Sympatycy irasko Opublikowano 24 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2014 Campto - kaska poleciała na konto.
Klubowicze .maniek Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Cześć Migu mam nadzieję, że przywieziesz jakieś swoje naleweczki Pozdrawiam i do zobaczenia.
ruda. Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Witam serdecznie wszystkich maniaków na dwóch kółkach. Ponieważ Campto do końca tygodnia jest poza Polską ja w jego imieniu będę aktualizować listę uczestników Wiosennego Zlotu w Rynii. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt ze mną na forum. Pozdrawiam Alimta.
Gość Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 No niestety. Nie napiszę Wam gdzie latam, aby zazdrości nie wzbudzić, takiej jaką ja odczuwam wobec Was, że będziecie się bawić. Tyrać musi ktoś, by inny mógł pić. Campto, proszę z żalem o wykreślenie mnie z listy i wiem, że tego się już nie nadrobi. Jak będziemy podchodzić na 11 lub 15 to Wam pomachamy. Otwórzcie ten sezon, jak należy.
avanturnik Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Kaska za 2 osoby poleciała. Do zobaczenia
Klubowicze PIN Opublikowano 28 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2014 $ poszło do zobaczenia
dr.big Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Jeśli nie za późno . Poproszę jedna osoba: dr.big. PS. Jeśli się jeszcze da , to koszulka rozmiar XL, jeśli nie, to nie ma problemu.. Sorry, że dopiero teraz, ale dzisiaj się wszystko wyklarowało ...
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2014 I ja, I ja. Opcja na Sobotę, koszulka XL. Proszę o info. czy płacić czy juz za późno???
michalu Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 proszę mnie wykreślić, nie dam rady przyjechać na cały weekend ewentualnie jak się uda to będe w sobotę i zapłacę na miejscu - o ile jest taka opcja
ruda. Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 W imieniu Campto, częściowo listę uczestników poprawiłam mam nadzieję, że wszystko jest ok - za wszystkie błędy bardzo przepraszam. Pozdrawiam Alimta Szkoda, że nie wszyscy mogą być z nami, ale rozumiemy, że są sytuacje, których nie da się przewidzieć. Otwierając ten sezon będziemy myślami z Wami, a zobaczymy się kiedy indziej. Pozdrawiam Alimta Michalu !!! Nawet nie mam zamiaru Cię wykreślać z listy. Mam nadzieję, że będziesz w sobotę. Jeżeli chodzi o płatność na miejscu to myślę, że chyba nie będzie problemu. Do zobaczenia w sobotę. Pozdro Alimta
Boruś Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Proszę o wpisanie na listę: sobota, koszulka XL Boruś - po raz pierwszy ale mam nadzieję, że nie ostatni :-)
Klubowicze Campto Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2014 I ja, I ja. Opcja na Sobotę, koszulka XL. Proszę o info. czy płacić czy juz za późno??? Nie jest za późno. Listę zaktualizowałem.
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2014 To zaznacz, że na sobotę. Tak również puściłem kasę.
Klubowicze Campto Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Lista zaktualizowana i... zamknięta. Ewentualni spóźnialscy, którzy namyślą się na ostatnią chwilę proszę najpierw o kontakt. Pozdrawiam i do zobaczenia w Rynii
Jano 67 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mam pytanie do organizatorów zlotu ? Czy można Wam towarzyszyć podczas samej parady ?
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Już na to odpowiadałem.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Już się cieszę na zbliżający się weekend nad Zegrzem Campto, mam nadzieję, że lubisz ? Aha, właśnie- ważne żebyśmy mieli dostęp do loda..., znaczy ten, do napojów!
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jasne, że lubię. A co do loda/lodu... to będzie pełen dostęp -full serwis. Aha, jeszcze mam małą niespodziankę w zanadrzu, która urodziła się w mojej głowie w ostatniej chwili.
Pan rypak Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jakiś trop do niespodzianki?-pogoda jest (bo jest zawsze),ale rozważamy przyjazd autem:(-no chyba że sam się wybiorę swoim Burgmanem:)
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Przecież to ma być niespodzianka. A czym przyjedziecie to nie ważne. Ważne, że będziecie. Choć sobotni przejazd na pewno lepiej będzie wyglądał, jak będzie dużo 2oo.
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2014 CUŚ też miał być niespodzianką...
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na 200, 200, 200, 200, 200, 200, 200, 200, 200, 200
Sympatycy Radoslav Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jaco, co Ty? Wybierasz się ciężarówką? Do zrobaczenia w sobotę
Rekomendowane odpowiedzi