Bob Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 http://otomoto.pl/of...html#f2cab73bfb Leżała na boku do drobnych poprawwek przebieg raczej orginalny http://otomoto.pl/of...html#53fa4dbc49 Wizualnie ładna przebieg po tarczach wyglada na 30-40 tys, jest jeszcze jedna w Pile stan średni,przebieg chyba 14tys raczej realny,jeszcze nie wystawiona. Linku do mojej jeszcze nie ma
azjon Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Na sprowadzony z Włoch uważaj, bo szczególnie te z południa jeżdżą cały rok
romeo1971 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 To on jest z włoch czy ze szwajcarii? Gdzieś coś na Burgmani czytałem o firmie Armed Bike- chodziło o t maxa- znajdż wątek dzwoniłem pan powiedział ze ze Szwajcarii w ogłoszeniu jest pomyłka! malowany ale technicznie sprawny ale w rozliczeni za mało mi daa za mojego pcx
Joshua_77 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Roman to jednak planujesz zmiane skuta jeszcze w tym roku? Wiedziałem ze nie wytrzymasz ;-) PS. Spróbuj wystawić sam swojego pcx-a, a nie dawać w rozliczeniu, bo dużo ci za niego handlarze nie dadzą, zwłaszcza ze chcą na tym zapewne jeszcze zarobic:-)
burgifan Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Romeo świetny wybór ! Może to nie podobne do mnie, ale kup sobie taką Hondzinkę, a nie pożałujesz. Jest piękna (no może nie aż tak jak Burek 400 K7) a do tego praktycznie bezawaryjna. Dobra pozycja do jazdy, wygodna, sprawdzona.
Bob Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Romeo w Walczu i w Pile też biora na zamiane.
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2015 Romeo dzwon do Piły do Italmoto i jedź obejrzyj te dwie SW-T o których wspominał Bob
Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dziś nawiniete 112 km dookoła wyspy w tym jazda turystyczna, szosowa, crossowa ;-) Rozegrana partia w warcaby, kawka, herbatka i banan na twarzy. Romku senkju ;-)
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2015 Rozegrana partia w warcaby... Kapslami? A kto wypił beer???
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2015 W Pile została jedna Bogdan, czyżbyś jedną z dwóch już kupił...?!?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2015 Na pewno kupił. Tu nie ma się co zastanawiać, trza brać, póki jest do wzięcia . Joshua już się przekonał, co się dzieje, gdy się zwleka .
minimi1 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Jak widzicie wystąpiłem z klubu nienawidzących Krissa, albowiem udało się przejąć Jego skuter. Tym samym dołączyłem do klubu Hondy. W sumie to zamieniłem doskonałość (albowiem xmax jest doskonały) na inną doskonałość
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2015 Minimi, zmieniam nazwę klubu...
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Minimi, zmieniam nazwę klubu... ArtCho, z przyjemnością dołącze do założonego przez Ciebie klubu.
Elvis Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 A ja na przekór wszystkim Piotra nawidzę ... i to nawet bardzo ...
minimi1 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dzięki Elvis- na filmie i zdjęciach widziałem Ciebie w niezłym zdrowiu i nawet ta ręka zdaje się w niebieskim kondomie wygląda jakoś tak sprawnie
Rzelu Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Osobiście widziałem jak Elvis na werandzie ćwiczył ciosy Kyokushin-kai więc podejrzewam że kulę i ten niebieski ... nosi wyłącznie w celu wywołania współczucia w niewieścich sercach. Z ciekawostek mój pas napędowy okazał się mieć 26 mm (zalecana wymiana przy 27mm) a i tak przy wczorajszych nocnych wyścigach ze świateł Krisso miał minimalną przewagę Honda rulez!
Rzelu Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Osobiście widziałem jak Elvis na werandzie ćwiczył ciosy Kyokushin-kai więc podejrzewam że kulę i ten niebieski ... nosi wyłącznie w celu wywołania współczucia w niewieścich sercach. Z ciekawostek mój pas napędowy okazał się mieć 26 mm (zalecana wymiana przy 27mm) a i tak przy wczorajszych nocnych wyścigach ze świateł Krisso miał minimalną przewagę Honda rulez!
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2015 A ja na przekór wszystkim Piotra nawidzę ... i to nawet bardzo ... Piotrek my ciebie też bardzo lubimy.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Pojutrze czwartek. Czy jest ktoś chętny w ramach spociku pojechać do Babigoszczy na żeberka i przy okazji spotkać się ze Slawoyem i Gosią, z wd40 i Jolą oraz z Robssonem, może Piotrem (Kymco 700) i Piotrem (Junak Jetmax)? Pogoda ma być pikna, słońce i ciepło. Kto ma ochotę po południu wyskoczyć w małą traskę, to proszę się wpisać na wstępną listę chętnych: 1. KriSSo 2. Urbi 3. …….
Sympatycy Robsson Opublikowano 9 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Pojutrze czwartek. Czy jest ktoś chętny w ramach spociku pojechać do Babigoszczy na żeberka i przy okazji spotkać się ze Slawoyem i Gosią, z wd40 i Jolą oraz z Robssonem, może Piotrem (Kymco 700) i Piotrem (Junak Jetmax),? i Romkiem Pogoda ma być pikna, słońce i ciepło. Kto ma ochotę po południu wyskoczyć w małą traskę, to proszę się wpisać na wstępną listę chętnych: 1. KriSSo 2. Urbi 3. Robsson 4. .......
minimi1 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 określ kiedy to jest po południu wodzu
Sympatycy KriSSo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie wiem do której godziny jest czynny ten bar. Spróbuję zdobyć telefon, zadzwonić i się dowiedzieć.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ja raczej nie...
Rekomendowane odpowiedzi