Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2018 Być może sprawdzą co jest w drugiej połowie przyszłego tygodnia, ale terminy naprawy mają po 21 czerwca. Zobaczymy jak będzie się rozwijała sytuacji. W tej chwili najważniejsza diagnoza, a potem będziemy się martwić.
Rzelu Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Przez ten czas to byśmy 3 razy obie Hondy rozłożyli i złożyli...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2018 https://www.imready.eu/pl/imreading/planowanie-wyprawy-motocyklowej-7-waznych-wskazowek.html Warto przeczytać. Instynktownie większość z tych zasad wdrażam w życie 1
dr.big Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Najmądrzejsze stwierdzenie tekstu: "Idealna wielkość grupy to jeden – Ty sam. " 1
romeo1971 Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Wietrzenie skutera na wakacjachWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2018 6 godzin temu, dr.big napisał: Najmądrzejsze stwierdzenie tekstu: "Idealna wielkość grupy to jeden – Ty sam. " Generalnie zgadzam się z tym stwierszeniem, ale czasem podczas dłuższych wyjazdów chciałoby się do kogoś otworzyć gębę i podzielić wrażeniami z wyjazdu. A jeśli chodzi o grupę, to dla mnie idealna jest trzyosobowa: łatwo ogarnąć, łatwo się dogadać i nie musisz gadać ciągle z jedną osobą. A czasem w ogóle nie musisz gadać, po dwóch pozostałych gada ze sobą.
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2018 10 godzin temu, romeo1971 napisał: Wietrzenie skutera na wakacjach To gdzie ty właściwie jesteś dzisiaj (sobota)
romeo1971 Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 To gdzie ty właściwie jesteś dzisiaj (sobota) DominikanaWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2019 16 albo 17 maja chcę pojechać na Rugię. Na razie termin dość odległy, ale w miarę klarowania się moich obowiązków i informacji pogodowych, będę precyzował: termin, godziny i trasę. W tej chwili daję 90 procent szans na wycieczkę. Z Kolegami ze Świnoujścia spotykamy się jak zwykle na parkingu. Zapraszam!
Sympatycy Robsson Opublikowano 5 Maja 2019 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2019 Ja wstępnie deklaruję chęć udziału.
romano77 Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Ja wstępnie też , na 16 mogę się nie wyrobić ? .17 go mogłoby się udać. Lecz jeśli pasuje wam bardziej 16ty nie nalegam.
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Maja 2019 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2019 Ja również wstępnie deklaruje chęć udziału w tej mini-wyprawie na Rugię.
kantos Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Ja również chętny z tym że mi dla odmiany pasuje termin 16.05 17 też będę w Niemczech ale znacznie dalej
czemil Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 Wstępnie załatwiłem urlop. Jak będzie oczywiście ciepło, jadę. Byłem na 125, to i teraz chyba mnie nie zostawicie. Termin dla mnie dowolny. Wysłane za pomocą pralki z bulgulgatorem
cris76 Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 ponieważ termin nie odległy a jestem zainteresowany to prośba o szczegóły wycieczki, muszę uwzględnić dotrcie do grupy z Koszałkowa
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2019 Wygląda na to, że czwartek jest lepszy, głównie pod kątem pogidya. Choć że względu na temperaturę zastanawiam się, czy nie zmienić trochę kierunku. Jak bardzo jesteście przywiązani do planu, żeby to była Rugia? Czy jeziora Meklemburgii też są ok? Dajcie znać. Co do rozkładu dnia: start o 9:30 spod granicy (Lubieszyn), powrót pod wieczór (20-21). Ostateczna decyzja zależy od pogody.
cris76 Opublikowano 11 Maja 2019 Opublikowano 11 Maja 2019 Ja zdecydowanie być za Rugia. Jeśli zmienicie plany, gnam z żonką sam na moto w sobotę.. Po wizycie w google jesteśmy oczarowani.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2019 Trzymamy kciuki
czemil Opublikowano 12 Maja 2019 Opublikowano 12 Maja 2019 Artur, a nie możesz dodać kilka stopni w górę? Poza tym jaka sytuacja na froncie? Jaka szykuje się frekwencja? Wysłane za pomocą pralki z bulgulgatorem
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2019 Godzinę temu, czemil napisał: Artur, a nie możesz dodać kilka stopni w górę? Poza tym jaka sytuacja na froncie? Jaka szykuje się frekwencja? Wysłane za pomocą pralki z bulgulgatorem Pan mówi, Pan ma! Co do frekwencji - właściwie opowiedziało się wstępnie kilka osób. Zobaczymy. Póki co, jeśli chodzi o mnie, to tylko deszcz może spowodować rezygnację z wyjazdu. Poki co, na pewno będziemy prawdopodobnie dwa razy tankować, warto zabrać kilka euro na żarcie, ja zamierzam zabrać parę kanapek, żeby nie wydawać za dużo. Nie planuję atrakcji typu muzeum, czy wieża w lesie. Ale możemy stanąć w Sassnitz i wejść na okręt podwodny (kto chce), myślę, ze Prora, myślę, ze Arkona. Jeśli będą warunki i czas - Vitt. Plan nie jest na razie precyzyjny, ale jak mnie znacie, to nie do końca o to chodzi. Jechać przed siebie. O to chodzi.
cris76 Opublikowano 12 Maja 2019 Opublikowano 12 Maja 2019 Ja sie chyba pochlastam przez tą f....n pogodę. W czwartek i piątek Kolasin i Szczecin deszcz. W week nakreciłem trochę po okolicach ale w pełnym rynsztunku i samotnie bo u mnie tylko ja na sqoo, czasem ubieranie trwa dłużej od jazdy. Jak jeszcze raz usłyszę o ociepleniu klimatu to wyciągnę lalkę Wu-du i zadźgam szmaciaka z myślą o gościu który to powiedział. Ps. Sensowna pogoda dopiero w sobotę więc....
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2019 ...więc chyba pasuję. Czekamy na poprawę pogody. Innym razem. To ma być wyjazd dla przyjemności, a nie Runmagedon. 1
czemil Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 Kiedy wracamy do tematu Rugii? Wysłane za pomocą kuchenki gazowej
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2019 Jeśli o mnie chodzi, to do lipca raczej się nie uda.
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Maja 2019 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2019 Jeśli o mnie chodzi, to do lipca raczej się nie uda. Artur, jak to? Nie znajdziesz wolnego dnia w tygodniu, w czerwcu?Musimy zorganizować mini-wyprawę na Rugię, przecież to już stało się coroczną tradycją. 1
Rekomendowane odpowiedzi