azjon Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 ja tam jestem wierny mojej zacnej jeszcze przez ok 2 lata. Potem Pan European 1300
darecki2059 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Jakie V, to rzędowa 2 Hrabia oczywiście masz racje to rzędowa 2. Sorki mój błąd. Pozdrawiam.
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 Jeśli miałbym zmieniać sprzęt to tylko na dokładnie to co mam, lecz młodszy i z ABSem. Musiałby być wycyckaną laleczką, koniecznie w kolorze ze zdjęć poniżej.Wszystko mi w nim pasuje. Dla mnie jest idealny. Mam super pozycję za kierownicą, osiągi wystarczające, nie potrzebuję szybszego, spalanie dobre, dużo miejsca pod kanapą. Po prostu ideał. A do tego jak dla mnie - najładniejszy. Kocham go nad życie. Jest moją perełką, moim spełnieniem marzeń i nie wyobrażam sobie innego sprzętu jak Burek 400 K7 Wszystko fajnie, faktycznie nawet ładny jest ten Burgman, tylko ile Suzuki musiało wyprodukować w latach 90-tych tych archaicznych lusterek, że montują je do dziś w tak nowocześnie wyglądającym skuterze.
qszysiek Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Urbi takie lusterka ma tylko Burgman i tylko Burgman.
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 Qszysiek OK, ale wyglądają one jak z innej epoki. Może pasowały do K1 i K2, ale do tego modelu to chyba "trochę" nie pasują... Wyglądają jak by były od jakiegoś chopera.
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2015 Artur, osobiście mi bardziej podoba się NM4 Vultus niż CTX, ale to kwestia gustu... O to fajny motor dla naszych kolegów którzy i tak sami jeżdzą.
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 Marku, To oparcie się składa i jest siedzeniem dla pasażera
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2015 Marku, To oparcie się składa i jest siedzeniem dla pasażera Przecież to widać. To prawie jak BMW C1 w dwie osoby tylko bez tej sciany: Jeszcze jeżeli chodzi o C1 to coś jest w kombinezonach do BMW
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2015 Jezu... Jej tyłkowi może tylko dorównać Malaguti Kota... Dwa szczękowce wejdą obok siebie
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2015 A zauważ ile miejsca pomiędzy szczękowcami ... Podoba mi się twój tok myślenia.
wooferai Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Taka zajawka dla lubiących ruch inaczej. Proponowane wstępne terminy spływów: 1. DRAWA - w terminie 24-26.07 - SPŁYW DLA DOROSŁYCH przyjazd w piątek, spływ w sobotę , wyjazd do domu w niedzielę 2. KORYTNICA - w terminie 7-9.08 - SPŁYW Z DZIEĆMI I MŁODZIEŻĄ przyjazd w piątek, spływ w sobotę , wyjazd do domu w niedzielę Koszty noclegów i kajaków na stronie: http://www.stanica.ikona.pl/index.html Dodatkowe info jakby co u mnie. W związku z koniecznością rezerwacji domków i zakupem biletów wstępu do Drawskiego Parku Narodowego (dotyczy spływu Drawą) bardzo proszę o jak najszybsze (max do 6 czerwca) potwierdzenie kto na jaki spływ się pisze i o zdecydowanie się odnośnie noclegów (czy namiot, domek z łązienką, bez łazienki) Parę miejsc...
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2015 o matko to jest tył!!!!! Tak to tył - konkurencja dla malaguti spidermax
koza5810 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 ArtCho jak wczesniej pisalem przyjezdzaj chcby BUS-em reszta na miejscu.Pozdrawiam.
wd40 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 http://www.kamienskie.info/500-motocyklistow-przyjedzie-do-dziwnowa/
azjon Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Tak to tył - konkurencja dla malaguti spidermax zamówię sobie kufer na tył do mojej zacnej w takim właśnie kształcie
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2015 Jutro czwartek jakie plany?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2015 Noooooo jeździmy, co? Bom spragnieni . Parszywa majowa pogoda, NIE ZNISZCZY NASZEJ PASJI !!!!! Racja?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2015 Hmmm, radar pokazuje, że pod wieczór będzie padać. Pan w TV też to potwierdza. Ja mam pomysł, ale musimy w miarę wcześnie ruszyć w drogę spod Pleciugi. Ale musi nie padać... Zróbmy wyjazdowy spot w Stargardzie, gdzieś koło Elvisa, żeby mógł chłop do nas przykuśtykać. No i pozostali Koledzy z tego pięknego miasta. A wrócimy do domu przez Niemcy! ??
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2015 Hmmm, radar pokazuje, że pod wieczór będzie padać. Pan w TV też to potwierdza. Ja mam pomysł, ale musimy w miarę wcześnie ruszyć w drogę spod Pleciugi. Ale musi nie padać... Zróbmy wyjazdowy spot w Stargardzie, gdzieś koło Elvisa, żeby mógł chłop do nas przykuśtykać. No i pozostali Koledzy z tego pięknego miasta. A wrócimy do domu przez Niemcy! ?? Jestem za, wyjazd z pod Pleciugi 18:20 - jest OK?
grota10 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 A mnie znowu wysłali. Nie nawidze Inowrocławia
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2015 A mnie znowu wysłali. Nie nawidze Inowrocławia Ino Wrocławia, powiadasz? A innych. Czyli wyjazdowy spot bez Elvisa nie ma sensu... Jak nie dokuśtyka, to będzie bez sensu...
kunisz Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 A ja mam zamiar wymienić skrzynie w swoim burku na którą czekam od poniedziałku no i trochę pogmerać to tu to tam a wszystkim uczestnikom pomyślnych wiatrów, oczywiście bez opadów
Rzelu Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 W moim przednim kole dogorywa łożysko. Czy ktoś ma wiedzę/narzędzia żeby pomóc mi w wymianie? Łożyska i uszczelniacze mam.
Rekomendowane odpowiedzi