Gość Drago Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Oooooo znów jakieś zmiany ?? Mam nadzieję , że wszystko się wyjaśni jak przyjadę na miejsce ?? Wystarczy pozostawić na chwilę kobiety bez nadzoru to namieszają jak pijane zające .
Klubowicze Marzena Opublikowano 3 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2015 To ja poproszę o domek dla Volvo673 i Marzena śliczne dzięki.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2015 Załatwione dopłata na ośrodku
Julo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jeśli jest jeszcze możliwość, to też prosiłbym o zakwaterowanie w domku z Marzenką i Volvo. Z góry dziękuję.
GzymssS Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Kurdę przegapiłem. Dopiero dzisiaj się dowiedziałem, że mam wolne do niedzieli. Może da się gdzieś "upchnąć" świeżaka z zapłata na miejscu od piątku? Nie znam niestety nikogo jeszcze, więc gdziekolwiek pod dachem, jeśli ktoś zechcę przyjąć.
szamot Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nie ma problemu ,gdzieś Cie upchniemy pozdrawiam i do zobaczyska
Klubowicze Marzena Opublikowano 4 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2015 Przepraszam że truję,bo wiem że nie macie czasu już dziś za dużo. Ale jeśli są jeszcze miejsca w domkach to dopiszcie do nas Jula proszę.
Rekomendowane odpowiedzi