Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Piootr, Twoja naszywka została wysłana w dniu dzisiejszym, listem poleconym, priorytetowym za pośrednictwem Poczty Polskiej. Koledzy z Grupy Zachodniopomorskiej, Wasze kamizelki będę miał na jutrzejszym spocie, pod Pleciugą... Do zobaczenia.
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Koszulki odebrałem w dniu dzisiejszym i jutro wezmę je na spot, pod Pleciugę. Zapraszam po odbiór osobisty. Pozdrawiam. P.S. Roman, w jaki sposób przekazać Tobie koszulki...?!
kowal Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wojtek koszulki odbiorę od Ciebie w piątek na Białowieskiej, bo jutro kończę pracę o 19:20 i mogę was złapać lub nie...
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Oczywiście, kto w czwartek nie będzie na spotkaniu, zapraszam po odbiór koszulek do firmy... - w piątek 29 sierpnia, pracuję od 10.00 do 18.00...
Klubowicze bilety Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zosia kazała podziękować za koszulkę, Wojtek jesteś wielki za taką organizację.
qszysiek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Wojtek dzięki za koszulki,Jestes Wielki!
burgifan Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Ja również dziękuję za koszulki. Jest tylko jeden taki mały problem; dostałem czarne polo w rozmiarze XL, ale niestety jest dla mnie za małe. Nie wiem na czym to polega, ale zwykła koszulka w tym rozmiarze jest dobra, więc pytanko: Może jest ktoś chętny na to polo czarne XL ? Oczywiście nie noszone, dziewicze, właśnie je dostałem. Oddam po kosztach.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2014 Ja jestem chętny na czarne polo XL
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Września 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Września 2014 Koledzy, w związku z zapytaniami o kamizelki odblaskowe JAGATEX Klubu Maxi Skuterowego Burgmania, otwieram kolejną listę chętnych. Przypominam, że rozmiary kamizelek są zawyżone przynajmniej o 1 rozmiar. Proszę o składanie zamówień wraz z podaniem rozmiarów i określeniem w co ma być wyposażona kamizelka - jakie naszywki życzy sobie zamawiający...?! Kamizelka wygląda następująco: Cena kamizelki z logo Klubu Ogólnopolskiego na plecach oraz nick'iem, grupą krwi i logo Grupy Zachodniopomorskiej wynosi 98,40 PLN plus koszt przesyłki, który uzależniony jest od ilości zamawiających... Cena kamizelki bez grupy krwi: 93,40 PLN. Czekam na zamówienia...
Ravalio Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 To ja poproszę rozmiar m, grupa krwi "O Rh-" logo małopolska, mój nick Ravalio .
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2014 Właśnie wczoraj wysłałem zapytanie do JAGATEX o kamizelkę Skoro Urbi otwierasz listę to chętnie się dołączam 1. Rozmiar "S", grupa zachodniopomorska, nick - Robsson, grupa krwi A Rh+ 2. Rozmiar "S", j.w. , nick - ASIA
kowal Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Witaj Urbi, poprzednio zasnąłem więc zamówię teraz narękawki odblaskowe 1 kpl. Dzięki.
Joshua_77 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Witaj Urbi! Do kiedy trzeba złożyć zamowienie bo chcialbym najpierw przymierzyc od kogos moze w czwartek na spocie zebym mogl dobrze dobrac rozmiar skoro sa one zawyzone;-) Rozumiem rowniez ze nick moze byc przyszywany lub na rzep?pzdr.
Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Września 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Września 2014 Lista osób zamawiających kamizelki JAGATEX: 1) Robsson - kamizelka rozmiar S + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "Robsson" na rzep + grupa krwi "A RH+" na rzep 2) Robsson - kamizelka rozmiar S + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "ASIA" na rzep 3) Kowal - narękawki odblaskowe (z możliwością montażu do kamizelki) - 1 kpl. 4) qubel - kamizelka rozmiar S lub XS + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "qubel" na rzep 5) Joshua_77 - kamizelka rozmiar ...?!? + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "Joshua_77" na rzep 6) SQ9ORD - kamizelka rozmiar M + logo Grupy Małopolskiej przyszyte + nick "Ravalio" na rzep + grupa krwi "0 RH-" na rzep 7) ... To ja poproszę rozmiar m, grupa krwi "O Rh-" logo małopolska, mój nick Ravalio . Cześć SQ9ORD, podpiąłem Ciebie pod zamówienie, po realizacji i otrzymaniu prześlę osobną przesyłką na Twój adres... Pozdrawiam Witaj Urbi! Do kiedy trzeba złożyć zamowienie bo chcialbym najpierw przymierzyc od kogos moze w czwartek na spocie zebym mogl dobrze dobrac rozmiar skoro sa one zawyzone;-) Rozumiem rowniez ze nick moze byc przyszywany lub na rzep?pzdr. Cześć Tomek, termin składania zamówień...?!? - myślę, że wstępnie przyjmijmy do niedzieli 28 września 2014r. Decyzja co do sposobu mocowania przednich naszywek, należy do zamawiającego. Można przyszyć bezpośrednio do kamizelki albo mocować za pomocą rzepu.. Pozdrawiam
kunisz Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Ja poproszę o kamizelka rozmiar L + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "kunisz" na rzep + grupa krwi "0RH+" na rzep Pozdrawiam
Rogierro Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 To ja też się piszę na kamizelkę. Na razie z pomiarów kurtki i rozmiarówki jagatexu wyszła mi L. czyli kamizelka L + logo Grupy Zachodniopomorskiej + imię "Roger" + grupa krwi "B Rh+" Po przymiarkach kamizelek kolegów ewentualnie zgłaszam możliwość zmiany rozmiaru. Pozdrawiam.
