romeo1971 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 a ktoś jeszcze dzisiaj kula? polatałbym gdzieś
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2015 Marekb9t, czy Twój Malagut ma nr ZS016H...?!? Jeśli tak, to zostałeś namierzony na rogu ulic Jagiellońskiej i Rayskiego ok. godz. 13.15.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2015 12:30 parking 3 ORŁY. Powitanie z Kolegami na moto, parę ciepłych słów na rozluźnienie atmosfery i grzeczne wytłumaczenie, że pora zasiąść za sterami normalnej maszyny (czyt. skutera) i myślę, że 12:45 ruszymy sobie spokojnie w kierunku Dąbia i dalej. Skład: 1. 4 moto 2. KriSSo 3. Kunisz. 4. PacArk? 5. Elvis? 6....... Poprosimy o zdjęcia! A tymczasem Melmacie swym fachowym uchem ocenia czy akumulator już się naładował, czy jeszcze nie
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2015 Czyli spędzacie razem techniczną sobotę
dr.big Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Puuuuh , "niezakapslowany" typ akumulatora... Ładne dziury wypala w ciuchach i pieknie wszystko w skucie dookoła rdzewieje od samego gazowania i oparów takiego aku...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 31 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2015 Niestety nikt nie pomyślał o zdjęciach
Elvis Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Sorki ale mnie na wyprawie do Wolina nie było ... a nawet nie zgłaszałem chęci wyjazdu ... A jako że pogoda znowu dzisiaj dopisała, nawinąłem samotnie kilkadziesiąt km asfaltu na zegar spędzając 3 godziny w siodle ...
romeo1971 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 też samotnie nawinołem 70 km szkoda Elvis ze się nie skumaliśmy niestety też nie robiłem foto
marekb9t Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Marekb9t, czy Twój Malagut ma nr ZS016H...?!? Jeśli tak, to zostałeś namierzony na rogu ulic Jagiellońskiej i Rayskiego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przykro mi Przyjacielu ale to nie ja o tej godzinie to ja jeszcze odkopywalem swój podjazd znowu panowie budowlancy zrobili mi niespodziankę tak że na Wolin się spóźniłem ale za to z kierowniczą budowy byliśmy na małym rajdzie w DDR.
romeo1971 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Przykro mi Przyjacielu ale to nie ja o tej godzinie to ja jeszcze odkopywalem swój podjazd znowu panowie budowlancy zrobili mi niespodziankę tak że na Wolin się spóźniłem ale za to z kierowniczą budowy byliśmy na małym rajdzie w DDR. trza było dzwonić pojechałbym jutro piszę sie na kulanko jak coś dzwońcie
Rzelu Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Niestety nikt nie pomyślał o zdjęciach Ciężko się robi zdjęcia będąc przywiązywanym do drzewa...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2015 Ja też miałem nieoczekiwane kulanko. Przyjechał mój syn i namówił mnie na kulanko-gadanko Niestety nikt nie pomyślał o zdjęciach To słabo...
marekb9t Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 trza było dzwonić pojechałbym jutro piszę sie na kulanko jak coś dzwońcie trochę spontanicznie było Ja też miałem nieoczekiwane kulanko. Przyjechał mój syn i namówił mnie na kulanko-gadanko To słabo... ok 14 byłeś na lubieszynie?
burgifan Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Ja też zrobiłem sobie wczoraj samotne małe kulanko - do sklepu po piwo
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2015 trochę spontanicznie było ok 14 byłeś na lubieszynie? Tak
marekb9t Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Tak No to pięknie my za tobą jechaliśmy. Potem osobowki nas zbloczyly i tak nam uciekles
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2015 No to pięknie my za tobą jechaliśmy. Potem osobowki nas zbloczyly i tak nam uciekles To chyba jednak nie za mną jechaliście. Ja ok. 14.30 ruszyłem spod ABC z synem (a więc powoli), a następnie na światłach skręciłem w lewo (nie na Locknitz).
marekb9t Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 to w takim razie ty za nami jechałeś
minimi1 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja też miałem nieoczekiwane kulanko. Przyjechał mój syn i namówił mnie na kulanko-gadanko To słabo... Syn pogromca oceanów, czy syn nieznany?
Arcadio Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Niestety nikt nie pomyślał o zdjęciach któraś z dziewczyn pstrykala foty na parkinu
Rekomendowane odpowiedzi