Sympatycy Robsson Opublikowano 9 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2017 Ja się wstępnie wpisałem na listę ale nawet mnie czasem nie udaje się zrealizować swoich planów . Muszę zrezygnować z powodów zawodowych.Piszę się na następny wypad na mini wyprawę a by to może Ktoś inny zaplanuje zwiedzanie Rugii.
Rzelu Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Żeby przejść do konkretów proponuję wspólne zaplanowanie trasy po-burgmaniowej. Załóżmy ze mamy czas i pieniądze. W niedzielę 4 czerwca ruszamy z Przysuchy do Czarnej Góry. Co dalej? Wracamy przez zaliczając atrakcje Jury Krakowsko-Częstochowskiej: Szlak Orlich Gniazd Pustynia Błędowska
grota10 Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Szlak Orlich gniazd OK https://images83.fotosik.pl/564/d5701dd648dd4a39med.jpg kolejna proba i kolejna klapa
KOT66 Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 przepraszam ale nie pojade na wycieczke-sprawy osobiste
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2017 Panie i Panowie, wolałem czwartek, ale prognozy są ciagle lepsze na wtorek. Sprawdzimy jeszcze w niedziele i wtedy ostateczna decyzja.
romano77 Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 Ja też muszę zrezygnować z wtorkowej Rugii. Mamy wyjazd z małżonką 4oo. Życzę wszystkim uczestnikom udanej wyprawy, bawcie się dobrze.
romeo1971 Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 Ja jestem na takWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
czemil Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 Dla mnie na wycieczce ma być ciepło, wygodnie i bezdeszczwo. Lato, koledzy a nie oszukana wiosna
Rogierro Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 25 minut temu, czemil napisał: Dla mnie na wycieczce ma być ciepło, wygodnie i bezdeszczwo. Lato, koledzy a nie oszukana wiosna Bezdeszczowo tak, temperatury powyżej 10 st. wystarczą - kwestia dobrego dobrania ubioru, resztę rekompensuje super towarzystwo, wtedy jest FUN.
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2017 10*C... ?!? To faktycznie nie napawa optymizmem i nie za bardzo zachęca do całodniowej wycieczki... Chyba się starzeje, bo przy takiej temperaturze to mi się nawet po mieście nie chce jeździć, a jak tu myśleć o wycieczce po wyspie. Od jakiegoś czasu jeżdżę głównie dla przyjemności i nie ukrywam, że liczyłem na temperaturę przynajmniej około 18*C... Reasumując, nie wiem czy się jednak zdecyduje przy takich prognozach...
romeo1971 Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 Ja jade ArtCho_Artur jak cos jak Rogierro pisze trza sie ubrac na cebulkę Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Urbi się zestarzał?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2017 33 minuty temu, Urbi napisał: 10*C... ?!? To faktycznie nie napawa optymizmem i nie za bardzo zachęca do całodniowej wycieczki. 33 minuty temu, Urbi napisał: Chyba się starzeje, bo przy takiej temperaturze to mi się nawet po mieście nie chce jeździć No niestety chyba faktycznie się starzejesz. 33 minuty temu, Urbi napisał: jeżdżę głównie dla przyjemności i nie ukrywam, że liczyłem na temperaturę przynajmniej około 18*C... Ja też tylko dla przyjemności ale od 10 w zwyż jest fun.Może ciuchy masz kiepskie? Licząc na min +18 to można się nie załapać na większość wyjazdów.
