Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Koszulki Grupy Zachodniopomorskiej i kamizelki odblaskowe Burgmanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok Urbi,w takim razie prosze o M

• Odpowiedzi 486
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Urbi

141

• bilety

26

• burgifan

23

• SlawoyAMD

20

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Sympatycy
Opublikowano

Nowa lista chętnych na koszulki Grupy Zachodniopomorskiej Burgmanii:

1) Elvis - T-shirt ST6000 - niebieski - 2XL - 1szt. + T-shirt ST6000 - czerwony - 2XL - 1szt. - [2 sztuki]

2) qszysiek - T-shirt ST6000 - czarny - 2XL - 1szt. + Polo ST3300 - białe - 2XL - 1szt. - [2 sztuki]

3) Urbi - T-shirt ST6000 - czerwony - M - 2szt. + Polo ST3300 - czerwone - M - 1szt. + Polo ST3300 szare - M - 1szt. - [4 sztuki]

4) kowal - T-shirt ST6000 - biały - XL - 2szt. - [2 sztuki]

5) burgifan - T-shirt ST6000 - niebieski - XL - 1szt. + Polo ST3000 - granatowe - XL - 1szt. - [2 sztuki]

6) azjon - T-shirt ST6000 - czarny - S - 1szt. + biały - S - 1szt. - [2 sztuki]

7) hrabia - T-shirt ST6000 - czerwony - L - 1szt + T-shirt ST6000 - niebieski - L - 1szt. - [2 sztuki]

8) bilety - T-shirt ST6000 - czerwony - M - 1szt. - [1 sztuka]

9) KriSS0 - Polo ST3300 - czarny - XL - 1szt. - [1 sztuka]

10) romano77 - T-shirt ST6000 - czerwony - 2XL - 1szt + T-shirt ST6000 - niebieski - 2XL - 1szt + T-shirt ST6000 - biały - 2XL - 1szt. - [3 sztuki]

Opublikowano

Dla mnie proszę o T-shirt ST6000 - czerwony - L - 1szt + T-shirt ST6000 - niebieski - L - 1szt.

Opublikowano

Urbi poprosze jeszcze t-Shirt ST6000 czarny 2XL 1 szt.

• Sympatycy
Opublikowano

To ja też się chyba skuszę na L z nickiem, a skoro krew wszyscy podają, to może i ja, czyli KriSSo A1RH+

• Klubowicze
Opublikowano

Witam kolegów. Czy można dołączyć się pod zamowienie ? Chciałbym zamówić tylko pryzmatyczną naszywkę na plecy z naszym ogolnoklubowym napisem " Maxi Skuterowy Klub Polska" z logo Burgmanii. Jeśli tak to poproszę o dane do przelewu i kwotę za całość wraz z przesyłką pocztową od Was do mnie. Dziekuję z góry.

• Sympatycy
Opublikowano

Tworzymy kolejną już listę osób chętnych na kamizelki:

1) azjon - kamizelka XS + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick Ola na rzep

2) grota10 - kamizelka M + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick grota10 na rzep + grupa krwi ARH+ na rzep

3) elvis - kamizelka XL + + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick elvis przyszyty

4) KriSSo - kamizelka L + nick Krisso na rzep + grupa krwi A1RH+ na rzep

5) Piootr - pryzmatyczna naszywka Burgmanii z napisem Maxi Skuterowy Klub Polska

6) ...

Witam kolegów. Czy można dołączyć się pod zamowienie ? Chciałbym zamówić tylko pryzmatyczną naszywkę na plecy z naszym ogolnoklubowym napisem " Maxi Skuterowy Klub Polska" z logo Burgmanii. Jeśli tak to poproszę o dane do przelewu i kwotę za całość wraz z przesyłką pocztową od Was do mnie. Dziekuję z góry.

Piootr, nie ma sprawy kolego, zamówimy Tobie tę naszywkę. Koszty wraz z numerem konta podam po otrzymaniu wyceny końcowej zamówienia z JAGATEX-u...

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Wojtku ...