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2014 Urbi - proszę o korektę grupy krwi A Rh+ Dzięki
Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Września 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Września 2014 Lista osób zamawiających kamizelki JAGATEX: 1) Robsson - kamizelka rozmiar S + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "Robsson" na rzep + grupa krwi "A RH+" na rzep 2) Robsson - kamizelka rozmiar S + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "ASIA" na rzep 3) Kowal - narękawki odblaskowe (z możliwością montażu do kamizelki) - 1 kpl. 4) qubel - kamizelka rozmiar S lub XS + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "qubel" na rzep 5) Joshua_77 - kamizelka rozmiar M + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "Joshua" na rzep + grupa krwi "A RH+" na rzep 6) SQ9ORD - kamizelka rozmiar M + logo Grupy Małopolskiej przyszyte + nick "Ravalio" na rzep + dodatkowy nick "SQ9ORD" na rzep + grupa krwi "0 RH-" na rzep 7) kunisz - kamizelka rozmiar L + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick "kunisz" na rzep + grupa krwi "0 RH+" na rzep 8) Rogierro - kamizelka rozmiar M + logo Grupy Zachodniopomorskiej + imię "Roger" + grupa krwi "B RH+" na rzep 9) tomaszbialek - kamizelka rozmiar M + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick "SOWA" przyszyte + narękawki odblaskowe do kamizelki + grupa krwi "..." przyszyta 10) ...
Joshua_77 Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Czesc Urbi Podaje ci poprawkę do mojego zamowienia kamizelki: ad.5) Joshua_77 - kamizelka rozmiar M + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "Joshua" na rzep + grupa krwi A Rh+ na rzep.
Rogierro Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Urbi Ja też zmieniam zamówienie. Rozmiar M - reszta pozostaje bez zmian. Pozdrawiam.
tomaszbialek Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Witam proszę o kamizelkę rozmiar M + Logo Grupy Zachodniopomorskiej = przyszyte ; + nick "SOWA '' = przyszyte + na rękawki odblaskowe { mozliwoscia montazu do kamizelki 1 kpl } grupa krwi podam we wtorek pozdrawiam tomasz z Kołobrzegu
Ravalio Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Czy jest możliwość domówić jeszcze dodatkową "naszywkę" na rzep z nickiem SQ9ORD ?
tomaszbialek Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Witam podaje grupę krwi ; AB RhD - ; przyszyte pozdrawiam tomasz Kołobrzeg
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Września 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Września 2014 Witam podaje grupę krwi ; AB RhD - ; przyszyte pozdrawiam tomasz Kołobrzeg Tomku, rozumiem, że Twoja grupa krwi to AB Rh- ...?!? Potwierdź proszę. Pozdrawiam
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Października 2014 Szanowni Koledzy, oficjalnie zamykam tę listę osób zamawiających kamizelki JAGATEX: 1) Robsson - kamizelka rozmiar S + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "Robsson" na rzep + grupa krwi "A RH+" na rzep 2) Robsson - kamizelka rozmiar S + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "ASIA" na rzep 3) Kowal - narękawki odblaskowe (z możliwością montażu do kamizelki) - 1 kpl. 4) qubel - kamizelka rozmiar XS + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "qubel" na rzep 5) Joshua_77 - kamizelka rozmiar M + logo Grupy Zachodniopomorskiej przyszyte + nick "Joshua" na rzep + grupa krwi "A RH+" na rzep 6) SQ9ORD - kamizelka rozmiar M + logo Grupy Małopolskiej przyszyte + nick "Ravalio" na rzep + dodatkowy nick "SQ9ORD" na rzep + grupa krwi "0 RH-" na rzep 7) kunisz - kamizelka rozmiar L + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick "kunisz" na rzep + grupa krwi "0 RH+" na rzep 8) Rogierro - kamizelka rozmiar M + logo Grupy Zachodniopomorskiej + imię "Roger" + grupa krwi "B RH+" na rzep 9) tomaszbialek - kamizelka rozmiar M + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick "SOWA" przyszyte + narękawki odblaskowe do kamizelki + grupa krwi "AB RH-" przyszyta Jutro postaram się wysłać zamówienie do JAGATEX'u i umieszczę listę z cenami poszczególnych kamizelek. Tymczasem pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi