grota10 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 No to sorki, przeoczylem.Bede gdzies sie wałęsał po wybrzezu z zona,moze gdzies was namierze.Wyruszamy lekko po polodniu
Rogierro Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Zazdraszczam, tym bardziej że pogoda super. My dzisiaj mamy wielkie święto naszej młodej - Pierwsza Komunia. Życzę miłego jeżdżenia.
marekb9t Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Emil Krzysztof wielkie dzięki za wspólnie spędzoną niedzielę mało jazdy dużo żarcia czyli mordercza dieta Krissa już widzimy efekty
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2016 No to chyba znowu "grupa wybrana" ,bo nigdzie na forum nie ma informacji.Coraz wiecej i czesciej tworzy sie takich podgrupek.Zle nawyki Grzesiu, chyba ostatnio trochę mało systematycznie i niezbyt wnikliwie przeglądasz Forum, bo akurat o tym spotkaniu pisało kilka osób. Czasem zdarzają się spontany i wtedy faktycznie nie zdąży się napisać informacji na Forum, ale to spotkanie do nich się nie zaliczało. Pozdrowienia dla Ciebie i do zobaczenia w realu na jakimś spocie czy przejażdżce.
grota10 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Moja wina,juz przeprosilem we wczesniejszym poscie
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 Darek, odkopałem temat... Czwartek ja na nocce, ale w piątek po 19,00 można się spotkać... PS - dokładnie 19,30 na Placu Rybaka Lista chętnych na ewentualne jutrzejsze spotkanie i przejażdżkę po NRD... Oczywiście jeśli aura nam pozwoli, bo jutro zapowiadają burze i opady późniejszym popołudniem, no ale może się uda... http://www.twojapogo...cie/godzinowa/3 PS 2 - Meteo.pl daje bardziej optymistyczną pogodę - http://www.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=1597 1 - Slawoy + Gosia 2 - Darecki 3 - Marek Siorbak + Siorbakowa 4 - Czemil 5 - Piotrek Hektor 6 - to miejsce czeka na Ciebie...
Sympatycy Robsson Opublikowano 7 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2016 Chętnie dołączę ale wg mojej pogody na Świnoujście nie będzie milutko
darecki2059 Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Jeżeli pogoda nie dopisze to przełożymy spotkanie na inny termin. Trudno na pogodę nie mamy wpływu. Zobaczymy jutro.
Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2016 Pogoda nędzna ale spot się odbył. Tzn spot twardzieli
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2016 Kurtka mi przemokła trochę Powrót z pracy na mokro... To lubię
darecki2059 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja pojechałem skuterem do Hektora do garażu i wspierałem go w demontażu łożyska główki ramy. Trochę poczyścił nasmarował i kiera chodzi jak nowa.he he. Potem do garażu, wycieranie sprzęta do sucha i o 22.00 powrót do domu. Szkoda że nie wiedziałem że jednak się spotkaliście też bym podjechał.
Rzelu Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Lipcowa aura nas nie rozpieszcza. Pomyślcie o tych gościach co śpią w Suwałkach pod namiotem...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 9 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2016 No właśnie. Wczoraj super, ale dziś od rana bieda. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
darecki2059 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 U nas na krańcu świata też bieda. Zimno ale na razie nie pada.
Marek62 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Witam, jutro około 09-10tej wybieram się do Kołobrzegu taka wycieczka do muzeum wojska polskiego jak ktos chetny zapraszam
Sympatycy Robsson Opublikowano 16 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2016 Jutro ok 14 -tej jadę z Asią do ZOO w Wolgaście. Wejściówka 6,5 eurusiów. Jak ktoś się nudzi to zapraszam na wspólny wyjazd.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2016 Jutro niestety może przyjedzie kupiec na Burka, wiec uziemiony W dodatku ma znów jutro padać gdzieś w rejonach południa... Nie pamiętam tak tragicznego lipca od dłuższego czasu
czemil Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Byłem, widziałem. W zasadzie nic rewelacyjnego, ale przed deszczem uciekłem. I coś ciekawego - ledwo uniknąłem zderzenia z myszołowem. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 26 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Lipca 2016 Drodzy Koledzy i Koleżanki Wygląda na to, że nasza wrześniowa III Majówka Zachodniopomorska będzie całkiem sporym wydarzeniem o zasięgu ogólnokrajowym, a nie tylko lokalnym, jak to było dotychczas. Liczba chętnych z całej Polski po prostu nas zaskoczyła. Natomiast zaskoczyła mnie również mała frekwencja Waszej podgrupy GZ. Mamy ponownie okazję wszyscy razem się spotkać, spędzić miło czas. Szkoda, gdybyśmy nie byli w komplecie zwłaszcza, że jesteście przecież "na miejscu" - nie trzeba daleko jechać. Bardzo miło byłoby, gdybyście zjawili się chociaż na parę godzin w pełnym komplecie. Proszę Was, nawet jeśli ktoś planuje wpaść tylko "na chwilę", o wpisanie się na LISTĘ W TYM WĄTKU, w opcji nr 3 Gość, wraz z podaniem rozmiaru koszulki, które będą produkowane specjalnie na tę okazję. Czekam na Wasze zgłoszenia i bardzo serdecznie pozdrawiam.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2016 Jutro czwartek... Szykujemy coś na 18-tą? Można by pogadać o sprawie odwiedzin Bugmaniaków w Szczecinie, bo w wątku jest trochę wszystko zaplątane i nic nie wiadomo, co i kiedy...
czemil Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 A w Świnoujściu będzie mały grilek u mnie. Impreza zrzutkowa. Darecki z racji urlopu robi zakupy. Jakby jakieś zmiany odnośnie ustaleń telefonicznych to kontaktujcie się z Darkiem. Spotkanie 18.00. Żarcie, a potem jakaś jazda. Jak jeszcze ktoś chce dołączyć to musi przywieść coś dla siebie. Pozdro Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Jak by coś to numer do mnie 694422130. Pozdrawiam. Waldek bierz Meridę na siodło i dawaj na 18.00 do Świnoujścia.
Rekomendowane odpowiedzi