Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Marca 2016 Super spotkanie, no i nastąpiła oficjalna premiera nowego zakupu KOTa. Pod takim jeźdźcem jak Merida, Burgman prezentuje się zjawiskowo. Jola może wybierzesz się z nami na Motor Show, zrobisz konkurencje tamtejszym hostessom.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2016 Kocisko wtopiło się w mrok... Dzięki za spotkanie, było wyborne... Meridzie Burek pasuje do butów
burgifan Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Ach, rudziutka Fajne też macie spotkania w Swindeminde...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Marca 2016 Sławku, a co w sprawie Kymco? Czy sprawa zakończyła się pozytywnie? Jakie wieści?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2016 Kymco wróci do mnie w środę (w poniedziałek będzie wysłane)... Wymieniono okładziny cierne sprzęgła, a nowy dzwon dojedzie później (już sam go założę, bo sprowadzenie trochę potrwa). Ponoć wszystko już pracuje normalnie i nie ma już wibracji. Pozostaje mi tylko sprawdzić i powiedzieć, czy Motonita jest solidną firmą. Na dzień dzisiejszy mogę jednak dodać, że kontakt z nimi jest rewelacyjny, nie unikają rozmów o problemach i są otwarci na pozytywne rozwiązanie problemów. W poprzednim transporcie uszkodzono mi osłonę tłumika (szpetne rysy na zgięciu osłony), a oni wzięli to na siebie i pomalowali przy okazji tej reklamacji... Też miły gest, choć zawinił przewoźnik (pewnie kosztami go obciążą).
qszysiek Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Kocisko wtopiło się w mrok... Dzięki za spotkanie, było wyborne... Meridzie Burek pasuje do butów raczej do torebki
wd40 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Kocisko wtopiło się w mrok... Dzięki za spotkanie, było wyborne... Meridzie Burek pasuje do butów raczej do torebki buty i torebkę już mam... więc tylko mi nowego burka brakuje, czyli już nie dużo , jednak na razie musi mi wystarczyć słodkie burczenie mojego męża... Jola
czemil Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Fajnie było sie zobaczyć. Spotkanie trochę kradzione (brak czasu ), ale ważne, że było. Myślę, że warto coś jednak systematycznego ustalić, bo spontany rzadko nam wychodzą......Pozdro koledzy
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2016 Czemil, odebrałeś już nowy sprzęt? Latasz, czy nie latasz jeszcze?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2016 Z tego co mówił, w czwartek będzie już Hondzię miał....
czemil Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Jutro, ponoć wielki dzień.Honda czeka i popołudniem będzie już na wyspie. Na szczęście, dzięki Romano i odrobinę Robssonowi, Forza już zarejestrowana i ubezpieczona (ZSW 44AR). Myślę, że jutro Świnoujście zobaczy nabytek................
Sympatycy Robsson Opublikowano 9 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2016 No to skoro wielki dzień i pogoda będzie jak dziś to może zrobimy parę kółek wokół komina?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2016 O to wszyscy mamy serię rejestracji AR (ja mam 33AR), czyli Agatowski Robert Wiadomo przynajmniej, czyja banda Jutro mam wolne, więc na spocie mogę się pojawić... O której ???
romano77 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Ja swoją obecność uzależniam od powrotu ze Szczecina. Cieszę się że mogłem pomóc, piękny numer rejestracyjny ...44... honorowa liczba naszego miasta.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 10 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2016 Romku, to zajedź do nas na ognisko, zjesz kiełbaskę i polecisz na 22:00-23:00 do Swinemünde i dołączysz do Kolegów na wspólne zakończenie spotkania
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2016 My dziś w oczekiwaniu na przyjazd nowego skutera Czemila zrobiliśmy przewietrzanie sprzętu pod promy Karsibór... Później pod granicę z drugiej strony miasta... Potem polecieliśmy powitać nową "Zacną" w klubie... Specjalnie dla Krissa pokazujemy... Honda Czemila ma termometr Po oglądaniu nowego zakupu polecieliśmy na miasto i pod MC dokonaliśmy jazd próbnych... Bardzo fajnie Forza 125 chodzi, a szczególnie jej bez dźwiękowy rozruch robi wrażenie...
czemil Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Dzięki chłopaki za powitanie. Fotki fajne. Jutro ciąg dalszy próbowania Hondy. Na dzień dzisiejszy i kilka km powiem, że klasa sama w sobie. Komfort niesamowity, prawie nie wieje, tylko lusterka wymagają przyzwyczajenia ( nie, że źle widać, tylko inaczej). I trochę dziwnie przyspiesza, jakby dwubiegowo.Najpierw dostojnie do jakichś 70km a potem nie wiadomo kiedy 100km. Oczywiście porównuje do Majesty S. Dobry zakup.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2016 Poczekaj, to jej pierwsze kilometry... Niech się ułoży. Na razie nie podkręcaj jej za mocno, tak do pierwszych 500km... Później lekko można już dociskać.
Sympatycy Robsson Opublikowano 10 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2016 Nic dodać, nic ująć ☺ Dzięki za wspólną polatankę (moją pierwszą w tym roku)
czemil Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 i zajefajne ledy....naprawdę pokazują co to światło..................
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2016 Emil, gratulacje! Super sprzęt i na dodatek w czarnym macie. Forza Pięknie i agresywnie prezentuje się w tym kolorze. Niech Cię wozi bezpiecznie, bo bezawaryjnie to przecież oczywiste, w końcu to Honda.
romano77 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Czemil super sprzęt, przednia lampa LED zajefajny. Fajnie się dzisiaj śmigało, Krzysiu dzięki za zaproszenie na ognicho,mam nadzieję że mnie rozumiesz, że nie mogłem ominąć powitania Forzy.
KOT66 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 ....gratki czemil......no to mamy nastepnego mata czarnego mata...super ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 10 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2016 [...]mam nadzieję że mnie rozumiesz, że nie mogłem ominąć powitania Forzy. Sprawa oczywista . Popieram w pełni. Czemilu, niech się sprawuje i bezpiecznie wozi, daje radość i zadowolenie
Rekomendowane odpowiedzi