- po pierwsze .... cóż, muszę być malkontentem, nie dajesz mi wyboru ... zamawiając kamizelkę napisałem: "Precyzując zamówienie poproszę o kamizelkę w rozmiarze XL, na plecach pryzmatyczna naszywka Maxi Skuterowy Klub Polska z logo Burgmanii, z przodu naszywka z nickiem (elvis - pisane z małej litery) + naszywka z logo Grupy Zachodniopomorskiej ... " ... ja myślę że czegoś zabrakło ... jeśli Ty też tak uważasz to proszę o poprawienie na liście zamówień ...

- po drugie ... szkoda że wczoraj byłeś nieobecny na wyprawie ... ale wiem o co chodzi i rozumiem ...

Poprawiłem...

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

dla bilety proszę : T-shirt ST6000 - czerwony - M - 1szt.

• Sympatycy
Opublikowano

Wojtku, bardzo proszę, zmień moje zamówienie w kwestii koloru ...

Nie chce już koszulki w kolorze czerwonym ...

Zdecydowałem się na kolor niebieski a dokładniej mówiąc Bright Royal (BRR), rozmiar bez zmian czyli 2XL, 1 sztuka ...

Z góry dziękuje ... :)

Mirku, zgodnie z Twoją prośbą, zmieniłem kolor koszulki w Twoim zamówieniu...

Gdybyś jeszcze zmienił zdanie przez ostatnie kilkanaście godzin, proszę o informację, wprowadzę korektę... ;-)

Pozdrawiam

Opublikowano

Przepraszam że tak późno składam zamówienie:

- T-shirt ST6000 - czerwony - 2XL - 1szt + T-shirt ST6000 - niebieski - 2XL - 1szt i niech będzie T-shirt ST6000 - biały - 2XL - 1 szt

• Klubowicze
Opublikowano
Tworzymy kolejną już listę osób chętnych na kamizelki:

1) azjon - kamizelka XS + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick Ola na rzep

2) grota10 - kamizelka M + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick grota10 na rzep + grupa krwi ARH+ na rzep

3) elvis - kamizelka XL + + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick elvis przyszyty

4) KriSSo - kamizelka L + nick Krisso na rzep + grupa krwi A1RH+ na rzep

5) Piootr - pryzmatyczna naszywka Burgmanii z napisem Maxi Skuterowy Klub Polska

6) ...

Piootr, nie ma sprawy kolego, zamówimy Tobie tę naszywkę. Koszty wraz z numerem konta podam po otrzymaniu wyceny końcowej zamówienia z JAGATEX-u...

Pozdrawiam

Urbi, ciszę się, że na ciebie zawsze mozna liczyć !

• Sympatycy
Opublikowano

Zamówienie 21 sztuk koszulek zostało wysłane do ostatecznej wyceny a następnie realizacji...

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Zamówienie zostało wysłane do ostatecznej wyceny a następnie realizacji...

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Podaję zestawienie kosztów zamówionych kamizelek wraz z kosztem przesyłki:

1) azjon - kamizelka XS + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick Ola na rzep - 97,20 zł - ZAPŁACONE

2) grota10 - kamizelka M + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick grota10 na rzep + grupa krwi ARH+ na rzep - 102,20 zł - ZAPŁACONE

3) elvis - kamizelka XL + + logo Grupy Zachodniopomorskiej + nick elvis przyszyty - 97,20 zł - ZAPŁACONE

4) KriSSo - kamizelka L + nick Krisso na rzep + grupa krwi A1RH+ na rzep - 102,20 zł

5) Piootr - pryzmatyczna naszywka Burgmanii z napisem Maxi Skuterowy Klub Polska - 19,00 zł - ZAPŁACONE

Powyższe kwoty proszę wpłacić na konto: 17 1910 1048 2207 0357 7475 0001

Kamizelki powinny dotrzeć do mnie najpóźniej na początku przyszłego tygodnia.

• Sympatycy
Opublikowano

Witam ponownie,

zamówienie zostało przekazane do produkcji. Koszulki powinny być gotowe najpóźniej na koniec miesiąca.

