Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2014 Witam wszystkich w pierwszy dzień marca. Wiosna już tuż, tuż a za trzy tygodnie zacznie się już na dobre. Niektórzy koledzy rozpoczęli ten miesiąc od dalekich, wręcz "tropikalnych" wycieczek - ArtCho, Melmacie i Elvis gratuluję oficjalnego rozpoczęcia sezonu. Żałuję, że nie mogłem być tam z Wami, ale nie zawsze można wszystko pogodzić... Pozdrawiam i życzę nam wszystkim, aby miesiąc marzec był dla nas przyjazny - ciepły i suchy.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 To dopiero początek. Ale marzec może jeszcze pokazać zimowy pazur. A i kwiecień też. Fajnie w sumie, że już w lutym możemy pojeździć Panowie, podzielcie się zdjęciami. A w szczególności to w Boitzenburgu z banderą Burgmanii Kurczę, Elvis, ja dopiero teraz zauważyłem i jakoś zajarzyłem, że Ty masz ćwiartkę! Byłem przekonany, że to 400! Ee, chłopie, szacun! Ale masz zadanie: przygotować jakąś fajną trasę w Twoim regionie. Wtedy się wszyscy zwalimy do Ciebie
kowal Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Jutro pogoda ma być, więc ok. 12:30 zamierzam pokulać. Nie mam sprecyzowanych planów, jak ktoś chętny to zapraszam albo sam dołącze do kogoś.
Rzelu Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Ja dziś jedynie odwiedziłem mojego Burgmana zimującego u Maćka. Poprzytulałem się (do skutera, nie do Maćka), pogłaskałem nową tylną oponę, pobawiłem się nowym siłownikiem kanapy... Trzymam za Was kciuki...
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2014 Z niecierpliwością czekamy na fotorelacje z pierwszej dłuższej wycieczki w Grupie Zachodniopomorskiej... Można rzec, ze Wasza "wyprawa" rozpoczeliscie sezon motocyklowy Grupy Zachodniopomorskiej.
kowal Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 W takim razie czekam o 12:30 na parkingu przy Lidlu na Mieszka I
kowal Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 dwie fotki z krótkiej wycieczki po okolicy zakończonej dobrą pitzą w Dobrej w doborowej obsadzie.( tak pali się gumy, a co )gszysiek i pedziwiatr przepraszam za wielkość fotek (wszystkich innych też )ale nie mam już czasu na zabawę, czas do pracy. Nie mogłem spać i jeść o pracy nie wspomnę, konstruktywne wytknięcie błędów i proszę, można...
pedziwiatr Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Wszystko się zgadza ale kapcie do wymiany.pozd.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2014 Dobrze spędzony podwieczorek
kowal Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Witam, Pędziwiatr kiedy pasowałaby Ci wycieczka do Gorzowa ? Mówiłeś o kwietniu... Bilety, a Ty o jakim myślisz terminie ? Bo w marcu można poprzymierzać, a kupić nawet z przesyłką w kwietniu. W razie nieskuterowej pogody wezmę opelka.
pedziwiatr Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Witam nie widzę problemu,kwiecień mi leży każda sobota,zbieramy pake i lecimy,a datę góra niech ustala wraz z frekwencja pozd. P.s a jutro coś się dzieje pleciuga i tym podobne?
wooferai Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Eee..co z tym Gorzowem? Co przymierzać? ;-)
KOT66 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 :)aaaa...chodzi o przymiarke w gorzowie kawtanow bezpieczenstwa ...w psychiatryku ...
wooferai Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 aaaa...to trza było tak od razu gadać.... :-)))
qszysiek Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Jako że jestem w temacie to chodzi o moto ciuchy. Kowal tez się pisze na wycieczke do Gorzowa. Ps,zaraz czwartek organizujemy coś?
minimi1 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Hm że tak się z ciekawości zapytam- co jest takiego specjalnego w Gorzowie, jeżeli chodzi o ciuchy?- taniej jakoś czy inaczej czy też ktoś szyje?. Czasem służba nie drużba mnie to tego miasta kieruje to chętnie bym sobie wiedzę o żródle przyswoił. Ja zresztą już odstawiłem cztery koła już w lutym i ujeżdżam do pracy, tym bardziej, że od strony Mieszka w kierunku centrum coraz to niefajniej się jeżdzi samochodem. Moto wygląda tragicznie z powodu ogólnej wilgotności jezdni i zawiesiny wodno gumowej w powietrzu szczególnie rano, ale szyba daje radę
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2014 Dla nie wtajemniczonych: http://rypard.pl/pl/content/4-o-nas Pleciuga jak najbardziej 18-ta?
kowal Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 W pracy niestety, ale w sobotę do dyspozycji.Jadę do warsztatu obadać czy pan da radę tak przerobić cb z auta, żeby można korzystać na moto.
Bob Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Widze ze ustalono już terminy z cusiem i tak mysle czy nie lepszym terminem wyjazdu do Koszalina. byla by niedziele.Chyba że już temat zamkniety.
KOT66 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 witam :)tak dla info w rypardzie w Gorzowie kupowałem cala odziez dla mnie i dla mojego plecaczka i jesteśmy z odzieży zadowoleni :)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi