romeo1971 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 mam nadzieję, że to nie to co najgorsze, znaczy czynnik trzeci, obcy i wrogi małżopodobny się wtrącił Sprzedałem żeby mieć gotówe na inny sprzęt.szukam honda SW-T400 z ABS tak około 12tys
Sympatycy KriSSo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2015 Marek bilety, jak Wasza podróż? 900 km w siodle w jeden dzień - zupełnie jak za nastolatka . Opowiadaj - Zosia żyje?
Elvis Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2015 Mirku, niepotrzebnie napinasz tam, gdzie nie powinieneś napinać. Jak pitoisz to przestań bo to się nieśmieszne- przynajmniej jak widzę dla Wojtka robi. Dobra, już dobra ... sorki ... Brak motóra wali mi na kopułę ... letko, ma się rozumieć ... A żeby nie drażnić nikogo, chyba będę musiał na jakiś czas się wyalienować ... no, spadam więc ...
Bob Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Romeo z tych na otomoto oglądałem jeszcze białą w Wągrowcu-można jąwstawic do działu allegro kupa-tyle w temacie W Pile bez abs,w Wałczu z abs. Zajechałem jeszcze do Margonina tam to sa dopiero okazy,samych SW-T było chyba z 6 szt..Były takie sztuki że nie wiedziałem co to za model. Powodzenia w poszukiwaniach
romeo1971 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Romeo z tych na otomoto oglądałem jeszcze białą w Wągrowcu-można jąwstawic do działu allegro kupa-tyle w temacie W Pile bez abs,w Wałczu z abs. Zajechałem jeszcze do Margonina tam to sa dopiero okazy,samych SW-T było chyba z 6 szt..Były takie sztuki że nie wiedziałem co to za model. Powodzenia w poszukiwaniach Jak byśmiał coś na oku to daj znać z góry dziękuję
minimi1 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Romeo z tych na otomoto oglądałem jeszcze białą w Wągrowcu-można jąwstawic do działu allegro kupa-tyle w temacie W Pile bez abs,w Wałczu z abs. Zajechałem jeszcze do Margonina tam to sa dopiero okazy,samych SW-T było chyba z 6 szt..Były takie sztuki że nie wiedziałem co to za model. Powodzenia w poszukiwaniach Bob kurcze jeżdzisz po moim małym heimacie- ja jestem z pochodzenia Pałuczanin (Pałuczanino- Ślązak, ale fajnie jest mieć dwa heimaty)
Sympatycy Urbi Opublikowano 14 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2015 Super, gratulacje!!! A co za przeróbki planujesz, że zdjąłeś obudowę kierownicy...?!?
Rzelu Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Wydaje mi się że cała kierownica została zmieniona na wyższą, tak bardziej chopperowo.
Bob Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Z wysokością kierownicy to ja się bawiłem,a obudowy pełnej nie było, planuje dać tylko mała nakładkę i zostawić gołą kierownice. Tu widac taką nakładkę
Rzelu Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 No, zaczęło się tuningowanie od kierownicy, to teraz z górki http://www.okapi38.com/okapi/custom/html/SW_custom_034.htm
Bob Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Aż tak ostro nie będzie,jedna z pierwszych modyfikacji to grzane manetki , W poprzedniej SW miałem i dobrze sie sprawdzały. A z tuningiem -nigdy nie mów nigdy
minimi1 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Po doświadczeniach z Krzysiową Hondą SW- super sprzęt
romeo1971 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Moja nowa Honda A ja! Szukajcie ludzie dla mnie taką sama bo ja bez niczego a w tym tygodniu papiery odbieram na A
Bob Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Po doświadczeniach z Silver Wingiem -miałem 6 sezonów-tylko SW-T miało byc 600 jest 400 Jest odczuwalna różnica w mocy ,co martwi i spalaniu co ciesz,
Elvis Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 ... planuje dać tylko mała nakładkę i zostawić gołą kierownice. Tu widac taką nakładkę Bogdan, ta mała nakładka którą widać na filmiku w/g mnie jest wycięta z dużego, standartowego plastiku osłanaijącego kierownicę ... ale to tylko moje zdanie ...
Bob Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Masz chyba racje,też tak myślałem pokombinować. Nakręciliście mnie idę do garażu i pojeżdzic.
minimi1 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Po doświadczeniach z Silver Wingiem -miałem 6 sezonów-tylko SW-T miało byc 600 jest 400 Jest odczuwalna różnica w mocy ,co martwi i spalaniu co ciesz, prawie 40 dwucylindrowych koni- czego chcesz Bogdan więcej?
damianus2222 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Osobiście widział bob przyjechal; fajny sprzęcik. Dla mnie w rzeczywistosci wyglada piękniej, mruczy tez zacnie( choc bob uważa że miałczy)
Elvis Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dla zainteresowanych jakim sprzętem robię fotki ... Informuję ... OLYMPUS STYLUS XZ-10 i bardzo mnie cieszy że fotki się podobywują ...
Rogierro Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ktoś coś lata? KriSSo, co się dzieje, czemu nie proponujesz jakiś polatanek?
damianus2222 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Krisso pewnie ma szlaban hahaha.
hrabia Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 BEZPIECZNE DWA KÓŁKA 2015 Tegoroczna edycja z podpisaną umową, można się zapisywać przez stronę: http://www.pzm.pl/zo/szczecin/bezpieczne-dwa-kolka-2015 najbliższe szkolenie w sobotę 20.06 chyba że zgłosimy się całą grupą na inny termin... Dni Otwarte Inter Motors Szczecin, ul. Bohaterów Warszawy 37, w sobotę i niedzielę 20-21 czerwca 2015, w godzinach 9.00-18.00 Podczas dni otwartych będzie można skorzystać z: - 10% rabatu na cały asortyment Inter Motors - Centrum Testowego Inter Motors - możliwość przetestowania jednego z ponad 50 kasków w czasie jazdy na swoim motocyklu, - Centrum Testowego Castrol - samodzielnie i bezpłatnie przetestujecie chemię warsztatową z gamy produktów Castrol.
Rogierro Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 U mnie sobota wypada (córa tańczy na zawodach) ale niedziela jak najbardziej.
romeo1971 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 potrzebuję pożyczyć przyczepkę do przywiezienia skutra z piątku na sobotę ma ktoś
Rekomendowane odpowiedzi