Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Koledzy, z przykrością informuję, że niestety nie będzie mnie na dzisiejszym spocie... :-( Sprawy rodzinne mnie zmuszają do szybkiego powrotu do domu - żona mi się rozchorowała... :-( Pozdrawiam i życzę udanego spotkania. Do zobaczenia następnym razem... - może jakiś SN zorganizujemy jeszcze w tym tygodniu...?!?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dzisiaj Pleciuga 18:15 ? Acha, czyli wygląda na to, że jednak żeberka będą. Ja jak mówiłem nie dam rady... Dla tych, co nie mogą/chcą/pojadą na żeberka mam propozycję alternatywną: jak zwykle spotkanie pod Pleciugą o 18.15, a potem krótki przejazd do Fabryki Lodów na Śląską. Pyszne lody kręci mój synuś w ramach pracy sezonowej: przyjedziemy i zrobimy mu porutę (jeśli będzie pracował). A potem może być krótki RSBN. Helloł! Mówi się!
grota10 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 No niestety plany sie zmienily.Mnie nie bedzie
minimi1 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jak najbardziej proszę o przełożenie min. 2 tygodnie, my już spakowani do wyjazdu jutro wcześnie rano start do naszego kolegi Kozy. Piotr ja ciebie nie poznaje, czyżby to wpływ maxi skutera marki na H. Tak jest, albowiem przyjedzie mój kuzyn, który podobnie jak PCX zabiera xmaxa do Poznania i postanowiłem mu w tej znojnej drodze towarzyszyć, tym bardziej, iż mam doradztwo rodzinne- zawodowe do odbębnienia (no chcę załatwić dobrze sprawę) stąd pojawił się straceńczy wręcz plan- kuzyn przyjeżdza, udajemy się nocą na wały coby pokazać pyrlandczykowi uroki naszego morsko-portowego grodu z uwzględnieniem żaglowców, żremy, chlamy- a co niech szczękę otworzy a następnie (w sobotę) udamy się w dwa skutery do Poznania, gdzie ja samotnie wrócę już w niedzielę Arturze- zgadzam się na wszystko- zarezerwuje nawet kase na fabryke lodu
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2015 Arturze- zgadzam się na wszystko- zarezerwuje nawet kase na fabryke lodu Nie zrobimy jednak poruty, no synuś akurat dziś nie pracuje. Ale lody przednie. Choć nie tanie W okolicach wałów dziś sodomia z gomorią... Jestem na Mariackiej i dojazd kosztował mnie kilka kat życia.
minimi1 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Rozumiem, dziś nie robimy poruty, ale jutro mogę podjechać głośno krzycząc- gdzie jest ten syn Artura- no chodż szybko no chodż, twój stary znowu się uchlał i matkę z siekierą koło stodoły gania??
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Gdzie Ty jesteś Piotr? W domku? To wsiadam na koń i jadę po Ciebie i jedziemy na spot.
Joshua_77 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ale macie fajnie zwłaszcza ze pogoda (bynajmniej na slasku) dopisuje na mala jazde wokol komina;-) Oj zazdraszczam Wam! A ja muszę się uczyć ostro na stare lata, zamiast latac z wami:-(
kunisz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja już nie wspomnę że czekam na skrzynię a przy okazji rozebrałem swojego burka tak że sam nie mogę go poznać i obawiam się czy poskładam go do kupy ale wam wszystkim życzę udanych kulanek, których trochę wam zazdroszczę. Pozdrawiam
minimi1 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Marku Zosiu, że tak powiem jak moja mała córka- uzazajcie i bawcie się dobrze
Elvis Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Pojutrze czwartek. Czy jest ktoś chętny w ramach spociku pojechać do Babigoszczy na żeberka ... to proszę się wpisać na wstępną listę chętnych: 1. KriSSo 2. Urbi 3. ……. Patrząc na przewidywaną frekwencje i absencje naszych kolegów ze Świnoujścia, nieśmiało stwierdzę, że chyba będziemy musieli przełożyć ten spot w Babigoszczy na inny, późniejszy termin... ... ja niestety chyba nie zdążę na te "żeberka"... ledwo zdążę, a może nawet lekko się spóźnię na 18.15 pod Pleciugę. Koledzy, z przykrością informuję, że niestety nie będzie mnie na dzisiejszym spocie... :-( Wojtku... proszę nie denerwuj się ... Piszę to poważnie i z całą odpowiedzialnością nie będąc pod wpływem substancji psychoaktywnych ... Bardzo, ale to bardzo Ciebie lubię ... jesteś również super kumplem ... ale w tej jednej kwestii jesteś przewidywalny do bólu ... Rozbawiłem się ponownie ...
