Elvis Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Pożegnaliśmy maj ... pora powitać czerwiec ... Obserwując naszą Zachodnipomorską Grupę muszę powiedzieć że maj był miesiącem obfitym jeśli idzie o latanie na skutach ... Chłopaki, nie da się ukryć że trochę pośmigaliście na 2oo ... ... tak trzymać ... Zaliczone również zostało pierwsze spotkanie naszej grupy ... które (po przeczytaniu Waszych wypowiedzi), było bardzo udane ... A teraz ... Burgamania ... tak, tak ... to już za cztery dni !! !! ... Ogólnopolską ekipą spotkamy się nad zalewem koronowskim i ... i mam wielką nadzieję że spotkanie i zlot będą udane oraz że dopisze nam pogoda ... A meteorologowie przepowiadają ze mam być ciepło ... temperatury nawet do 30 stopni w ciągu dnia ... 15 stopni rano i 15 po południu ... Zapomniałbym ... Jako że dzisiaj Dzień Dziecka wszystkim nam życzę spełnienia marzeń ... a przede wszystkim, szerkości i przyczepności ... Do zobaczyska na zlocie ... lewa w górę ...
qszysiek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Romeo1971 witaj w gronie Braci Dużego Tłoka.GRATULACJE.!!!
Elvis Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Romek ... chwalimy się ... Kupiłeś nowe 2oo czy zrobiłeś prawko? ...
romeo1971 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Romek ... chwalimy się ... Kupiłeś nowe 2oo czy zrobiłeś prawko? ... Prawko kat A a jeśli chodzi o 2oo o zastanawiam się co ?
Joshua_77 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jeszcze raz gratulacje Roman! A jeśli chodzi o zakup 2oo z "większym tłokiem" to musi być nie mniej niż 600cc;-)
Rogierro Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jeszcze raz gratulacje Roman! A jeśli chodzi o zakup 2oo z "większym tłokiem" to musi być nie mniej niż 600cc;-) Przesiadł się na biegowca i już mu kukuła odwala.
romeo1971 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Przesiadł się na biegowca i już mu kukuła odwala. skutry też są z taką pojemnością tyle że nie wiem co
Rogierro Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Romeo1971 witaj w gronie Braci Dużego Tłoka.GRATULACJE.!!! Z tymi braćmi dużego tłoka to nie do końca jest prawda, bo największym tłokiem dysponuje u nas Grota, potem w kolejce jest Wojtek, ja i kto tam jeszcze jeździ 400cc, Krisso i inni na SWT - to tłoki (cylindry) 300cc, nie wspominając o Joshua, który dysponuje jedynie 150cc na cylinder, czyli za dużego przeskoku nie zrobił kupując Fazera.
azjon Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 skutry też są z taką pojemnością tyle że nie wiem co jedynie słuszna opcja to dwa gary z napisem Honda
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2015 Z tymi braćmi dużego tłoka to nie do końca jest prawda, bo największym tłokiem dysponuje u nas Grota, potem w kolejce jest Wojtek, ja i kto tam jeszcze jeździ 400cc, Krisso i inni na SWT - to tłoki (cylindry) 300cc, nie wspominając o Joshua, który dysponuje jedynie 150cc na cylinder, czyli za dużego przeskoku nie zrobił kupując Fazera. To ja teraz mam najmniej! 125/2= 62,5!
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ale co on w końcu kupił, bo nie w temacie jestem...???
Rogierro Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Artur, ale to miał być Klub Nawidzących KriSSo a nie nienawidzących - chyba.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nienawidzących. Pałamy nienawiścią do KriSSa! Myślę, również nad założeniem klubu nienawidzących Urbiego, ale na razie tylko minimi go nienawidzi, więc nie wiem czy się opłaca...
minimi1 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Już wybaczyłem Wojtkowi, albowiem dłużej spał w decydującym momencie i swoim lenistwem zmazał plamę na swojej nowej kurtce, której obecnie mu tylko zazdraszczam, ale bez specjalnie złych i mściwych myśli. Zatem obecnie nawidzę tylko Krzysia
wooferai Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Strasznie to się czyta, taka nienawiść i nawiść wśród klubowiczów, brrr....
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2015 Strasznie to się czyta, taka nienawiść i nawiść wśród klubowiczów, brrr.... Proszę tu nie pluć na klubowiczów JA wszystkich LUBIĘ.
KOT66 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 elo ...z dużych tloczkow ...to wiem kto ma do sprzedania spidermaxa prawie nowego....cudo maszyna.... ....nie ma nawet 500 km...
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2015 Dziękuje Piotrze, przykro mi, że teraz już tylko znienawidzoną przez część GZ osobą i wrogiem publicznym nr 1, zostaje niestety mój przyjaciel KriSSo ;-) Na szczęście jest jeszcze część GZ, m.in. i ja, którzy są w obozie lubiących Krzysia.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2015 elo ...z dużych tloczkow ...to wiem kto ma do sprzedania spidermaxa prawie nowego....cudo maszyna.... ....nie ma nawet 500 km... Dawaj info. Jak się wstydzisz publicznie, to na pw! Dziekuje Piotrze, teraz już tylko znienawidzoną osobą i wrogiem publicznym nr 1, zostaje niestety mój przyjaciel KriSSo ;-) Urbi, dołącz więc do nas!
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2015 ArtCho, nie mogę wstąpić do tego klubu, ponieważ bardzo lubię Krzysia i nie mam powodów by Go nienawidzić. Za to nienawidzę bardzo Minimi i chętnie założę klub dla tych, którzy nienawidzą Jego. ;-)
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2015 Piotrze gratulacje, choć Ci powiem ze Twoje "maleństwo" było bardzo Fajne :-)
minimi1 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ciii podpisu nie zmieniłem a dopóki nie zmienię to Wojtek nie zdoła skrzyknąć antyfanclubu już nie mówiąc o tym, że Wojtek trzyma dosłownie mnie pod kluczem
Rekomendowane odpowiedzi