Semen Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Jeżeli aura pozwoli, to ja też bym się z Szanowną grupą zabrał.
Klubowicze DaniL Opublikowano 9 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2015 Myślę, że aura nie będzie miała nic naprzeciwko Na pewno śniegu ani lodu nie będzie więc ja będę
Semen Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Myślę, że aura nie będzie miała nic naprzeciwko Z aurą to ja sie na pewno dogadam. Odnoszę wrażenie, że opona z tyłu może mieć, nieco, inne zdanie na ten temat. No nic... może nie będzie jakoś bardzo padało. Będę o 12
marcyś Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Szamanie zacznij tańczyć taniec słońca
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2015 Nie ma co pękać czasem jedziesz daleko i pogoda może "Ciebie" zaskoczyć, a tu jesteś na miejscu i blisko domu... czas przewietrzyć ciuchy. Najważniejsza jest Pogoda Ducha, a jutro Marszałek popędzi aurę na kasztance Do Zobaczenia
marcyś Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zawsze wierzyłem w "Dziadka" ale jednak taniec by nie zaszkodził ?
kazak Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 To o 12 się melduje z jeszcze jednym nie zrzeszonym... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze PIN Opublikowano 10 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2015 Tańcze flaga zaczepia więc będzie dobrze!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2015 Czekam z decyzją do jutra do 10.00 ? mamy się zdzwonić z chłopakami i ewentualnie ruszyć.
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2015 Z xMarcinemx uczcimy Święto Niepodległości okazjonalnym 10 kilometrowym biegiem. Może wezmę flagę biało - czerwoną ze sobą ? Biegniemy bez względu na aurę - nawet jakby padał śnieg ! Wszystkim paradowiczom i sobie życzę na jutro ... dużo słońca.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2015 To że kropi ....... to pryszcz ...... ale że mało łba nie urwie to już nie fajnie
Tatko Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Wielki Ptaku kropić przestanie a że wiaterek to nic będziesz Miał lepsze noszenia bez machania skrzydłami. Pozdrawiam.
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2015 Na Wesołej, czyli niedaleko Sulejówka, właśnie zaczyna widać odrobinę nieboskłonu Wiaterek dość silny ale ciepły. Trzeba się ogarnąć i jechać!
padre Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Po długich zmaganiach z rzeczywistością flaga jest:) Idę instalować
radi Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Jestem duchem dziś z Wami . Mam nadzieje że Wy też:-)) Ja dziś pobiegam :-))) Pozdrawiam Radi :-)))
Bart1 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Troszkę przybalowalem wczoraj z winkiem więc jade na komendę sprawdzić się czy mogę jechać. Jeśli bedzie ok to stawiam się na stacji o 12 Tapnięte z LG G3
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2015 Jesteśmy I zaraz ruszamy
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2015 Chyba odpadłem jako pierwszy Droga Koleżanko i wy Koledzy, dzięki za współudział. Niestety, ani tempo, ani aura nie nastrajała mnie do kontynuacji Parady. Ale czekam na Wasze relacje.
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2015 Dojechaliśmy Za długa trasa, pod koniec parada się rozpadła…
Klubowicze PIN Opublikowano 11 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2015 Rozpadła to delikatnie powiedziane ale mnie się podobało zwłaszcza że jechałem w gronie gości którzy podobnie jak ja lubili sprawiać dzieciakom frajdę hałasowaniem .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Listopada 2015 Administrator Opublikowano 11 Listopada 2015 Dobiliśmy do finish'u w dość okrojonym składzie. Niestety parada rozjechała się w Al. Niepodległości a co gorsza, przestała być pilotowana przez Policję i obsługę techniczną co powodowało zagrożenie. Start w nadzorze, jazda na czerwonych a bliżej końca czerwone muszą być respektowane i żadnego pilnowania porządku... lipa Tak czy inaczej dzięki wszystkim obecnym za wspólny dzionek
Semen Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Mimo słabej końcówki parady, warto było jechać. Dzięki wszystkim za miłe spotkanie. Padre fotka już pędzi do Ciebie.
nat Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 My z Kamilem odłączyliśmy się dopiero na Dolince (4 litery zaczęły bolec) Dziękujemy za mile popołudnie ? i czekamy na fotki ?
marycha Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 dzięki również za przejażdżkę tak ja piszecie na NIepodległości już zaczeła się partyzantka i było mało bezpiecznie jeszcze raz dzięki za spotkanie i wspólny przejazd
Rekomendowane odpowiedzi