-=Dee Jay=- Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 szukam dla znajomej .. czy kto? co? wie o tej sztuce ... klik Yp 250
Gość beowe Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam. Od jakiego? czasu po głowie chodzi mi pomysł zmiany skutera na inny model. Dzisiaj wpadło mi to w oko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M369119 Jak dla mnie to cena jest atrakcyjna ale czy nie za bardzo. Wie może kto? z kolegów co? na temat tego egzemplarza? Pozdrawiam BeoWe. PS. 7000km sugeruje, że powienien być już po II przegl?dzie no i my?lę, że został wyleczony z niedoci?gnięć wieku dziecięcego.
michalu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 z tego co mi się obiło o uszy to w tym KYMCO napisano 19-04-2007, 20:19 Witam. Od jakiego? czasu po głowie chodzi mi pomysł zmiany skutera na inny model. Dzisiaj wpadło mi to w oko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M369119 Jak dla mnie to cena jest atrakcyjna ale czy nie za bardzo. Wie może kto? z kolegów co? na temat tego egzemplarza? wybuchł silnik .... (wadliwy łańcuszek - wada fabryczna).Mogłem co? pokręcić... ale może kto? jeszcze ma dokładniejsze informacje na jego temat
rudy_56 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Wła?cicieli tego Kymco znam - maj? burga 650 k4 executive i tmaxa - wspaniali ludzie. Mieli troche przejsc z kymco ale chyba jak wszyscy. Moge raczej polecic.
drogowiec Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Wła?cicieli tego Kymco znam - maj? burga 650 k4 executive i tmaxa - wspaniali ludzie. Mieli troche przejsc z kymco ale chyba jak wszyscy. Moge raczej polecic. Czyżby Agatka&Jerzyk?? Oni czasem czytuj? nasze forum i bywaj? na zlotach... Pozdrówka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M369119Jak dla mnie to cena jest atrakcyjna ale czy nie za bardzo. Wie może kto? z kolegów co? na temat tego egzemplarza? wybuchł silnik .... (wadliwy łańcuszek - wada fabryczna).Mogłem co? pokręcić... ale może kto? jeszcze ma dokładniejsze informacje na jego temat Ciekawe sk?d masz takie wiadomo?ci? Faktycznie było co? podobnego jednak na gwarancji Kymco w trybie ekspresowym wymieniło cał? jednostkę napędow?. Tak przy okazji-- w opisie jest dopisek o ABS- Bł?d!
pablos Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Oj tam odrazu wybuchł .... się zepsuł ot i tyle ... Shrek nażekał na Kymco ... a wszystko w ekspresowym tempie mu na nowe wymieniali ... a teraz Burger trzeszczy i każ? mu spadać na drzewo. Więc co lepsze ... Każdy sprzęt przechodzi wady wieku dziecięcego. W Mariusza a wła?ciwie Ciochinowy koło się odkręciło i połamało wachacz .... W moim na gwarancji wymieniali łańcuch rozrz?du i napinacze ... bo się wyci?gły za bardzo. Jak jest sprawny i ma wpisy w ksi?żce gwarancyjnej można brać.
Gość Artur Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 szukam dla znajomej ..czy kto? co? wie o tej sztuce ... klik Yp 250 Witaj Ta YP-250 jest niedaleko mnie około 40 km więc jak bys był bardzo ni? zainteresowany to moge podjechać na wstępne oględziny i powiedziec czy warto się tym interesować mogę nawet zrobić jakies dokładne fotki. Ale chce uprzedzić że za experta się nie uważam ale mam bliziutko i w niedzele można by było to cacko oblukać. Jak co? to daj znać na PM wy?le ci mój nr telefonu. Pozdrawiam
gumis Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 co? mnie ostatnio Kymco Xciting zainteresował i panie czy ta oferta jest interesuj?ca?? Kymco Xciting 500 allegro
kfcent Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 dziwne model 2006 a lusterka jeszcze ze starszej wersji...
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie dziwne. W 2006 roku widziałem nowiutkie "stare" wersje w salonach, gotowe do sprzedaży. A i obecnie możesz kupić modele starsze w atrakcyjnej cenie 18800 PLN z salonu. Tak więc, skoro w ogłoszeniu 15000PLN i cena minimalna nie została osi?gnięta, to nie wiem czy to jest "ciekawa" oferta. Excytacja pięćset z 2006 w dobrej cenie pzdr
zyzio Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Rudy.. dobrze pamiętam? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=186345770
Mario Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 co to za pisanie ze Exciting zly jeszcze nagany dostaniecie, ze by mi to było ostatni raz !w00t
rudy_56 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Rudy.. dobrze pamiętam?http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=186345770 Tak !w00t
wentyl Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 An400k2 Ludzie . Widział..ogl?dał kto? może tę sztukę ? Je?li tak to prosze o uwagi bo kolega jest mocno zainteresowany a opis jest zachęcaj?cy. Pozdrawiam
Dribeck Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Dwa pytania, z pro?b? o pomoc w nieustaj?cych poszukiwaniach maxi-skutera !tut : 1. Czy MBK Skyliner 250 i Yamaha Majesty 250 to "to samo" czy "prawie to samo", tzn. czy różnice s? większe niż znaczki??? 2. Czy kto? z szanownych kolegów może się wypowiedzieć o jednym z poniższych pojazdów (zna/widział te egzemplarze lub co? na zdjęciach rani w duszę i woła o pomstę ) Majesty Warszawa Majesty Leszno X9
Radio Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Majesty Leszno Witaj. Napewno unikaj "okazji" od tego go?cia,byłem,widziałem,stwierdziłem że słowo "padlina" to za mało powiedziane o skuterach tego go?cia. Stwierdziłem to po zapoznaniu się ze stanem technicznym oraz wizualnym 4 szt róznych skuterów. Na dodatek co innego mówi ojciec a co innego syn,notabene kłami? obaj !tut !OK
Dribeck Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Dziekuje za ostrzeżenie. Skuter chcę kupic do jeżdzenia a nie jako pretekst do wiecznych napraw i ucieczki przed żon? do garażu.... Przy okazji: mea culpa do moderatora - przegapiłem w?tek z zapytaniami i wpisałem pytanie tutaj - przepraszam.
Gość leski Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Szukam czego? w stulu Elystara 125. 150 cm3 Znalazłem dwa, ale wogle się na tym nieznam nawet wygl?daj?ce spoko na zdjęciach ale dla mnie który kompletnie się na tym nie zna. Rzućcie okiem może kto? co? wypatrzy. Elystar 150 z Rabki Elystar 125 Warszawa A może kto? z okolic warszawy by był chętny do pomocy w oględzinach, bo nie chcę się w co? wpakować?
Gość Cobesh Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Pewnie nikt z was nie ogl?dał 50, ale skoro z Warszawy do Wrocławia jest tyle km ile jest to zapytam. Wie kto? co? na temat stanu tego Balika? LINK
rudy_56 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Co s?dzicie o tym: Burg 650 Cena kosmiczna i abs'u to on nie ma.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Co s?dzicie o tym: Burg 650 Ponad 25 Tpln za 2003 r, brak konkretnego wpisu o bezwypadkowo?ci i zero extrasów??? !winkiss !vampire
Dribeck Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Co szumi? wierzby o takiej ofercie: Majesty - motokutno Czy który? z kolegów zna t? firmę / widział ten egzemplarz skutera?
Rekomendowane odpowiedzi