Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Administrator Opublikowano 13 Maja 2021 Raczej zawsze będą wystawały. Mniej lub bardziej. Nie widzę w tym problemu. Po prostu trzeba uważać/pamiętać podczas przeciskania się. Coś za coś. A tu wersja slim. 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 13 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2021 Te wypaśne przy dobrym złożeniu w zakręcie prawie szlifują asfalt🤣. Ale i tak wybierałbym ze względów praktycznych te pojemniejsze. Super wykonanie i łatwy montaż👍
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2021 Poza obrys kierownicy to nie wystają tylko w GS .No ale tam to kierownica jest szeroka po byku 🤣 Od lat nie kożystam z twardych kufrów tylko z sakw. Już parę razy zdażyło się lekko przytulić czy to do ciężarówki czy do busa ale i u mnie bez strat i u nich tak samo . (Tylko trochę brudu zdjąłem) No ale to jest zawszę ryzyko jak się przeciskasz . Zawsze można stać w korku 🤔
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Maja 2021 eee.. tam 🙂 w B650 też nie wystają (po za lusterka) przynajmniej takie małe (kufry). Widziałem chyba u Patryka. U mnie też w B400 torby nie wystawały, ale mocowałem bezpośrednio na plastiki. Trochę po za tematem, ale obrys lusterek w jakimś sensie daje wyczucie szerokości. Przynajmniej moim zdaniem. 🙂 Niemniej - to co pokazał Mariusz faktycznie bardzo ładne, a sposób mocowanie fajny. Ale czy praktyczny. Aby odpiąć trzeba otworzyć kufer, czyli zapakować go na ful chyba nie można 🤔 @MariuszBurgi - do obejrzenia na żywo jutro wieczorem ?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 13 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2021 Ja zarówno dla poprawy widoczności, jak i ochrony "ogona" podczas ciasnych odcinków (korki, słupki, furtki itp), zastosowałem przedłużenia do lusterek, które o około 4-5 cm po każdej stronie rozstawiły mi zwierciadła. Moje robił mi z nierdzewki Qrzysiek ze Szczecina, ale na allegro można tego znaleźć na tony -> PRZYKŁAD Widzenie do tyłu o niebo lepsze i jak lusterka przejdą, to duxx też się przeciśnie, nawet z drobnym zapasem... Polecam. 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jack Opublikowano 13 Maja 2021 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Maja 2021 Taki skuter to PERŁA! 👍😄 3
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 13 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2021 41 minut temu, Jack napisał: Taki skuter to PERŁA! 👍😄 A jak !!! 🤣
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 13 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2021 5 godzin temu, Jack napisał: Taki skuter to PERŁA! 👍😄 🤣 Perełka jak się patrzy 😉
jurczas Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 Witam Czy ktoś z was posiada w wersji PDF instrukcję do Hondy 750 lub ewentualnie do odsprzedania papierową lub linka gdzie mogę ją znaleźć?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 17 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2021 18 godzin temu, jurczas napisał: Witam Czy ktoś z was posiada w wersji PDF instrukcję do Hondy 750 lub ewentualnie do odsprzedania papierową lub linka gdzie mogę ją znaleźć? PDF po polsku ciężko wykopać w Internecie, ale można znaleźć po angielsku, choć trzeba polatać... Na szybko znalazłem po hiszpańsku, a sam korzystam z wersji włoskiej, bo głównie chodzi o tabele interwałów przeglądów, rysunki itp... LINK
benski Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 W dniu 16.05.2021 o 17:22, jurczas napisał: Witam Czy ktoś z was posiada w wersji PDF instrukcję do Hondy 750 lub ewentualnie do odsprzedania papierową lub linka gdzie mogę ją znaleźć? Coś mi się wydaje, że wrzucałem tutaj linki do serwisuwek hondy.... Zobacz tutaj: https://drive.google.com/folderview?id=1V9Tjc_oyHMeDFuNqgpsiihwXu0Hlvg2s Może coś znajdziesz.
RONIN Opublikowano 7 Czerwca 2021 Opublikowano 7 Czerwca 2021 W dniu 13.05.2021 o 07:35, MariuszBurgi napisał: Ostatnio zacząłem rozważać opcję zastępczą dla OEM kufrów bocznych, które są zgrabne ale niestety średnio pojemne. Główny cel to większa pojemność i "współpraca" z OEM Top Case. Tu warto dodać, że system mocowania kufrów bocznych GIVI nie pasuje z OEM Hondy. Trzeba montować cały zestaw dedykowany GIVI. Rozumiem, że przed zakupem zagłębiłeś temat😉, więc proszę o radę gdzie taki zestaw najlepiej zakupić?
