pawelneos Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Dzisiaj wlaśnie wrócilem z Czwartego Ostarniego Pijackiego Spotkania Kaszubskiego w Gołuniu zorganizowanego przez PIDZAM i MIRECZKA - Ponieważ to bylo pijackie spotkanie naprawde lalo sie ogromna ilość wodki i byla zabawa śpiewanie ognisch i kiełbaski i SUPER ATMOSFERA !!!!!!! Było nas około 15 osub i myślę że naprawde wszysy się świetnie bawili Nawet była Nasz BABCIA JANKA czyli DZIADKA i było przemiło znowu ją zobaczyć wśrud Burgmaniaków . Serdeczne pozdrowienia
emge Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Dziś sporo motocykli, na oko ze 30-ści i 1.5 skutera.
pawelneos Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Sezon powoli juz sie kończy i powoli trzeba zakańczać sezon W ostatnia środe i mi nie było dane przybyć chociaż byla przepiekna pogoda ale myślami byłem na sumie , bylem nawet w kontakcie telefonicznym z obecnymi S3M
cheng13 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 No wypadałoby jakoś się spotkać jeszcze w tym sezonie. Macie jakieś propozycje? Myslę, że warto się pospieszyć póki pogoda dopisuje....
Nurider Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 Bardzo chętnie ale jutro zmykam na 3 dni na zdjęcia Może w weekend coś sklecimy ?
Marcin79 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Jutro środa- będzie ktoś?
pawelneos Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Ja dzisiaj byłem i ze skuterów był jeszcze ANDRZEJEK reszta to kredensy zjechali sie dzisiaj jak muchy aż sie dziwie że az tylu ich bylo
Nurider Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 Ja niestety w podróży służbowej...a szkoda , bo pogoda wczoraj nawet , nawet.... Chowacie już sprzęty czy jeszcze śmigacie?
Marcin79 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 https://www.facebook.com/MikolajeNaMotocyklach Mikołaje powoli ruszają. Mój sprzęcik jakoś nie może ostygnąć tylko mi trochę zimno o 5:15 rano
cheng13 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 W ciągu dnia jest ok, ale wieczorem mało przyjemniej.... już niedługo chyba trzeba będzie przesiąść się definitywnie do 4oo. Poza tym - za 2 tyg. czas do pracy pojechać Szerokości
jacek_gda Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Mój X9 znalazł nowego właściciela z Gdyni, Ja tymczasem z wielkim bananem na twarzy przesiadłem się na T-Maxa :-) Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z zakupu. Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 4
cheng13 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Jacek, dawaj foty tego T-maxa Czy Ty czasem nie bawisz się w strzelectwo?
Nurider Opublikowano 23 Października 2013 Autor Opublikowano 23 Października 2013 Jacek gratki! Wbija dziś ktoś na Zaspę ?
jacek_gda Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 A i owszem strzelam sobie tzw. HFT oraz IPSC :-) Fotki pyknę jak się już od niego odkleję :-) Na razie śmigam od rana do wieczora. Pogoda się poprawiła więc korzystam ile się da :-) Pracę mam taką, że muszę ganiać po całym Trójmieście i dalej więc w to mi graj :-) Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 4
pawelneos Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 A na dzisiejszym spocie !!! Cię nie było żeby się nowym skutrem pochwalić . Za to zawital do nas już od lat nie widziany GOMP .To bardzo było miło zobaczyć sie po tylu latach i powspominać stare czasy Serdecznie pozdrawiam
jacek_gda Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Plany były i owszem, ale niestety z pracy zjechałem po 19.00 i się nie załapałem :-( Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 4
Kacza Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Helloooo!!! Jezuuu ile mnie tu nie bylo ! Kiedy macie jakies 3miejskie spoty ? Moze wpadl bym Was odwiedzic o ile ktoś ze starszej gwardii jeszcze mnie pamieta
pawelneos Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Serwus Kacza .Ja Ciebie dobrze pamiętam i dobrze bedzie jak się przypomniesz innym .Spotykamy się jak zawsze w środy na pasie startowym o 18-tej a nawet troche wcześniej teraz bo szybciej ciemno i do puki pogoda dopisuje to jeszcze jesteśmy Pozdrawiam
jacek_gda Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Cześć. Wybieram się dzisiaj około 16.00 pokręcić się troszkę po Kaszubach dopóki pogoda dopisuje. Może ktoś ma ochotę się przyłączyć? Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 4
pawelneos Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Kurcze dopiero teraz przeczytałem tego posta a cały dzień chciałem sobie z kims polatać na skutrze . Bo rano wymienilerm wszystkie klocki hamulcowe i tylną opone i przydało by sie to teraz troche przetrzeć
jacek_gda Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Pogoda dopisuje, mam nadzieję więc, że może jutro uda się ponownie wyskoczyć. Daj znać jeżeli będziesz miał chęć. Można gdzieś na obiad skoczyć za miasto. Dzisiaj również śmigam, ale spokojnie bo z córką :-) Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 4 Fotka mojego T-Maxa
jacek_gda Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Wybiera się ktoś dzisiaj na spot? Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 4
pawelneos Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 11 Listopada praszam wszystkich chętnych na udział w Paradzie Dnia Niepodległości oczywiście na 200 http://www.gdansk.pl/kultura?id=17792
Nurider Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 Będzie można na skucie? Nic o tym nie jest napisane...
Rekomendowane odpowiedzi