grota10 Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Urbi tak ma arturo.10 stopni to optymalna temperatura do jazdy
Sympatycy KriSSo Opublikowano 13 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 13 Maja 2017 Ja też muszę zrezygnować z wtorkowej Rugii. Niestety, ja rownież. Udanej wycieczki, spróbuję następnym razem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2017 Panie i Panowie, wolałem czwartek, ale prognozy są ciagle lepsze na wtorek. Sprawdzimy jeszcze w niedziele i wtedy ostateczna decyzja. Wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie... Tak, jak piszę wyżej, decyzję podejmę w niedzielę. Zdaję sobie sprawę, że to niektórym z Was komplikuje sprawy urlopowe, ale jak pisałem wcześniej - chodzi o przyjemność, a nie survival. Najważniejsze, żeby nie padało. Temperatur się nie boimy - raczej na pewno będzie powyżej 10. Zwłaszcza jak będzie słonko. Różnice mogą być, gdyż np Sassntz leży bezpośrednio nad wodą, a Bergen w głębi wyspy.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2017 No to nadejszła wiekopomna chwiła. Niestety odpowiedzialność za pomysł i osoby chętne powoduje, że muszę już podjąć decyzję: będzie to środa. Na wtorek zapowiadają złą pogodę, a w czwartek posypały mi się sprawy zawodowe. A koniecznie muszę w tym tygodniu, bo kolejne mam zawalone różnymi rzeczami. A poza tym chcę pojechać tam na kwitnący rzepak Dla zainteresowanych, którzy chcą dołączyć. Spotykamy się o 9.00 w Lubieszynie na 123, tankujemy i o 9.15 max ruszamy. Przelot do Stralsundu i tam zatankujemy (trochę ponad 200 km). Z chętnymi ze Świnoujścia spotkamy się na autostradzie 20 na parkingu Peenetal (musimy się zadzwonić, aby ustalić czas). Jak widać na zdjęciu Onkel Gugel pokazuje nam 7 godzin jazdy, tak więc z przerwami i postojami można liczyć 12. Z czego wynika, że powrót w okolicach 21.00 (czyli wcześniej niż zwykle). PrzelotJedziemy zgodnie z przepisami: za miastem 100, wioski 50. Autostrada Ok. 120 (nie ma sensu jechać szybciej ze względu na paliwo). RugiaSpokojnie, majestatycznie i podziwiamy widoki. Stajemy na zdjęcia, bądź krótkie obejrzenie ładnych miejsc. No i na posiłki. Jedziemy ostrożnie, na zakładkę. Na zakrętach trochę rozciągamy szyk, aby każdy miał dość miejsca na pokonanie łuku. W planach postój na coś ciepłego do jedzenia, ale jak pisałem wcześniej wyjazd jest oszczędnościowy: biorę ze sobą kanapki i picie. Uprzedzam pytanie: nie wiem gdzie staniemy na posiłek. Być może w Lauterbach na rybkę. Zobaczymy jak nam będzie szło z czasem.
Sympatycy Robsson Opublikowano 15 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2017 Potwierdzam wyjazd w środę. A co z pozostałymi zainteresowanymi ? Brak odzewu Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Pisałem dużo wcześniej odpowiada mi każdy dzień Jadę Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rogierro Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 To integry chyba będą w komplecie. Raczej pojadę, jutro dam znać.Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2017 Fajnie! Już się cieszę 1. ArtCho 2. Romeo 3. Robsson (jak zwykle na autostradzie) 4. Rogierro (do potwierdzenia) 5. Urbi (?) 6. Krisso (?) Kurcze, czwartek wygląda na lepszy, ale już nic z tym nie zrobię... Trzeba zaufać, że nie będzie padać (Sassnitz)
czemil Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 a może spomtanicznie się uda. Koledzy na moto z klubu Czarne Wdowy ( Świnoujście ) też powiadomieni. Możę się uda............
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2017 Czemilku, wolałbym, żeby "obcy" z nami nie jechali...
czemil Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 Nie jadę i już. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Robsson Opublikowano 16 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2017 Nie jadę i już. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Zabrzmiało groźnie a przecież nie jedziesz bo nie możesz
Rogierro Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 To ja dla odmiany napiszę: jadę i już. Wolne załatwione i tylko jakiś pogodowy armagedon może mnie zniechęcić.Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi