Sympatycy Cormoran Opublikowano 28 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2015 No to jak się umawiamy, skąd ruszamy i o której ........ hmmmm może już jedźmy hehe Dajcie sygnał kiedy trza resztę przelać
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2015 Nasz Bluesowy wyjazd coraz bliżej i już nie mogę się doczekać Odebrałem na swoje ręce chęć wyjazdu z nami od Krzytra z Foczką, ale dopisuję ich do listy rezerwowej (niestety), Hotel jest w całości zarezerwowany i czekają na potwierdzenia do 19.06, więc trzymam rękę na pulsie - jak się coś zwolni to zajmujemy!!
Pan rypak Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Rypak też chętny od piątku 10-07-jak da radę w hotelu,jeśli nie to namiot posiadam
Sympatycy Jaco Opublikowano 10 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2015 ArturAs-ie czyń starania aby zacne i zjednoczone towarzystwo nie musiało się szlajać, toć wiadomo że SZLACHTA w pałacach godną być musi.
Tatko Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Znów muszę się zgodzić z Szlachetnie urodzonym Jacem z zamku Nowy Dwór pochodzącego. Pozdrawiam.
GrzechoCnik Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Tylu chętnych się zbiera, że żal będzie nie pojechać. Wycieczki fakultatywne mi się bardzo podobają. Może jakieś kwatery prywatne? W razie czego namiot mam. Tylko pole trzeba by obczaić jakoś blisko, żeby maszynę postawić i po piwie nie musieć się daleko na piechotę przemieszczać. Wszelkie propozycje kwaterunku mile widziane.
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2015 No to robi się soczyście aż miło a z miejscówkami w dobrym miejscu i dobrej cenie nie za ciekawie i nic obiecać nie można. Do 19/06 są rezerwacje do potwierdzenia przez innych gości, więc musimy cierpliwie poczekać. Hotel zapchany i recepcja nie zapewnia dobudowania dodatkowego skrzydła jeszcze przed festiwalem - także na tą chwilę namiot najpewniejszy. Z dodatkowych atrakcji - skontaktowałem się z Mateo28 z Suwałk i będziemy dopinać razem plan - na sobotę szykujemy atrakcyjną trasę nie pomijając wyznaczonych wcześniej celów, zaś w piątek jak urwie się z roboty przywita nas na swoim Burgusiu i po obiadku pokaże objazdem miasto, a wieczorami BLUES Obok hotelu jest EUROCAMP na europejskim poziomie. Rypak i Grzechu dopisuję Was do rezerwy i cierpliwie czekamy
Sympatycy Jaco Opublikowano 19 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dziś 19.06 ArturAs czekamy na DOBRE wiadomości.
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2015 Rzeczywiście 19 był wczoraj i rozmawiałem z rezerwacją na temat naszych nowych miejsc. Otrzymałem prośbę o nieco cierpliwości do środy, ze względu na duże grupy w hotelu...
Sympatycy Jaco Opublikowano 24 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2015 Środa - czas na ArturAs-a .
Klubowicze arturas Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jacuś, arturas pamięta i trzyma ręke na pulsie ale mimo wszystko każą czekać do PT po 17ej, ale powiedzieli, że raczej będzie pozytywnie a tymczasem doszły mnie słuchy, że do Suwałk wybiera się jeszcze jeden jegomość... [media=] [/media]
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2015 To jest mój były szef ..... kiedyś, jak byłem piękny i młody pracowałem w Radiu Kolor gdzie redaktorem naczelnym był właśnie Wojciech Mann
Klubowicze arturas Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2015 Alle! To nawet na Bluesa nie uciekniesz przed bylym szefem
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2015 Basia i Janek dopisuje Was do listy i czekam na potwierdzenia. Osoby z rezerwy proszę jeszcze o cierpliwość - Jutro (sobota) do południa wszystko będziemy wiedzieć.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Czerwca 2015 A kiedy piniędze trza dać czy tam przelać ? Jak łatwiej oczywiście :-)
Tatko Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Z tego co wiem to kasę będziesz bulił na miejscu chyba co bym był w błędzie Pozdrawiam.
