Sympatycy Ziuta Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2015 W poniedziałek powinny pojawić się pieniążki od nas
stiopa Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Cześć ! Ociągałem się z decyzją, ale wszystko wskazuje na to, że do Was dołączę. Ruszam zwiedzać Polskę już w najbliższą sobotę, a Leniwiec będzie ukoronowaniem tej wycieczki w zacnym towarzystwie :-)
Klubowicze Campto Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2015 No i to się nazywa słuszna decyzja.
Druś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 My też się pojawimy ale mam pytanko czy ktoś będzie się wybierał w piątek koło 18-19 z Warszawy lub okolic
Tatko Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Mam zamiar startować w piątek ale z rańca co by najwięcej skorzystać z tamtego klimatu. Pozdrawiam.
Tatko Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Trenex zainspirowałeś mnie i po konsultacjach z najbliższą rodziną t.j.Basią i Jankiem doszliśmy do porozumienia i zamierzamy zacząć byczenie i wyruszyć we czwartek. Jak Ci odpowiada nasze Towarzystwo to rzuć jakiś plan co,gdzie,kiedy i dla czego nie zapomnij o godzinie. Pozdrawiam.
kazak Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 dobra... będę z namiotem, ruszam w piatek z okolic Sochocina (koło Płońska) - jadę 125ką więc bez pośpiechu.... Do zobaczenia na miejscu. p.s. nic nie rezerwuję - pełny spontan. pozdrówki. Kazak
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zjednoczeni w Burgmanii! Pytam tak na wszelki wypadek: kto w piątek rano rusza z W-wy puszką i będzie miał 2 miejsca? Skuter mi się wczoraj rozleciał a w 400 coś się dzieje z hamulcami. Jutro postaram się ogarnąć temat 400, ale gdyby nie dało rady, to czy ktoś nas przygarnie?
Trenex Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Andrzeju ja ruszam w czwartek lub środę autem, chcę skorzystać z okazji i wynająć jacht z kolegą i popływać do piątku.
Tatko Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Pawełku jeśli Ewa ma wolny czwartek to mogę Ci Ją zabrać jeśli Ewa się nie będzie bała ze mną jechać a Ty nie miał byś nic przeciw temu. Pozdrawiam.
szyszczak Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witam.Mamy dwa wolne miejsca w domku 5cio osobowym,jak kto chętny to prosze o info,w domku będą Andrzejburg125,Drus z żonka Joasią,no i ktos z was Pozdrawiam.
Maruda Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 dobra... będę z namiotem, ruszam w piatek z okolic Sochocina (koło Płońska) - jadę 125ką więc bez pośpiechu.... Do zobaczenia na miejscu. p.s. nic nie rezerwuję - pełny spontan.pozdrówki. Kazak Kozak przyjedź do Nowego Miasta to pogadamy Apteczna 32
kazak Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 @ basia-janek - A bardzo chętnie ;-). "kazak" (od nazwiska) ;-) - kozak ze mnie żaden - bardziej Grek ;-) Przez Nowe Miasto śmigam co dziennie z i do pracy. Ale oczywiście mogę podjechać - bo mam całe 8 km ;-). Urlop właśnie mi wystartował. podjadę z wieczorka jak się troszkę ochłodzi ;-)
Maruda Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zapraszamy my tu tylko na działce chłodzony się nad zalewem i dzisiaj jedziemy jest tu paru chłopaków z burgmanii
kazak Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 heh - no ja też z rodzinka u siebie na działce.
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Pawełku jeśli Ewa ma wolny czwartek to mogę Ci Ją zabrać jeśli Ewa się nie będzie bała ze mną jechać a Ty nie miał byś nic przeciw temu. Pozdrawiam. Dzięki Andrzejku za propo, ale Ewa w czwartek pracuje. Mój/nasz wyjazd na Leniwca staje pod dużym znakiem zapytanie Jeszcze nie jest przesądzony ale wszystko zaczyna się pieprzyć... Moje (awaryjne) pytanie o dwa miejsca w puszcze, w piątek rano, nadal aktualne. Oczywiście partycypujemy w kosztach transportu.
Klubowicze Campto Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Paweł, przeczytaj PM.
Sympatycy Jaco Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Kuźwa już nie mogę się doczekać.
Tatko Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jacuś zachowuj się normalnie,przeklinaj czysto po Polsku . Swoją drogą też odliczam. Pozdrawiam.
Klubowicze Campto Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ja tak bardzo już chcę tam być, że jadę w czwartek
Rekomendowane odpowiedzi