stator Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Może i tak :-) Będę weekend z córką spędzał i mogę się faktycznie wówczas z Wami spokojnie pokulać. No ja też jak z małżonką, to tylko spokojnie. ciągle za uzdę (boczki) szarpie. Ale zdarza się , że nóżki zepnie.... a ja wtedy..... ihhhaaaaaa, i do przodu! To się ugadamy. Jakoś. Tomek, pokażemy Ci może jakieś foto i wideło z wyprawy, żeby Ci całkiem smutno nie było. Ale i tak szkoda, że bez Ciebie...
Nurider Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Przestańcie mnie tu prowokować ! Kto będzie dziś na spocie ?
pawelneos Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A ja już wróciłem i też miałem być , ale niestety od rana wymieniłem pompę wodną w silniku i się nie wyrobiłem . Na złość jeszcze urwała się szpilka i ni mogę na razie jej wydobyć Mam nadzieje że do soboty skończe tą nierówną walkę
stator Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Gdyby potrzebna była by Ci jeszcze jedna ręka, np. do trzymania latarki, to pisz. Pomożemy. Masz migomat? może nim nadlać materiału na szpilce. Kilka razy już mi się tak udało wykręcić resztki śruby ze znalu.
Nurider Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A tak się nawet Paweł zastanawiałem co z Tobą -wrócieś a na spocie Cię nie było . W takiej sytuacji nieobecny usprawiedliwiony sprzedaj to włoskie ustrojstwo i kup T-maxa .
jacek_gda Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nuri ma racje :-) przydałby się przynajmniej jeszcze jeden T-Max "w okolicy" :-) Czas na sprzedaż już lepszy nie będzie.
pawelneos Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tak !!! Obiecuje że jak tylko sprzedam NEXUSA to zaraz lece do salonu kupić nowego T-Max-sa . Cały czas mam taki nawet plan , Tylko czasy ciężkie i trudno sprzedać .Puki co musze szanować to co mam Bo to też przecież PUPIL
jacek_gda Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 E tam od razu nowego :-) fajną używkę Tobie zorganizujemy za rozsądne pieniądze i wyjdzie fifty fifty-) Mussol nam pomoże jak go ładnie poprosimy :-)
stator Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 no to jak z tym Kwidzyn....ne, niem?
Nurider Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja dziś wyjeżdżam i jutro mnie nie ma
stator Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jestesmy już po zwoedzaniu. teraz cosik przekąsimy i w drogę do domciu.
Nurider Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Hmm...tłoku na Zaspie to chyba dzisiaj nie będzie. Kto się wybiera ?
pawelneos Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 I teraz nie wiem co robić ,,, jechać mogę bo skutr narazie szczelny , tyle że pogody nie ma za dobrej. Zawsze Coś
stator Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Hehe, każdy pretekst do ruszenia się z domciu jest dobry. Przecież tak strasznie nie zmokliśmy. W końcu nawet w deszczu na głowę nam nie kapie.
stator Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 No to może jakiś zlocik zaliczyć w okolicy? Jest coś organizowane?
stator Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 No to pora się zakręcić w okół jakiegoś sprzęciku....
pawelneos Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No to koledzy!!! - meldować kto na juto się szykuje na Pas Startowy na 18.00
stator Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Obecny! będę... EDIT: podobno w Kościerzynie coś się szykuje w niedzielę...coś komuś wiadomo?
Marcin79 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jak uda mi się odpalić zieloną "bestię" to przyjadę się pochwalić
Nurider Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zieloną ??? Marcin...Twój skut chyba nie jest zielony....Będę na pasie
stator Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Bogatemu wszystko wolno. Marcin ma dwie bestie!
stator Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dla tych, co nie wierzą w Pomorskie Spontany: 23.04.2014 http://youtu.be/wWszNz3TPlU http://youtu.be/-O20FYRMW6s http://youtu.be/kVIvrz_QD9I http://youtu.be/Mcky_vChqH4
Rekomendowane odpowiedzi