Maruda Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Basia i Janek dopisuje Was do listy i czekam na potwierdzenia.Osoby z rezerwy proszę jeszcze o cierpliwość - Jutro (sobota) do południa wszystko będziemy wiedzieć. Ok. Czekamy cierpliwie do jutra na pozytywne wiadomości. Pozdrawiamy ✉
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2015 Jestem po rozmowie z hotelem. Grafik już mają sprawdzony, potwierdzony i zamknięty. Niestety mogą nam zrobić dostawki tylko dla 2 osób, więc proszę o info kto reflektuje na dostawkę z rezerwy? pierwszeństwo wg kolejności dla Foczki i Krzytra - proszę o potwierdzenie. Sytuacja w hotelu oczywiście może ulegać zmianie na + . Prosiłem recepcję o niezwłoczne info. Więc jak coś się zmieni dam znać, tylko żeby Wam cierpliwości starczyło. Organizacyjne szczegóły wyjazdu z Wwy dam znać po weekendzie pn/wt. Heya!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ponieważ ruszamy już za 1,5 tygodnia to może zacznemy już powoli ustalać gdzie i o której się spotykamy i ruszamy ? Wiem, wiem ....... tupie już nogami
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2015 Robert, ja też przebieram nogami. Ustalam jeszcze małe szczegóły i zamiaruję dokładniej opisać - dzisiaj lub jutro. Plan będzie napięty
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2015 Cieszę się i czekam ...hmmmm .....z przebierającymi nogami hehe
Sympatycy Miętus Opublikowano 30 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2015 Szamana, trzeba zatrudnić co by nam słoneczko wytańczył :)
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2015 U Szamana trzeba się wstawić, ale na wyjeździe mamy Andrzejka który jest gwarantem pogodowym
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2015 Heya, poniżej opisuję plan, a szczególnie piątek, bo on się nieco zmodyfikował, jak macie pytania to najchętniej na priva, aby nie zaśmiecać wątku. Kowal proszę o nr telefonu na priva i info jak planujesz do nas dolecieć. PIĄTEK (przelot) Spotykamy się g. 8.30 - stacja Shell Marki vis'a'vis Makro >>TUTAJ Tankowanie, kawka, głębszy oddech i dzielimy się na 3 grupy, aby przelot był łatwiejszy. - Ruszamy g. 8.50-9 - grupy w odstępach 15min. - Krótki postój i tankowanie w Łomży (tankują wszyscy bez wyjątków, bo do Suwałk będzie ok. 200km) - Spotykamy się dopiero na rynku w Augustowie przy cukierni >>TUTAJ , ma nas tu przywitać kolega Mateo28 - Burgmaniak z Suwałk ... - Pełną grupą ruszamy do Sejn na wykwintny regionalny obiad (mamy rezerwację w lokalu) - po obiedzie jedziemy w stronę Suwałk zahaczając o słynny klasztor na Wigrach - Tutaj robimy focie i jedziemy do hotelu. Szacunkowo w hotelu powinniśmy być ok 17-18 Kwaterunek i czas wolny. Wszyscy na BLUESa, lub się dzielimy - część na BLUESa i część załogi w kąpielówkach nad Zalew, który mamy przy hotelu. Cały czas koncerty. a główny koncert o 20.00, i później Festiwalowe kapele przenoszą się do pub'ów i ogródków. SOBOTA Będzie przelot po okolicach bez większych zmian względem pierwotnych założeń, ale dyskutuję jeszcze szczegóły z Mateo, który będzie nam towarzyszył i opowiadał co nieco o regionie Ruszamy zaraz po śniadanku g. 8.30-9.00, aby wrócić do Suwałk przed 15tą na bluesową paradę motocyklową, po której znów czas wolny - BLUES, lub co kto woli. NIEDZIELA pakujemy się, śniadanko i powoli ruszamy małym objazdem w stronę domciu, zahaczając miejscowe atrakcje czyli j.w. bez większych zmian planu
Rekomendowane odpowiedzi