Ceny końcowe przedstawiają się następująco:

T-shirt ST6000 - 30 zł / sztuka

Polo ST3300 - 41 zł / sztuka

Polo ST3000 - 32 zł / sztuka

Poniżej podaję listę zamówionych koszulek z należnymi kosztami:

1) Elvis - T-shirt ST6000 - niebieski - 2XL - 1szt. + T-shirt ST6000 - czerwony - 2XL - 1szt. - [2 sztuki] - 60 zł - ZAPŁACONE

2) qszysiek - T-shirt ST6000 - czarny - 2XL - 1szt. + Polo ST3300 - białe - 2XL - 1szt. - [2 sztuki] - 71 zł - ZAPŁACONE

3) Urbi - T-shirt ST6000 - czerwony - M - 2szt. + Polo ST3300 - czerwone - M - 1szt. + Polo ST3300 szare - M - 1szt. - [4 sztuki] - 142 zł

4) kowal - T-shirt ST6000 - biały - XL - 2szt. - [2 sztuki] - 60 zł - ZAPŁACONE

5) burgifan - T-shirt ST6000 - niebieski - XL - 1szt. + Polo ST3000 - granatowe - XL - 1szt. - [2 sztuki] - 62 zł

6) azjon - T-shirt ST6000 - czarny - S - 1szt. + biały - S - 1szt. - [2 sztuki] - 60 zł - ZAPŁACONE

7) hrabia - T-shirt ST6000 - czerwony - L - 1szt + T-shirt ST6000 - niebieski - L - 1szt. - [2 sztuki] - 60 PLN - ZAPŁACONE

8) bilety - T-shirt ST6000 - czerwony - M - 1szt. - [1 sztuka] - 30 zł - ZAPŁACONE

9) KriSS0 - Polo ST3300 - czarny - XL - 1szt. - [1 sztuka] - 41 zł

10) romano77 - T-shirt ST6000 - czerwony - 2XL - 1szt + T-shirt ST6000 - niebieski - 2XL - 1szt + T-shirt ST6000 - biały - 2XL - 1szt. - [3 sztuki] - 90 zł - ZAPŁACONE

• Klubowicze
Opublikowano

5) Piootr - pryzmatyczna naszywka Burgmanii z napisem Maxi Skuterowy Klub Polska - 19,00 zł

Kamizelki powinny dotrzeć do mnie najpóźniej na początku przyszłego tygodnia.

Wojtku, przelałem kwotę jak napisałeś. Czy w tym uwzględniłeś przesyłkę Szczecin - Warszawa ? Jak nie to uzupełnię. Dzięki za załatwienie sprawy.

• Sympatycy
Opublikowano

Wojtku, przelałem kwotę jak napisałeś. Czy w tym uwzględniłeś przesyłkę Szczecin - Warszawa ? Jak nie to uzupełnię. Dzięki za załatwienie sprawy.

Oczywiście Piotrze.

Pozdrawiam

P.S. na PW albo SMS (602 226 206) prześlij mi (przypomnij) dane do wysyłki.

• Klubowicze
Opublikowano

Zapłacone

Opublikowano

Przelew poszedl na kamizelke.Dziekuje Wojtku

Opublikowano

Dzięki Wojtek :)

Kasa poszła razem za koszulki i kamizelkę.

Olka się ucieszy :) będzie miała w końcu własny komplet

Opublikowano

Wojtek kasa za koszulki poszła.

• Sympatycy
Opublikowano

Koszulki powinny byc gotowe do odbioru w czwartek - postaram sie przywieźć na spot pod Pleciuge...

• Sympatycy
Opublikowano

Kamizelki, wczoraj dostarczyła do mnie firma kurierska...

Mam je u siebie w biurze...

Zainteresowanych zapraszam po wcześniejszym kontakcie telefonicznym lub będę miał je ze sobą na czwartkowym spocie...

Piootr, Twoją naszywkę, wyślę pocztą...

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Piootr, Twoją naszywkę, wyślę pocztą...

Dziękuję, Zostanie naszyta przed wizytą w ... Zachodniopomorskim w przyszłym tygodniu (jak nic się niespodziewanego nie wydarzy). Może będzie okazja osobiście podziękować.