Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Administrator Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Nowe C650GT do wygrania, tylko w Ryni, tylko w ten weekend!
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 22 Kwietnia 2016 O q....a. A ja nie mogę być. Jakieś losowanie SMS-owe?
zaba Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Bawcie się dobrze i, jak zwykle, udanie!!! A tych, którzy nie mogli się pojawić chociaż wspomnijcie i pożałujcie!!! Czekamy na fotki!!!
jaro_4setka Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Nowe C650GT do wygrania, tylko w Ryni, tylko w ten weekend! skuter trafił do boochosa,kto by się spodziewał, on to ma szczęście, gratuluję... ;-)
Klubowicze Doktorek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Witajcie! Do Ryni dotarłem o g. 16, dziękuję za miłe jak zwykle powitanie Impreza się powoli rozkręca Dotarło wieczorem kilkoro ''chibernatusów
Klubowicze Campto Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Nowe C650GT do wygrania, tylko w Ryni, tylko w ten weekend! A mówiłem, że będą niespodzianki.
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Jesteście na f: https://www.facebook.com/LegionowoPorusza/?fref=nf
Tatko Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Już w domku Wszystkim dzięki, szczególne podziękowania dla Sławka i Laury.
Trenex Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Martusia i Ja dziękujemy organizatorom i Wszystkim co pomogli w stworzeniu superrrrr imprezki. Dzięki Wszystkim towarzyszom zabaw MANIEK NA PEWNO Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
ALFI Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Razem z Dorotą dziękujemy za mile spędzony czas a Sławkowi i "Rudej" wielki szacun !!!. Do następnego ...
GrzechoCnik Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Spotkanie minęło, pozostały już tylko wspomnienia. Ale żeby się całkiem nie zatarły to w ich odświeżeniu pomogą Wam fotki, któe zamieściłem TUTAJ. Dziękuję Kierownikowi imprezy oraz wszystkim zaangażowanym za świetną organizację a wszystkim za pogaduchy i mile spędzony czas.
Drek Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dzięki za spotkanie Było super. Wielkie brawa dla organizatorów. Powrót miałem z przygodami a właściwie jedną przygodą przez całą drogę. Przygoda nazywała się - ostra biegunka Jazda od stacji do stacji P.S. Gratulacje dla Boochosa z powodu wygranego BMW
Sympatycy Arecki Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Podziękowania dla organizatorów za super imprezę i dla uczestników za świetną atmoswerę. Do następnego:-) . Pierwsze relacje internetowe: http://www.miejscowa.pl/2016/04/23/bezpieczni-w-kaskach-i-odblaskach/, http://toiowo.eu/2016/04/23/na-skuterach-o-bezpieczenstwie/.
jaro_4setka Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dzięki za fajną imprezę, organizacja i miejsce super,atrakcje mega fajne, szkolenie bardzo przydatne, za rok też się melduje ;-)
boochos Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Wielkie dzięki i głębokie ukłony dla Campto i Laury. Impreza ? pierwsza klasa! Atrakcje mega, z całą pewnością trzeba było włożyć wiele wysiłku przy organizacji . Jeszcze raz dziękuję. Mi udało się dojechać bez deszczu (i innych przygód ) , DREK - dzięki za czary, podobnież ten drugi kolega, co jechał też na białym vstromie,100 metrów za mną zmókł cholernie, hehe (...) P.S. Gratulacje dla Boochosa z powodu wygranego BMW Prostując tą kwestię, to wygrałem nie BMW, a BMK (B ardzo M odne K lapki), najnowszy model japonek podobnież... (...) za rok też się melduje ;-) Czy można prosić, by ten kolega nie był zameldowany w tym samym pokoju, w którym ja będę zameldowany...? Bo ja też się już piszę na przyszły rok...
marig Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Chcę podziękować za super imprezę, atrakcje no i szkolenie tym bardziej, że było to moja pierwsze spotkanie w tym gronie i na pewno nie ostatnie. Wielki szacun i wielkie brawa organizatorom.
Klubowicze Campto Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2016 My powoli wracamy do rzeczywistości. Dziękuję wszystkim za udział i zrobienie FANTASTYCZNEJ atmosfery. No i oczywiście zapraszam za rok.
Bartunio Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 A gdzie sie podziewają nasze przecudowne zdjęcia
Gieńka Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kochani wielkie dzięki za super zlot. Sławek i Laura gratki za organizację, za rok też będziemy ;-)
Sympatycy krys70 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dotarliśmy do domu. Oczywiście bardzo dziękujemy za super spędzony weekend (Ci którzy nie byli nawet nie wiedzą jak wiele tracą )
Sympatycy irasko Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Wielkie dzięki za wspólnie spędzony czas i miłą zabawę. Było rewelacyjnie ? brawo. Do następnego razu. ☺
Pan rypak Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dziękuje wszystkim za bytowanie na III Wiosennym Spotkaniu. Sławkowi,Rudej i innym wspomagaczom podziękowania za organizację Ps,Arturas,koszulki miód malina
mordek Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 dzieki za miłe towarzystwo i fajną imprezke
Lion Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 A ja w domu byłem już o 15.00 cały, zdrowy i suchy, czarne chmury mnie omijały. Dziękuje bardzo organizatorom za super imprezkę, organizacja pierwsza klasa. A wszystkim obecnym dzięki za świetne towarzystwo i zabawę. Pozdrawiam
Sympatycy robert1973 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja też (od jakiegoś czasu) już w domu Moni82 była 3 chwile wcześniej . Dzięki bardzo organizatorom za super spotkanie fajną zabawę a przede wszystkim za TOR !!! wspaniała sprawa przed sezonem pomysł był strzałem w "10". Pozdrawiam Ps Moni82 dziękuje Kasi i Markowi za przygarnięcie a ja za wspólne kulanko grupce Śląskiej
Rekomendowane odpowiedzi