Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Koszulki Grupy Zachodniopomorskiej i kamizelki odblaskowe Burgmanii

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Czapki odbieram jutro lub najpóźniej w środę rano, więc będę miał je u siebie w pracy... - kto będzie miał możliwość podjechania w środę na Białowieską, zapraszam po odbiór...

Pozdrawiam

P.S.

Koledzy zostały jeszcze dwie koszulki: T-shirt i Polo w kolorze czerwonym, w rozmiarze L...

Może ktoś jeszcze jest zainteresowany i chętny do zakupu...?!

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 486
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Urbi

141

• bilety

26

• burgifan

23

• SlawoyAMD

20

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Jestem chetny na T shirt L czerwony,ktos odbierze ,dogadamy tylko gdzie na PW

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy,

czapki odebrałem - mam w swoim biurze...

Wszystkich zamawiających, którzy mogą, zapraszam po odbiór... ;-)

1) kowal - 1 szt. - ZAPŁACONE - ODEBRANA

2) wooferai - 1 szt. - ZAPŁACONE - ODEBRANA

3) szczolkin - 2 szt. - ZAPŁACONE - WYSŁANE

4) CEKOL24 - 1 szt. - ZAPŁACONE - ODEBRANA

5) pedziwiatr - 1 szt. -

6) Elvis - 1 szt. - ZAPŁACONE - ODEBRANA

7) minimi1 - 1 szt. - ZAPŁACONE - ODEBRANA

8) SlawoyAMD - 1 szt. - ZAPŁACONE -

9) kunisz - 1 szt. - ZAPŁACONE -

10) Sławek - 1 szt. - ZAPŁACONE - ODEBRANA

11) Urbi - 1 szt. - ZAPŁACONE - ODEBRANA

Koledzy wooferai, pedziwiatr, kunisz - w związku z tym, iż w najbliższy czwartek tj. 3 lipca będę nieobecny na naszym spotkaniu, bardzo proszę o osobisty odbiór zamówionych czapek ode mnie z firmy...

Pozdrawiam i zapraszam

• Sympatycy
Opublikowano

Następnym razem będzie jeszcze lepiej, musimy poprawić trochę napis (umieścić właściwą czcionkę) na plecach... oraz zwiększymy asortyment odzieży...

A już następne zamówienie niebawem... ;-)

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Koledzy w związku z dużym zainteresowaniem koszulkami tworzę nową listę zamówień na koszulki klubowe.

Patrząc na Wasze zdjęcia np. z X Burgmanii, bardzo fajnie wyglądaliście i wyraźnie wyróżnialiście się ubrani w koszulki koloru czerwonego. W związku z tym proponuję, aby następną serię koszulek zamówić bezwzględnie TYLKO w jednym kolorze i właśnie w CZERWONYM

Nauczeni doświadczeniem poprzedniego zamówieniaTym razem poprawiamy jakość:

1) napisów - właściwy typ i rozmiar czcionki napisu na plecach, loga zostają bez zmian

2) koszulek

Tym razem będziemy mogli zamówić:

- T-shirty Stedman Prime-T ST6000 (z bawełny o gęstości 210g/m2 - dostępne w rozmiarach S - 2XL)

- dwa rodzaje Polo dla mężczyzn: Stedman ST3000 (100% bawełny o gęstości 170g/m2) oraz Stedman ST3300 (65% poliestru i 35% bawełny) w rozmiarach S - 3XL

- dwa rodzaj Polo dla kobiet: Stedman ST3100 oraz Stedman ST3500 (skład materiału jak w Polo męskich), w rozmiarach S - XL

W przypadku zainteresowania odzieżą na chłodniejsze dni możemy zamówić:

1) kamizelki polarowe zapinane Stedman ST5010

2) bluzy polarowe zapinane Stedman ST5030

Wszystkie wzory i szczegółowe opisy proponowanych przeze mnie ubrań znajdziecie na stronie http://www.stedman.e...g=pl#collection

Ceny koszulek T-shirt Prime i Polo 65/35 będą trochę wyższe od wcześniejszych. Wynika to z lepszej i innej jakości materiału.

