Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Fajne to... Ile trzeba wlać, by takie cudo dostać???

• Sympatycy
Opublikowano

25L paliwka lub 15zl w sklepie stop cafe (zakupy bez alkoholu i papierosów) i jeszcze trzeba zapłacić 2,99 za monetę. Można też nabyć bez tankowania lub zakupów za jedyne 9,99zł.

Jest pięć żółtych monet ( Osa, Junak, SHL 98, SHL Gazela, WFM M06) i jedna srebrna moneta (niestety za 39900pkt vitay) z Sokołem

Mnie najbardziej podobała się Osa bo to może nie maxi ale zawsze skuter :)

• Sympatycy
Opublikowano

Witaj Elvis :) Oczywiście masz rację ("strzeliłem a nie wycelowałem") Co prawda wielka ona (Osa) nie była do tego 8KM silniczek przy 150cm3 - ale na tamte czasy...

Pzdr :)

• Sympatycy
Opublikowano

Czwartek zapowiada się nawet całkiem przyjemnie (19stC) i nawet trochę słoneczka ma być, więc coś z tym robimy ? ;)

• Klubowicze
Opublikowano

No ja przed nocką będę, więc jeśli umówimy się na 17-tą, mogę podjechać :)

• Sympatycy
Opublikowano

Dla mnie żaden problem być o 17-tej. Dostosuję się :) Może jeszcze ktoś dołączy...

Spokojnej nocki :)

• Klubowicze
Opublikowano

Mimo niesprzyjającej aury, spotkaliśmy się z Robssonem... Na wiosnę stawiamy Robssonowi drewutnię wzorem mojej :P A może i ładniejszą...

10610957333466397502.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

To prawda, pogoda nie dopisała mimo zapowiedzi ;) Było nas dwóch ale jak to powiedział Urbi - nie ilość ale jakość się liczy :)

Dzięki Slawoy za rozjaśnienie umysłu nt drewutni, teraz będę musiał teścia urobić (mam czas do wiosny)

• Sympatycy
Opublikowano

Elvis !!! Normalnie bekę mam przez Ciebie :) Ty to jesteś złotousty chłopak :)

Teść właśnie balkon wylewa z betonu więc poddałeś mi niezłego pomysła z tą betoniarką ... ale póki co może się jeszcze przydać (teść)

PS. mam pomysła odnośnie spotkania wiosennego ale o tym szerzej w odpowiednim temacie

pozdrowionka :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dzisiaj czwartek... Ktoś chętny na spotkanie na Placu Rybaka o 17.00 ???

• Sympatycy
Opublikowano

Będę na łan handret % :)

Opublikowano

Cześć Panowie, pozdrawiam z Oceanu Indyjskiego. Pogoda dopisuje 37*C słoneczko aż kusi aby śmigać, chociaż dzisiaj popołudniu lekko padało. A na moim sprzęcie mamy 1000kW z jednego tłoka :-). Pozdrawiam wszystkich, w sobotę połowinki. :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Cześć Romano... Pozazdrościć pogody, bo my dziś z Robssonem trochę pośmigaliśmy na Orlenową kawkę, odwiedziliśmy uziemionego w pracy Kota, później zrobiliśmy DDR nocą aż po Bansin, ale trochę nas przewiało i mgła miejscami taka, że Burgmana chciało udusić. Fotki chcę wrzucić ale hosting mi coś się buntuje i strony nie otwiera :mad2:

Na szybko znalazłem darmowy hosting i poszło...

WP2014101_eqqqpqs.jpg

WP2014101_eqqqhpn.jpg

WP2014101_eqqqhpq.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Witaj Romano :)

Ty to masz maszynę, nie to co moja 25KW ;)

Jak już Slawoy wspomniał czwartek udany.(3 godzinki zleciały nie wiadomo kiedy)

27486515723748666803.jpg

24000537100607876076.jpg

Opublikowano
:) no taaaa:)...godzinka u mnie byla..:)...dzięki za odwiedzinki...
  • Sympatycy
Opublikowano

Dzięki Krzysiu za gościnę i zwiedzanie poniemieckich zabytków ;)

Może następnym razem wyjedziemy w większym gronie na małą polatankę :)

71407939121849298044.jpg

A tu SlawoyAMD w drodze na spotkanie czwartkowe :) (po małym liftingu)

22738252109662348091.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Kurcze nie mogę zapisać fotek, bo powiększa mi je na poza ekran :D Gdzie je hostowałeś... Może się uda je pobrać gdzieś??

• Sympatycy
Opublikowano

Wszedłem na ten hosting co Ty znalazłeś bo też miałem problem z iv.pl

właśnie zauwazyłem ze jakieś ogromne

postaram się edytować i poprawić

• Sympatycy
Opublikowano

Sławku już przeniosłem zdjęcia na iv ale można zapisywać foty nie otwierając ich.

Jak próbowałem zapisać fotkę po otwarciu to zapisywał się cały wątek czwartkowy a jak zapisywałem bez otwierania fotki to zapisywało się zdjęcie w oryginalnym wymiarze.

• Klubowicze
Opublikowano

O dzięki... Jak jutro wrócę z roboty, to zapisze sobie na pamiątkę :)

PS - coś zdjęcie po "liftingu" się zmieniło :P

• Klubowicze
Opublikowano

A Elvisku to zwykła taśma odblaskowa na felgi, jaką można dostać na Allegro, jak na przykład tu - http://allegro.pl/tasma-odblaskowa-paski-naklejki-na-felgi-slask-i4689995206.html. Jest na tyle elastyczna, że można ją fajnie układać wedle krawędzi plastików. Tylko przy oklejaniu nie można jej zbytnio naciągać, bo później przy zmianach temperatury, niebieska powłoka może popękać i wyjdą białe kreseczki...

Tania nie jest i by okleić koła i plastiki, musiałem brać dwie, ale na trasie nocą efekt naprawdę fajny, a w dzień dyskretnie podkreśla ładne linie Burka. W zasadzie na pomysł oklejenia rantów płóz wpadłem z powodu ich zarysowań, które teraz są dobrze zamaskowane :P

Opublikowano

Efekt taśmy jest piorunujący. Slawoy brawo za pomysłowość. :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki... To naprawdę daje sporo wieczorami, szczególnie o tej porze roku, kiedy z pracy często wracamy już po zmroku... Na poniższych zdjęciach ze spotkania u rybaka widać mniej więcej, jak prezentują się pojedyncze punkty umieszczane na froncie lub tyle skuterów, a jak wtedy, kiedy jest "obrysowany"...

02097930234567166454.jpg

88065327640963043230.jpg

Co ciekawe, w dzień linie te nie drażnią zbytnio oka i nie psują sylwetki swoja natarczywością... Dostępne są jeszcze taśmy czerwone, żółte, zielone, pomarańczowe, a kiedyś widziałem nawet srebrne, więc można je sobie dopasować do swoich plastików...

31621451538118867861.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Panowie... Czwartek, ktoś dziś chętny na spotkanie przewietrzyć sprzęt?

• Sympatycy
Opublikowano

Mnie dwa razy nie trzeba powtarzać ;) Będę, będę :clapping: