padre Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Dzięki za miłe towarzystwo! Dotarłem do końca również Przejazd Alejami był taki sobie:( nastąpiła nawet konfrontacja z "Miskami" przy radarze:) Zobaczymy co przyjdzie;) Oczywiście proszę kilka fotek: Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
kazak Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Ja dojechałem spokojnie do końca w omawianych juz podgrupach. Fakt. Końcówka spartolona przez organizatorów. Wracając widziałem już praktycznie na żółto, bo toitoi nie mogłem zlokalizować. Długo i z nie najlepszą pogodą. .. za to z waszym zaje.... fajnym towarzystwem :-) . Podsumowując - mega happy Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
marcyś Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Ja odjechałem na Grochowskej ale warto bylo nawet maly kawalek dzięki wszystkim za wspólną jazdę
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2015 Mimo aury (nie najgorszej) było b.fajnie, zresztą w taki m towarzystwie i taaaka parada w Warszawie. Poza końcowymi niedogodnościami było git! Załączam kilka wybranych fotek. W zeszłym roku była zxecydowanie lepsza organizacja Parady.
padre Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 To i ja coś jeszcze dodam Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Kamil Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Też dziękuje za spotkanko i miłe towarzystwo naszej Białogłowy (dlaczego jedynej?). Informacyjnie, czyli bez niepotrzebnej spiny : co do sytuacji końca eskorty przejazdu to wg informacji od jednej z osób w kamizelce to Policja stwierdziła, że powodujemy za duże korki i dalej mamy jechać zgodnie z sygnalizacją.
Klubowicze pgizi Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2015 Zjednoczeni w Mazowieckiej Burgmanii, mój zapis z wczorajszej imprezy znajdziecie tutaj: ArturAs i Padre - pozwoliłem sobie wkleić Wasze fotki, dziękuje. ( Jak zwykle: kółeczko zębate na 720p proszę ustawić ) Link poprawiony na okno Administracja
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Listopada 2015 Administrator Opublikowano 12 Listopada 2015 Jeszcze takie 2 shoty ode mnie. Pgizi, dzięki za tą produkcję i ekspresowy montaż
Administrator xmarcinx Opublikowano 12 Listopada 2015 Administrator Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie no, Pgizi wygląda jak Wolverine.
padre Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie no, Pgizi wygląda jak Wolverine.
Trenex Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Ja również dziękuję za udany dzionek. Troszkę poza tematem, mam pytanie gdzie robicie biało czerwony haft na rękawie??
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2015 Troszkę poza tematem, mam pytanie gdzie robicie biało czerwony haft na rękawie?? To jest naszywka haftowana. Dostaniesz ją zapewne w sklepie z flagami - ul. Okopowa róg Żytnia
Semen Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 To może jeszcze ode mnie parę fotek. Przepraszam, że dopiero teraz. I to by było na tyle. Pozdrawiam.
Klubowicze DaniL Opublikowano 3 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2016 Coś się dzieje w tym roku, bo na fb nic nie słychać?
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2016 Jest na f info że nie dostali pozwolenia. Wieczorem wkleję link. Coś ma się dziać przy szkole w Sulejówku, ja chyba podjadę. Tu jest info (bardzo oględne) nt. przyczyn odwołania Parady Niepodległości w tym roku: facebook Zadeklarowałem tam, że zamierzam być o 12 pod pomnikiem Marszałka w Sulejówku - uwzględniając, oczywiście, warunki atmosferyczne. Jeżeli ktoś z Was byłby chętny się przyłączyć, to zapraszam na coroczne miejsce zbiórki Shell Ostrobramska ok. godz. 11:15 żeby wystartować o 11:30 w kierunku Sulejówka. Co potem, to się zobaczy. Sorki, że tak na raty, ale dopiero teraz znalazłem program tej fety przy szkole o której mowa w info na f: program Niepodległościówki
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2016 Jutro ponoć ma śnieżyć - jakby było inaczej i ogarnę dzisiaj z małą awarią skuter, to będę
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2016 Arturze, oraz ewentualni inni zainteresowani, ze względów pogodowych i organizacyjnych (lub raczej ich braku) ja raczej odpuszczę. Jeszce jutro popaczę za okno ale internety i telewizor nie zachęcajo
Rekomendowane odpowiedzi