Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Marzec 2014 w Zachodniopomorskim

Urbi

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie niestety przeziębienie po ostatnich huśtawkach temperatur nie pozwoliło na uczestnictwo, ale myślami byłem z Wami, a przed godz. 18 widziałem Wooferai'a na ul. Wyzwolenia - na tym białym skuterze wygląda jak policjant z L.A. :)

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Urbi

23

• burgifan

23

• ArtCho

17

• bilety

15

Top użytkownicy w tym temacie

A takie pytano natury sobotniej;

Czy może ktoś z szanownego grona myśli o jakiejś jutrzejszej przejażdżce ? Macie jakieś plany ?

Dzisiaj pomalowałem sufit w d. pokoju, to chyba należy mi się jutro jakaś wycieczka...

Tak se tylko głośno myślę...

no i poleciałem dziś do roboty o 7:00, a po południu lunęło :mad2: . więc skitrałem sie za szybą i rura do garażu. zrosiłem delikatnie tylko rękawice :clapping:

• Klubowicze

Przeglądając pogodę, dziś do pracy pojechałem 4oo... A tu jak na złość nie spadła ani kropla u nas... :mad2:

A ja mocny w gębie tradycyjnie chciałem oczywiście sobie pojeździć, miałem nadzieję, że Artur wykombinuje wycieczkę po Enerde ( zimą zorganizuje, więc czemu nie dzisiaj), a tym czasem dzionek minął w chałupie i lipa ! Więc se pojeździłem... 4oo jak zwykle ;)

• Klubowicze

A ja mocny w gębie tradycyjnie chciałem oczywiście sobie pojeździć, miałem nadzieję, że Artur wykombinuje wycieczkę po Enerde ( zimą zorganizuje, więc czemu nie dzisiaj), a tym czasem dzionek minął w chałupie i lipa ! Więc se pojeździłem... 4oo jak zwykle ;)

He he, ja dziś zorganizowałem przejażdżkę PKP z Warszawy do Krakowa :) Gul mi skakał, jak w stolycy widziałem wesołych motocyklistów gnających po ulicach (i kilka skuterów).

Niestety mam bardzo gorący okres pod względem zawodowym i najbliższych parę weekendów mam wyłączonych. Być może uda się zrobić krótkie spontaniczne wypady wieczorne (zwłaszcza kiedy popchniemy czas i o 19.00 będzie 20.00) :) Najbliższy w miarę swobodny weekend, to właśnie motoserce 12 kwietnia...

Azjon i to jest właśnie jeden z wielu plusów skutera :)

Wiem i dlatego maxiskuter a nie motór.

W zeszłym roku kupiłem Burka400 w Łodzi i jak tylko ruszyłem na Szczecin to od razu lunęło i tak całą drogę. Przestało dopiero przed zjazdem na Podjuchy.

• Klubowicze

(...)

W zeszłym roku kupiłem Burka400 w Łodzi i jak tylko ruszyłem na Szczecin to od razu lunęło i tak całą drogę. Przestało dopiero przed zjazdem na Podjuchy.

To lepiej z Tobą się nigdzie nie wybierać. Jak zaczynasz jechać, to zaczyna padać! ;):P

• Sympatycy

He he, ja dziś zorganizowałem przejażdżkę PKP z Warszawy do Krakowa :) Gul mi skakał, jak w stolycy widziałem wesołych motocyklistów gnających po ulicach (i kilka skuterów).

Niestety mam bardzo gorący okres pod względem zawodowym i najbliższych parę weekendów mam wyłączonych. Być może uda się zrobić krótkie spontaniczne wypady wieczorne (zwłaszcza kiedy popchniemy czas i o 19.00 będzie 20.00) :) Najbliższy w miarę swobodny weekend, to właśnie motoserce 12 kwietnia...

Artur,

jakby jakiś "sponton" wycieczkowy się Tobie narodził, pamiętaj proszę o sąsiedzie zza płotu... ;-)

Pozdrawiam

• Sympatycy

Wojtek ... jeśli masz spontana to po prostu siadaj na 2oo i ruszaj przed siebie ... tak jak ja zrobiłem to dzisiaj ...

... prawie 3 godzinne kulanko i prawie 100 km nawinięte ... przyjemnie bylo ... :)

Mirek, nie jestem typem "samotnego jeźdźca" więc zdecydowanie wolę jazdę dla przyjemności w towarzystwie, a szczególnie tak doborowym jak ArtCho. Jego zamiłowanie do turystyki i znajomość tras np. za naszą zachodnią granicą jest imponująca, więc z przyjemnością zawsze będę towarzyszył.

• Klubowicze

Chłopaki, potrzebuję na jakiś czas (jeszcze nie wiem) miejsce na moją białą blyskawicę, czyli białą astrę. Najlepiej za przysłowiową flaszkę - jakieś miejsce na placu, tak, żeby mi jej nie rozkradli. Wrócił bordowy rapid, którym trochę znowu pojeżdzę, a nie mam miejsca na astrę pod blokiem.

Czy ktoś ma coś takiego w zanadrzu?

PS

Urbi, pozdrowienia od mojej zony i syna, których wyprzedzileś wczoraj rano przed ósmą :) przy wyjeździe z naszej dzielnicy.

• Sympatycy

Artur,

dziękuję bardzo za pozdrowienia i również pozdrawiam serdecznie.

Astrę możesz postawić na moim osiedlu - u nas z tyłu jest parking, a tam zawsze jest wolne miejsce i bezpieczne - ogrodzone osiedle... W razie coś, powiem, że kupiłem samochód dla syna... ;-)

P.S. W razie potrzeby będziesz miał ją pod nosem... ;-)

• Klubowicze

Dzięki! Myślę, że skorzystam. Zadzwonię do Ciebie.

Do czasu, kiedy zostanie podjęta decyzja jak długo będzie rapid, chciałbym, żeby astra w miarę bezpiecznie sobie zimowała. A potem albo nią dalej będę jeździć, albo ją sprzedam/oddam synowi/albo coś jeszcze.

• Klubowicze

Chłopaki, potrzebuję na jakiś czas (jeszcze nie wiem) miejsce na moją białą blyskawicę, czyli białą astrę. Najlepiej za przysłowiową flaszkę - jakieś miejsce na placu, tak, żeby mi jej nie rozkradli. Wrócił bordowy rapid, którym trochę znowu pojeżdzę, a nie mam miejsca na astrę pod blokiem.

Czy ktoś ma coś takiego w zanadrzu?

PS

Urbi, pozdrowienia od mojej zony i syna, których wyprzedzileś wczoraj rano przed ósmą :) przy wyjeździe z naszej dzielnicy.

U mnie w pracy stoi Arka samochód więc i dla twojego znajdzie się miejsce.

Czyli kierowca zostawiając z prawej strony miejsce dla rowerzysty nie zostawi już dla motocyklisty miejsca "pomiędzy" pasami ruchu. Słabo.