Klubowicze arturas Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2015 Dla jasności w pierwszym poście sklarowałem rezerwacje i noclegi >>>TUTAJ Orientacyjny opis działań >>>TUTAJ Poniżej klaruje nasz drive'ing w kierunku Suwałk. Blues ekipa Lot Wawa arturas Miętus Cormoran MarioM GrzechoCnik Marcyś + Meggy Krzytro + Foczka Blues ekipa niezależny Lot Radoslav Jaco + Ziuta Andrzej.S Długi 1973 + żona Blues ekipa oczekujących w Augustowie gruby59+żaba, Basia+Janek Lecą w naszym kierunku z nad morza Rypak (z Dżwirzyna), Kowal Jest chętny zasilić Blues ekipę - Morwa37
Tatko Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Artur jak Tobie już wcześniej mówiłem ja dobijam do Jacka,Ani,Sławka. Pozdrawiam.
marcyś Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Arturs pewnie na spota w czwartek nie dojade ale meldujemy sie z Meggy w markach w piatek rano.Juz nie mozey sie doczekac. :-))
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2015 Tak patrzę na pogodynkę i chyba deszczówkę sobie zapakować trzeba na ten wyjazd :-(
Tatko Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 O cho już się zaczyna Wielki Ptaku a co Ty z papieru jesteś. Pozdrawiam.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 8 Lipca 2015 Użytkownicy Opublikowano 8 Lipca 2015 Tak patrzę na pogodynkę i chyba deszczówkę sobie zapakować trzeba na ten wyjazd :-( Szamana trza Szamana. Ja tam myślę, że damy radę przelecieć między opadami Pozdrowienia. Moglibyśmy już jutro ruszać !
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2015 O cho już się zaczyna Wielki Ptaku a co Ty z papieru jesteś. Pozdrawiam. Nie z gumy hehe
kowal Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam, właśnie zrobiłem rezerwację pokoiku w Twierdzy Toruń ( jedynka za całe 30 pln ) z powtórzeniem na niedzielę i cóż ruszam jutro ok. 11:00, powinno starczyć czasu na mały spacer po starówce.
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2015 I to się rozumie. : facet ma do przejechania Polskę w szerz - dopiero on musi czuć Bluesa Brawo Kowal
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2015 A może by się jutro ruszyło .....hmmm ...tylko gdzie tam przenocować tę jedną noc
Maruda Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Wielki ptaku jak to mówi Andrzej My ruszamy jutro mamy spanko 9 km. od Suwałk wczoraj jeszcze tam były miejsca Wielki Ptaku jak to mówi Andrzej My ruszamy jutro mamy spanko 9 km. od Suwałk wczoraj jeszcze tam były miejsca
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2015 A i jeszcze pytanie ..... paszport brać ?
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2015 Paszport? Chyba że do Rosji się wybierasz...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2015 Coś tam ktoś przebąkiwał że może przez granicę będziemy przejeżdżać i dla tego pytam. Ale jak nie to nie biorę.
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2015 Ani wiz, ani paszportów nie ma potrzeby brać, jedynie dowód. A tak w ogóle śledzę od paru dni zmieniająca się pogodę i wszystko mi się na ten czas zgadza. W Suwałkach pogoda ma być blues'owa - nie za gorąco Pt17st, So21st, Nd22st, zachmurzenie duże i słabe przelotne opady. Ci co byli w zeszłym roku pamiętają - tragedii nie było - ten schemat chyba się lubi powtarzać
Trenex Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Ani wiz, ani paszportów nie ma potrzeby brać, jedynie dowód. A tak w ogóle śledzę od paru dni zmieniająca się pogodę i wszystko mi się na ten czas zgadza. W Suwałkach pogoda ma być blues'owa - nie za gorąco Pt17st, So21st, Nd22st, zachmurzenie duże i słabe przelotne opady. Ci co byli w zeszłym roku pamiętają - tragedii nie było - ten schemat chyba się lubi powtarzać Myślę, że wszystko, super się Wam uda, zresztą jakby mogło być inaczej jak jedzie taka zacna GRUPA POWODZENIA
Maruda Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 My już w drodze do Suwałk . Wyjazd z Warszawy godz.10.00 pogoda sprzyjająca na niebie trochę słońca trochę chmurę brak deszczu i to najważniejsze jedynie co przeszkadza to trochę mocny wiatr i roboty drogowe od Zambrowa do Białegostoku ale tragedii nie ma trochę wolniej ale jedziemy nie stoimy. Stoimy teraz w Białymstoku na stacji gdzie napoiliśmy burka , my kończymy pięć kawę I ruszamy w dalszą drogę.
GrzechoCnik Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 parasolka i składany taborecik - to są główne artefakty na ten wyjazd. jak będzie padało to sobie z piwkiem usiądę na taboreciku przed sceną i będę się delektował blusem Arturze tak jak potwierdzałem telefonicznie, gdyby mnie nie było na spocie to jestem na 200% na zbiórce na Shelu
Maruda Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 My już na miejscu. Od Białegostoku wiatr nabrał na sile doszły jeszcze ciężarówki jadące z przecinka jedna za drugą miotało nami na wszystkie strony masakra ale jakoś daliśmy radę Jankek trzymał się kierownicy a ja jego.Za to Suwałki przywitałay nas słoneczkiem jak na razie pogoda super. Pozdrawiamy resztę uczestników i oczekujemy na was jutro w Augustowie . Do zobaczenia
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2015 Ale wam dobrze, jutro ruszamy my. Obyśmy mieli tak przyjazną pogodę jak Wy. Do jutra.
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2015 Dzisiaj 1 dzień festiwalu! i zarazem uroczyste świętowanie trójkowej audycji Chojnackiego 40-lat Bielszego Odcienia Bluesa - BasiaJanek - warto tam być!!!
Maruda Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Właśnie przed sekundą nagłe załamanie pogody zaczęło niesamowicie lać zrobiło się zimno miejmy nadzieję że to tylko stan przejściowy . Życzymy wam lepszych warunków do jazdy niż mieliśmy my. Jesteśmy sami nie wiemy jakim cudem udało nam się zdobyć bilety bo już w czerwcu wszystkie zostały sprzedane
Tatko Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 No i cóż nie ma wyjścia trza brać d--e w troki i po woli się zbierać. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi