Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy oferta kupna/sprzedaży maksiskutera jest interesująca? (Cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam dla znajomej ..

czy kto? co? wie o tej sztuce ...

klik Yp 250

Opublikowano

Witam.

Od jakiego? czasu po głowie chodzi mi pomysł zmiany skutera na inny model. Dzisiaj wpadło mi to w oko

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M369119

Jak dla mnie to cena jest atrakcyjna ale czy nie za bardzo. Wie może kto? z kolegów co? na temat tego egzemplarza?

Pozdrawiam BeoWe.

PS. 7000km sugeruje, że powienien być już po II przegl?dzie no i my?lę, że został wyleczony z niedoci?gnięć wieku dziecięcego.

Opublikowano

z tego co mi się obiło o uszy to w tym KYMCO

napisano 19-04-2007, 20:19

Witam.

Od jakiego? czasu po głowie chodzi mi pomysł zmiany skutera na inny model. Dzisiaj wpadło mi to w oko

Jak dla mnie to cena jest atrakcyjna ale czy nie za bardzo. Wie może kto? z kolegów co? na temat tego egzemplarza?

wybuchł silnik .... (wadliwy łańcuszek - wada fabryczna).

Mogłem co? pokręcić... ale może kto? jeszcze ma dokładniejsze informacje na jego temat

Opublikowano

Wła?cicieli tego Kymco znam - maj? burga 650 k4 executive i tmaxa - wspaniali ludzie. Mieli troche przejsc z kymco ale chyba jak wszyscy. Moge raczej polecic.

Opublikowano
Wła?cicieli tego Kymco znam - maj? burga 650 k4 executive i tmaxa - wspaniali ludzie. Mieli troche przejsc z kymco ale chyba jak wszyscy. Moge raczej polecic.

Czyżby Agatka&Jerzyk?? Oni czasem czytuj? nasze forum i bywaj? na zlotach...

Pozdrówka

Opublikowano

Zgadza sie.

• Administrator
Opublikowano

wybuchł silnik .... (wadliwy łańcuszek - wada fabryczna).

Mogłem co? pokręcić... ale może kto? jeszcze ma dokładniejsze informacje na jego temat

Ciekawe sk?d masz takie wiadomo?ci? ;)

Faktycznie było co? podobnego jednak na gwarancji Kymco w trybie ekspresowym wymieniło cał? jednostkę napędow?.

Tak przy okazji-- w opisie jest dopisek o ABS- Bł?d!

Opublikowano

Oj tam odrazu wybuchł .... się zepsuł ot i tyle ... Shrek nażekał na Kymco ... a wszystko w ekspresowym tempie mu na nowe wymieniali ... a teraz Burger trzeszczy i każ? mu spadać na drzewo.

Więc co lepsze ...

Każdy sprzęt przechodzi wady wieku dziecięcego.

W Mariusza a wła?ciwie Ciochinowy koło się odkręciło i połamało wachacz ....

W moim na gwarancji wymieniali łańcuch rozrz?du i napinacze ... bo się wyci?gły za bardzo.

Jak jest sprawny i ma wpisy w ksi?żce gwarancyjnej można brać.

Opublikowano
szukam dla znajomej ..

czy kto? co? wie o tej sztuce ...

klik Yp 250

Witaj

Ta YP-250 jest niedaleko mnie około 40 km więc jak bys był bardzo ni? zainteresowany to moge podjechać na wstępne oględziny i powiedziec czy warto się tym interesować mogę nawet zrobić jakies dokładne fotki. Ale chce uprzedzić że za experta się nie uważam ale mam bliziutko i w niedzele można by było to cacko oblukać. Jak co? to daj znać na PM wy?le ci mój nr telefonu. Pozdrawiam

Opublikowano

dziwne model 2006 a lusterka jeszcze ze starszej wersji...

• Sympatycy
Opublikowano

Nie dziwne. W 2006 roku widziałem nowiutkie "stare" wersje w salonach, gotowe do

sprzedaży. A i obecnie możesz kupić modele starsze w atrakcyjnej cenie 18800 PLN z salonu. Tak więc, skoro w ogłoszeniu 15000PLN i cena minimalna nie została osi?gnięta, to nie wiem czy to jest "ciekawa" oferta.

Excytacja pięćset z 2006 w dobrej cenie

pzdr

Opublikowano

co to za pisanie ze Exciting zly jeszcze nagany dostaniecie, ze by mi to było ostatni raz !w00t

Opublikowano

An400k2

Ludzie . Widział..ogl?dał kto? może tę sztukę ? Je?li tak to prosze o uwagi bo kolega jest mocno zainteresowany a opis jest zachęcaj?cy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dwa pytania, z pro?b? o pomoc w nieustaj?cych poszukiwaniach maxi-skutera !tut :

1. Czy MBK Skyliner 250 i Yamaha Majesty 250 to "to samo" czy "prawie to samo", tzn. czy różnice s? większe niż znaczki???

2. Czy kto? z szanownych kolegów może się wypowiedzieć

o jednym z poniższych pojazdów

(zna/widział te egzemplarze lub co? na zdjęciach rani w duszę i woła o pomstę :D )

Majesty Warszawa

Majesty Leszno

X9

Opublikowano

Witaj.

Napewno unikaj "okazji" od tego go?cia,byłem,widziałem,stwierdziłem że słowo "padlina" to za mało powiedziane o skuterach tego go?cia.

Stwierdziłem to po zapoznaniu się ze stanem technicznym oraz wizualnym 4 szt róznych skuterów. Na dodatek co innego mówi ojciec a co innego syn,notabene kłami? obaj

!tut !OK :D

Opublikowano

Dziekuje za ostrzeżenie.

Skuter chcę kupic do jeżdzenia a nie jako pretekst do wiecznych napraw i ucieczki przed żon? do garażu....

Przy okazji: mea culpa do moderatora - przegapiłem w?tek z zapytaniami i wpisałem pytanie tutaj - przepraszam.

Opublikowano

Szukam czego? w stulu Elystara 125. 150 cm3

Znalazłem dwa, ale wogle się na tym nieznam nawet wygl?daj?ce spoko na zdjęciach ale dla mnie który kompletnie się na tym nie zna.

Rzućcie okiem może kto? co? wypatrzy.

Elystar 150 z Rabki

Elystar 125 Warszawa

A może kto? z okolic warszawy by był chętny do pomocy w oględzinach, bo nie chcę się w co? wpakować?

Opublikowano

Pewnie nikt z was nie ogl?dał 50, ale skoro z Warszawy do Wrocławia jest tyle km ile jest to zapytam.

Wie kto? co? na temat stanu tego Balika? LINK

Opublikowano
Co s?dzicie o tym: Burg 650

Cena kosmiczna i abs'u to on nie ma.

• Administrator
Opublikowano
Co s?dzicie o tym: Burg 650

Ponad 25 Tpln za 2003 r, brak konkretnego wpisu o bezwypadkowo?ci i zero extrasów??? !winkiss

!vampire

Opublikowano

Co szumi? wierzby o takiej ofercie:

Majesty - motokutno

Czy który? z kolegów zna t? firmę / widział ten egzemplarz skutera?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...