Ceny polarów podam w zależności od zainteresowania.

Postaram się ustalić ceny w najbliższym czasie...

Pozdrawiam i zapraszam do składania zamówień.

Opublikowano

Zgadzam się na czerone pod warunkiem , że będą BIAŁE...

Opublikowano

Ja zgadzam się na czerwoną, pod warunkiem, że będzie niebieska :D

Czerwonej nie chcę, bo już po prostu mam, a niebieską bym wciągnął.

Jestem zainteresowany polarem, ale ST 5610, czyli takim, o którym nie pisałeś.

Tradycyjnie, wszystkim nie dogodzisz :)

Trudno, tym razem nie zamówię nic, może kiedyś...

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy,

jeśli będzie Wasza indywidualna wola na inne kolory np. biały czy niebieski, dostosuję zamówienie do Waszych potrzeb...

Reasumując, jeśli ktoś życzy sobie t-shirt lub polo w innym kolorze niż proponowany czerwony, proszę o składanie zamówień - zostanę zrealizowane zgodnie z życzeniem. ;-) Przypomnę tylko, że proponowane T-shirty Primer ST6000 są dostępne w 5 kolorach: biały, czerwony, niebieski, granatowy i czarny i w rozmiarach od S do 2XL oraz proponowane Polo 65/35 ST3300 są dostępne w 7 kolorach: biały, czerwony, szary, niebieski, granatowy, zielony i czarny i w rozmiarach od S do 2XL...

Pozdrawiam i nadal czekam na Wasze zamówienia...

P.S.

Wracając do odzieży, to możemy zamówić praktycznie każdy rodzaj odzieży z katalogu firmy Stedman http://www.stedmanpolska.com/ ... Jeśli macie jakieś indywidualne życzenia, to proszę składać, a ja zorientuję się w dostępności i cenach...

Opublikowano

Urbi dla mnie polo białe 2XL 1 szt.podaj koszt zrobie przelew,

• Sympatycy
Opublikowano

Spokojnie z płatnościami... najpierw zacznijmy tworzyć listę zainteresowanych, w międzyczasie podam ceny, potem złożę zamówienie i na końcu zacznę przyjmować pieniądze...

Otwieram nową listę na koszulki Grupy Zachodniopomorskiej Burgmanii:

1) Elvis - T-shirt ST6000 - czerwony - 2XL - 1szt.

2) qszysiek - Polo ST3300 - białe - 2XL - 1szt.

3) Urbi - T-shirt ST6000 - czerwony - M - 1szt. + Polo ST3300 - czerwone - M - 1szt. + Polo ST3000 - M - 1szt.

4) kowal - T-shirt ST6000 - biały - XL - 2szt.

5) burgifan - T-shirt ST6000 - niebieski - XL - 1szt. + Polo ST3000 - granatowe - XL - 1szt.

6) azjon - T-shirt ST6000 - czarny - S - 1szt. + biały - S - 1szt.

7) ...

P.S.

1) Przypominam, że tym razem jest możliwość zamówienia 2 rodzajów koszulek Polo: ST3000 (100% bawełna) - taka sama jaka zamawialiśmy wcześniej oraz Polo 65/35 ST3300 (65% poliester i 35% bawełna). Proszę zamawiając, uściślić rodzaj tej koszulki.

2) burgifan - ST5610 Active Sweatjacket - to nie jest bluza polarowa tylko rozpinana bluza bawełniana z kapturem dla mężczyzn (80% bawełny i 20% poliestru) - jak będziesz chciał, zamówię taką dla Ciebie... ;-

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tym razem nie zamawiam. Mam dość rożnych koszulek :)

Opublikowano

Ja poproszę o 1 szt. t-shirt niebieskie XL i 1 szt. polo granatowe XL, 100% bawełny oczywiście obydwie ;)

Bluzę na razie sobie odpuszczę, na pewno jeszcze kiedyś będzie możliwość zamówienia, jak będzie zimniej, wierzę w to, wierzę w Ciebie :D