hrabia Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 W ramach usprawnienia dla Wojtka może zmienimy miejscówkę czwartkowo spotową na Białowieską 2 ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Piotr, to nie pomoże... Dziś po wyjściu z firmy, o godz. 18.25 pojechałem prosto do domu... Mirek, masz racje, jestem przewidywalny do bólu, ponieważ kocham mojego syna i moją żonę nade wszystko i zdecydowanie wolę spędzić wolny czas z Nimi niż z kimkolwiek innym, a jeszcze bardziej, kiedy jestem Im potrzebny... A skoro Cię to bawi, to tylko mogę Ci współczuć...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2015 To daliście czadu chłopaki! Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie! I lody! I przejadzkę po NRD. No i miło przywitać nowego zintegrowanego. Piękny sprzęt! Hrabio, żałuj że nie pojechałeś z nami, a Twoi koledzy mimo "groźnego" wyglądu i brzmienia silników okazali się miłymi gośćmi, którzy jeżdżą tak turystycznie jak my PS Muszę powiedzieć, że sobie również zrobiłem miłą przejażdżkę. Minimi - doskonały pomysł z tym Penkun. Przypomniały mi się trasy, którymi dawno nie jeździłem.
koza5810 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Rogierro bedac nastepnym razem w Saarbrucken wstap do mnie to tylko niecale 20 km od miasta.Zapraszam.Adres na PW.
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2015 No i miło przywitać nowego zintegrowanego. Piękny sprzęt! ... Czerwona Integra...?!? Dołączyła do naszego grona...?!?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2015 ... Czerwona Integra...?!? Dołączyła do naszego grona...?!? Brawo! Wygrał pan talon na balon i asygnatę na szkocką kratę!
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 ... Czerwona Integra...?!? Dołączyła do naszego grona...?!? No widziałem piękny sprzęt. witamy oficjalnie nowego kolegę. Lody były przereklamowane, a ceno do jakości nie ma się nic. Ja już spakowany jadę po Zosię i w drogę.
Elvis Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2015 Brawo! Wygrał pan talon na balon i asygnatę na szkocką kratę! Dodam tylko ... że do wygrania była pralka Frania ... Ja już spakowany jadę po Zosię i w drogę. Wszystkim wyjeżdżającym na drugi koniec niemieckiej krainy życzę szerokości, przyczepności i udanej zabawy ... Chyba nie muszę przypominać o robieniu fotek ... Mirek, masz racje, jestem przewidywalny do bólu, ponieważ kocham mojego syna i moją żonę nade wszystko i zdecydowanie wolę spędzić wolny czas z Nimi niż z kimkolwiek innym, a jeszcze bardziej, kiedy jestem Im potrzebny... A skoro Cię to bawi, to tylko mogę Ci współczuć... Wojtku ... mówiłem nie bierz tego do siebie ... Wiadomo że rodzina najważniejsza a ja tylko tak sobie pitolę ... Aaaaaa ... jeżeli Twoja Majka 400 nie jest już dla Ciebie tak ważna ... to może ją odkupię ...
minimi1 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dodam tylko ... że do wygrania była pralka Frania ... Wszystkim wyjeżdżającym na drugi koniec niemieckiej krainy życzę szerokości, przyczepności i udanej zabawy ... Chyba nie muszę przypominać o robieniu fotek ... Wojtku ... mówiłem nie bierz tego do siebie ... Wiadomo że rodzina najważniejsza a ja tylko tak sobie pitolę ... Aaaaaa ... jeżeli Twoja Majka 400 nie jest już dla Ciebie tak ważna ... to może ją odkupię ... Mirku, niepotrzebnie napinasz tam, gdzie nie powinieneś napinać. Jak pitoisz to przestań bo to się nieśmieszne- przynajmniej jak widzę dla Wojtka robi. ja zaś jutro jadę do Poznania razem z moim kuzynem- na dwóch skuterach. Zobaczymy jak się Krzysiowy wynalazek sprawuje na dłuższej trasie. Wczoraj Krzyś dał mi się karnąć 20 kilometrów na swoim SW. Powiem tak- poza wibracjami kole krocza (2 garnki niższe obroty) moto jest super. Nawet ja- mikry człowiek mogłem stanąc dwoma nóżkami (pełnymi). Ciężar czuć jedynie przy zsiadaniu i przetaczaniu- rewelacyjny sprzęt Krzysiu.
romeo1971 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pozazdrościć tylko wam mogę swojego PCX125 sprzedałem i mam tylko 4oo.
Joshua_77 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pozazdrościć tylko wam mogę swojego PCX125 sprzedałem i mam tylko 4oo. szybko poszło Roman;-) Gratuluję i czekamy aż pokażesz nam swój nowy zakup ;-)
minimi1 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pozazdrościć tylko wam mogę swojego PCX125 sprzedałem i mam tylko 4oo. mam nadzieję, że to nie to co najgorsze, znaczy czynnik trzeci, obcy i wrogi małżopodobny się wtrącił
Rekomendowane odpowiedzi