stachurski1970 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Witam! Poproszę o dopisanie do listy uczestników: wariant 1.Stachurski1970 koszulka męska M. Magda koszulka damska L.
Klubowicze .maniek Opublikowano 4 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2015 Przelew za mnie i za Justę poleciał na konto wczoraj. Do zobaczenia
czaro69 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Czy serwis Bruum pojawi się na Zlocie? Czy ktoś coś wie na ten temat?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Lutego 2015 Administrator Opublikowano 7 Lutego 2015 Ruszę ten temat ale, z racji odległości może być ciężko.
Skała Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Proszę wpisać mnie na listę Skała wariant 1 (domek z mazowieckimi) koszulka XXL
syndaren Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam, wariant 1, koszulka męska XL, czwartek. Do zobaczenia.
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam. Wariant 1 (domek). Koszuka XL męska. Czwartek. kenobi. (Grupa Śląska). To mój "pierwszy raz". Pozdrawam.
Gieńka Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Fundi dopisz, że Orły ( 232,233 ) wylądują w czwartek. Dzięki
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 Przelew zrobiony. (nr.269) Kenobi przybędzie w CZWARTEK i jako element grupy Śląskiej, prosi o kwaterunek w grupie Śląskiej. Dzięki i pozdrawiam.
Klubowicze AREQ Opublikowano 12 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2015 ja tesz prosze o zmiana dnia przybycia na CZWARTEK ( 68 ) dzieki i pozdro
Samba Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam. Proszę dopisać mnie do listy. Wariant 1, koszulka damska XL, zakwaterowanie do domków Grupy Zachodniopomorskiej. Przyjazd czwartek lub piątek, tą kwestię uaktualnię w późniejszym terminie.
Gość Alex Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 ALex Bacardi z Limonką 2 osoby. Pokój 2 lub 3 osobowy tylko dla nas. W hotelu lub domku. Koszulki xxxl i S. Pozdrawiamy ?? Zapłacone za 2 osoby Przbycie w czwartek 271.Alex Bacardi z Limonką wariant I Koszulki xxxl i S 271.Alex Bacardi z Limonką wariant I Koszulki xxxl i S prosze o dopisanie do listy
Jolka Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Elvis myślę,że nie będzie problemu. Ośrodek musi otrzymać od nas informację ile osób będzie w czwartek,aby się odpowiednio przygotować.Opłaty za nocleg już w recepcji hotelu,a wyżywienie we własnym zakresie.Oczywiście będzie można korzystać z restauracji na terenie ośrodka.
Trenex Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Poproszę o poprawę ilości osób (przepraszam za kłopot) TRENEX - Hotel jestem z dzieckiem - koszulka męska XXL MARTA - Hotel - koszulka dziecięca 140 cm Grupa Mazowiecka
szyszczak Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Szyszczak 1 wariant (domek) z grupą mazowiecką,koszulka XL.Pobyt od czwartku.
Jarek_PL Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Mada mada! Przecież każdy człowiek- normalny człowiek, nawet od ma jakąś granice cierpliwości. Ileż pytam? Ileż można jeszcze czekać na ten zajechany zlot Hej organizatorzy zróbcie coś! Bo jak tam wpadnę to to wszystko rozdupce. Wystąpiłem tu w imieniu wszystkich zapisanych i zniecierpliwionych. Niezapisanych zresztą też. jxxxx_px
Bobas Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Jarecki, prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości, która w momencie Zlotu na pewno zostanie wynagrodzona .
Gość Bartheez5 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam !!! Zwracam się z prośbą do organizatorów o edycję listy dot. wpłat z uwagi na fakt iż tydzień temu przelałem kasę i nie wiem czy doszło czy nie??? Pisałem też PM w przedmiotowej sprawie do szanownej koleżanki Joli , która z nie wiadomych mi przyczyn nie raczy nawet odpisać.Zdaję sobie sprawę że organizacja tak wielkiego przedsięwzięcia wymaga poświęcenia i czasu od organizatorów, no ale raz w tyg. myślę że można by było coś tu napisać ........................
michu Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam !!! Zwracam się z prośbą do organizatorów o edycję listy dot. wpłat z uwagi na fakt iż tydzień temu przelałem kasę i nie wiem czy doszło czy nie??? Pisałem też PM w przedmiotowej sprawie do szanownej koleżanki Joli , która z nie wiadomych mi przyczyn nie raczy nawet odpisać.Zdaję sobie sprawę że organizacja tak wielkiego przedsięwzięcia wymaga poświęcenia i czasu od organizatorów, no ale raz w tyg. myślę że można by było coś tu napisać ........................ Kolego Raptem dwa dni czekałeś na odpowiedź Troszeczkę cierpliwości ..proszę
radi Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Siema U mnie mała zmiana . Będę od czwartku . Pozycja 85 :-)))
Klubowicze Karolina Opublikowano 1 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 Karolina, koszulka damska S Ogryzek, koszulka męska XXL Wyszemir, 6 lat, koszulka dziecięca 128 cm Wariant domek od czwartku
WASYL72 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 proszę o dopisanie do listy wariant 1 koszulka xxxl
michu Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 UWAGA ! ZOSTAŁO TYLKO 13 MIEJSC W WARIANCIE 1 (NOCLEG W DOMKU) POZOSTALI MOGĄ ZAPISYWAĆ SIĘ NA ZLOT TYLKO W WARIANCIE 2 ( NAMIOT) POZDRAWIAM
krzysiu Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Proszę o dopisanie do listy szczęśliwców bawiących się od czwartku w wariancie 1. Preferowany rozmiar XXL Do zobaczenia
Olma Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Proszę o dopisanie do listy dwóch osób, wariant 1 od czwartku. Koszulki: Olaf - XL Ania - M Jeśli jest jeszcze jakiś wybór to proszę o zakwaterowanie w okolicach grupy z Trójmiasta.
Rekomendowane odpowiedzi