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Tak więc proszę 2 szt. T-shirt w kolorze białym w rozmiarze XL. W kwestii polarów to te , które mi odpowiadają są raczej w sklepach survivalowyvh np. zielony sklep.pl lub hanet.pl. ewentualnie czy firma,w której zamawiamy koszulki wykona nadruk na obcym ideologicznie polarku ? :confused:

Opublikowano

Wojtek dla mnie polo ST3300 3XL kol.Biały

• Klubowicze
Opublikowano

Czy jest jakiś termin zamówień? Chciałbym poczekać jak Maciej wróci z morza

• Sympatycy
Opublikowano

Czy jest jakiś termin zamówień? Chciałbym poczekać jak Maciej wróci z morza

Spokojnie, na chwilę obecną lista jest otwarta i nie ma jeszcze terminu jej zamknięcia...

Chciałbym zrealizować to zamówienie najpóźniej w sierpniu...

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Nie, w żadnym wypadku nie odpuszczamy. Realizujemy i zbieramy indywidualne zamówienia do niedzieli 11 sierpnia.

W poniedziałek 12 sierpnia składam zamówienie do realizacji.

Więc jeśli ktoś jest chętny na koszulki, to proszę o zamówienia...

Pozdrawiam

Opublikowano

A może powrócić do tematu kamizelek odblaskowych. Chętnie bym kupił dla Olki, a mamy przecież nowych fanów maxi w grupie. Może więc uzbiera się pakiecik zamówień

Opublikowano

Ja bardzo chętnie, i znaczek identyfikacyjny grupy zachodniopomorskiej na skuta też

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy,

w związku z pojawieniem nowych członków naszej Grupy i z nowymi zapytaniami o odblaskowe kamizelki JAGATEX, proponuję wznowić listę i złożyć kolejne zamówienie.

Przypominam, że rozmiary kamizelek są zawyżone przynajmniej o 1 rozmiar. Proszę o składanie zamówień wraz z podaniem rozmiarów i określeniem w co ma być wyposażona kamizelka - jakie naszywki życzy sobie zamawiający...?!

Tworzymy kolejną listę osób chętnych na kamizelki:

1) azjon - kamizelka XS + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick Ola na rzep

2) grota10 - kamizelka M + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick grota10 na rzep + grupa krwi ARH+ na rzep

3) elvis - kamizelka XL + nick elvis przyszyty

4) ...

Kamizelka wygląda następująco:

yq3u.jpg

3tov.jpg

Cena kamizelki z logo Klubu Ogólnopolskiego na plecach oraz nick'iem, grupą krwi i logo Grupy Zachodniopomorskiej wynosi 98,40 PLN plus koszt przesyłki, który uzależniony jest od ilości zamawiających... Cena kamizelki bez grupy krwi: 93,40 PLN.

Czekam na zgłoszenia...

• Sympatycy
Opublikowano

A może powrócić do tematu kamizelek odblaskowych. Chętnie bym kupił dla Olki, a mamy przecież nowych fanów maxi w grupie. Może więc uzbiera się pakiecik zamówień

Ja bardzo chętnie, i znaczek identyfikacyjny grupy zachodniopomorskiej na skuta też

Przypominam, że ten temat dotyczy zamówień koszulek i innej odzieży...

W sprawie kamizelek zapraszam do tego tematu: http://www.forum.bur..._80#entry365213

Naklejki Grupy Zachodniopomorskiej z reguły mam przy sobie... - zainteresowanych bardzo proszę o przypomnienie się np. na czwartkowym spocie...

Pozdrawiam

Opublikowano

Dla Olki zamów kamizelkę XS , a jesli się nie da to S , z logo i naszywką "Ola"

Opublikowano

dla Olki 2 koszulki - 1 czarna + 1 biała , obie S

Opublikowano

Ja poprosze o kamizelke dokladnie taka jak na zdjeciu.Logo(grota10 ARH+) Co do rozmiaru to rozmumie ze( zanizony czyli mniejszy niz podany na metce).Jesli dobrze rozumie to poprosze XL

• Sympatycy
Opublikowano

grota10,

kamizelki mają zawyżone rozmiary, więc trzeba zamawiać minimum jeden rozmiar mniejszy od noszonej odzieży...