RONIN Opublikowano 14 Czerwca 2021 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jako nowy zintegrowany mam kilka pytań do fachowców: 1. Co oznaczają hasła w menu? 2. czy to normalne, że serwis nie wymienia filtra dct po 1000 km? 3. czy ma ktoś oprócz Piootra założone halogeny? 4. ktoś zakładał automatyczne smarowanie łańcucha? 5. Kanapa z 700 pasuje do 750? 6. ktoś przerabiał kanapę? Albo wie gdzie kupić taką?
benski Opublikowano 30 Czerwca 2021 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Na temat kanapy. Gdzieś tu czytałem, że kanapa od 700 nie pasuje do 750. Ja swoją przerabiałem w firmie Wijalis.
RONIN Opublikowano 1 Lipca 2021 Opublikowano 1 Lipca 2021 @benskidzięki, to może jeszcze ktoś pomoże jak zdjąć ten plastik? Chciałbym navi zamontować. Przy okazji mam pytanie: może ma ktoś pożyczyć kanapę do 750, chciałbym oddać swoją do przeróbki a nie chcę uziemiać sprzętu na dwa tygodnie.
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2021 8 godzin temu, RONIN napisał: @benskidzięki, to może jeszcze ktoś pomoże jak zdjąć ten plastik? Przetrzeć szmatką. 🤣 Podważyć śrubokrętem. Ostrożnie do góry. Równomiernie z obu stron. Jest na wcisk.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Administrator Opublikowano 1 Lipca 2021 Dokładnie. Podważyć najlepiej czymś nieostrym. Plastik jest na dwóch wsuwkach. W dniu 14.06.2021 o 18:11, RONIN napisał: . czy to normalne, że serwis nie wymienia filtra dct po 1000 km Wymiana filtra DCT co drugą wymianę oleju. W mojej ocenie na pierwszym przeglądzie powinno się go wymienić.
RONIN Opublikowano 2 Lipca 2021 Opublikowano 2 Lipca 2021 Dzięki. Trochę roboty było bo stelaż shada musiałem przerobić, dodali wzmocnienie które kolidowało z nakrętką od stelaża kufrów bocznych ale zestaw małego podróżnika już gotowy. Ktoś wie co jest zmienione, żeby NC750 była na A2 35kW? Tzn. co trzeba zmienić żeby ją odblokować bo u mnie w Hondzie niby coś tam wiedzą ale konkretów brak.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Administrator Opublikowano 4 Lipca 2021 W dniu 2.07.2021 o 16:09, RONIN napisał: Ktoś wie co jest zmienione, żeby NC750 była na A2 35kW? Przeprogramowanie w ECU lub montowany jest (tak jest w DE i B) specjalny moduł dodatkowy "MCR". Tak to wygląda...
RONIN Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 @MariuszBurgi gdzie mam szukać tego modułu? Mam wersję z Niemiec. Wystarczy zdemontować moduł? W łódzkiej Hondzie teoretyzowali o zmienię oprogramowania i wymianie króćców dolotowych. Na tabliczce mam taką informację, więc chyba mam zdławioną wersję.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Administrator Opublikowano 4 Lipca 2021 35 kW na wklejce nie musi oznaczać, że masz wersję zdławioną. Poprzednią Integrę (rynek DE) miałem tak samo opisaną a miała pełną moc. Ona określa dopuszczenie. Te, co pokazałem wcześniej świadczą o kastracji na 35 kW. Przyjeżdżaj do Suwałk na Bluesa, zrobimy sprinty i będzie wszystko jasne 😜
RONIN Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 @MariuszBurgichyba prędzej przyjadę na czwartkowego spota do Wawy😉.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Administrator Opublikowano 13 Lipca 2021 Taka sytuacja... 2x RC62 i 2x RC89, wskaźnik wysoki jak na ~20 sprzętów podczas SB 2021 w Smolnikach 2
RONIN Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Pokażcie gdzie macie zamontowane gniazda USB w integrach?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Administrator Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Stacja 2xUSB + woltomierz.
Rekomendowane odpowiedzi