aby wszyscy się wybrali.
Bogusz Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 Witam . Cisza tu bo ... pogoda nie za ciekawa . Pojechalo by sie ale ...Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Lipca 2018 W taką pogodę mnie nie namówicie, jutro ma być powtórka z dzisiejszej, więc też się nie wybieram.
Bogusz Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 W czwartek ma byc juz ok . Ale ...Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Szymqw Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam. Pogoda jest rzezcywiscie fatalna. Na jutro prognozy sa raczej zle. Nie wiem zatem drodzy koledzy czy dam rade wpasc na jutrzejszego spota do Debicy (jesli wogole planujecie takowego). U mnie w Krosnie to co chwile leje a jak przestaje to tylko na chwile...Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Lipca 2018 13 minut temu, Szymqw napisał: ................. Nie wiem zatem drodzy koledzy czy dam rade wpaść na jutrzejszego spota do Dębicy (jeśli w ogóle planujecie takowego). ............ My w mniejszym lub większym składzie na pewno się spotykamy. Jak będzie padał deszcz przyjeżdżamy puszkami. Trochę pogadać i wypić kawę można bez względu na pogodę Jak byś się jednak zdecydował, a zjedziemy się 4oo to i tak powinieneś nas poznać. W Zawadzie przeważnie tłoku nie ma, a głośny "rechot" słychać tylko przy naszych stolikach
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 18 Lipca 2018 Jaki deszcz, ja planuję, że będę skuterem, tak dawno nie jeździłem, że nie pamiętam jak to się robi.
gumis Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Jaki deszcz, ja planuję, że będę skuterem, tak dawno nie jeździłem, że nie pamiętam jak to się robi. Kto tu dawno nie jeździł to nie chcę wskazywać Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Gdyby ktoś był zainteresowany to w Bardejowie jest zlot samochodów tunigowanych. Jest jeden napędzany wiskaczem.
Bogusz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Hej Grzesiek . No super wypad . Nie jest za goraco na skuterze ? Pozdrawiam i milego weekendu Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Szkoda wiskacza jako paliwa do 4oo ! !ipiwkoWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Jest gorąco niesamowicie, ale mam wodę, to daje radę. W Presovie znalazłem trzy skutery, jednego prawdziwego motocykiela, kunia, Neptuna i fajne kamieniczki. Mają też ulicę Floriańską i bramę Floriańską też.
Rekomendowane odpowiedzi