Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:clapping: no jak swinoujscie to bomba ;)...jest u nas pole namiotowe i sa kempingi jutro kukne co i jak i dam znac na prv. ;)...tyle ze w tym czasie jade pajaczkiem z plecaczkiem do malborka i okolice :) wiec sie nie zobaczymy...pozdro...
  • Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ArtCho

40

• burgifan

25

• bilety

18

• KOT66

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Ja w piątek rano wyjeżdżam na zasłużony urlop :clapping: W czwartek też raczej nie przyjadę...

• Klubowicze
Opublikowano

Ja w piątek rano wyjeżdżam na zasłużony urlop ;) W czwartek też raczej nie przyjadę...

He he. zasłużony urlop - przecież ty nie pracujesz. (taki żarcik)

• Klubowicze
Opublikowano

No muszę w końcu odpocząć! ;)

Opublikowano

.

Opublikowano

Witam ponownie. Dziękuję Wam za wszelkie wskazówki i oferty odnośnie noclegów w Szczecinie i Świnoujściu. Rzeczywiście znalezienie pokoju za w miarę przystępną cenę w trakcie regat graniczy z cudem, jednak niekoniecznie chyba mam ochotę wszystkie nocki w trakcie moich wojaży spędzić w namiocie, więc wykonałem ze 20 telefonów do różnych miejsc w okolicy centrum - generalnie ZERO wolnych miejsc. Dostałem dosłownie jedną pozytywną ofertę z Hostelu Arbet przy ul. Pieszej 11 w Szczecinie (krzyczą 105PLN za dobę), którą wstępnie zarezerwowałem. Mam jednak prośbę, jeśli ktoś z Was mógłby looknąć, czy to nie jest jakaś zapyziała nora, bo to blisko centrum i że jeszcze mają miejsca to trochę mnie zastanawia. Pozdrowienia.

Opublikowano

Ten hostel to jest były hotel pracowniczy fabryki betonu, podobno obecnie po remoncie wiec warunki chyba jako tako :msn-wink: blisko centrum fakt ale w okolicy chyba nawet sklepu nie ma wiec to moze byc odrobinke uciążliwe!

• Klubowicze
Opublikowano

A co jutro? kto będzie?

• Sympatycy
Opublikowano

Właśnie wróciłem... z nowym skuterem w busie... :boxing:

Jutro mam trochę zajęć wieczornych, ale postaram się być, chociaż na pół godziny...

• Klubowicze
Opublikowano

Ja nie...

Marek, a gdzie Ty się szlajasz o 13.30, jak koledzy Ciebie odwiedzają w pracy? Hę?

Opublikowano

Jutro będę. :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Z innej beczki: Taki mam plan na kilka dni w sierpniu, jeśli dożyję, nadal nie będę miał pracy i nie będzie padać. Wstępnie Wt. 6- Sob. 10 sierpnia.

Chcę pojechać z synem (Varadero 125), wersja budżetowa, ale bez przesady - 2 noclegi w hotelach za punkty lojalnościowe (jeszcze trochę mi zostało...) i 2 w zajazdach (40 i 60 Euro za dwójkę ze śniadaniem), wyżywienie ze spożywczaków. Wychodzi z paliwem ok. 2200 zł za nas obu. Zaplanowane są tylko noclegi, sama trasa będzie planowana na bieżąco na miejscu. Jeśli komuś pasuje się dołączyć, zapraszam - będziemy musieli zastanowić się nad noclegami. Najgorszy będzie przelot autostradami - Varaderko jedzie 100, w porywach 120 (ale tyle raczej nie będziemy jechać non-stop). Reszta normalnie - 50-80 :)

2013-07-1517_01_47-Schwabach-MapyGoogle_zpsd533b945.png

Opublikowano

ArtCho ja chyba przestane wchodzić na forum bo mi sie chce :):fyou::msn-cry: ! Świetny wyjazd sie szykuje, gratuluje jak zwykle genialnego pomysłu :) i po cichutku zazdroszcze!!

Opublikowano

Ja dziś w pracy, więc pod Pleciugą mnie nie będzie, chyba że przybędzie Mahomet do Góry.

Opublikowano

Mnie też raczej nie będzie, chyba że wpadnę na chwilę, ale raczej pójdę spać przed nocką.

Opublikowano

No to z Markiem pooglądamy nowe sz/m/aleństwo Urbiego i może wpadniemy w góry. :-)

A co z naszą Sambą? Czyżby dostała szlaban na Pleciugę?

Opublikowano

Samba pewnie piastuje malucha.

Opublikowano
:) mnie tyz niet :(... czwartki mam prace a 31-go lipca robie skok z plecaczkiem na pajaczku na ,, wilczy szaniec,, jak wroce dam zdam relacje :) pozdro wszystkim...
Opublikowano

Ostatnimi czasy wobec braku perspektyw zyciowych nic mi sie nie chce i nic mnie nie cieszy, mysle ze to efekt traumatycznych zdarzen z ostatniego miesiaca. Powoli wracam do zywych.

• Klubowicze
Opublikowano

Ostatnimi czasy wobec braku perspektyw zyciowych nic mi sie nie chce i nic mnie nie cieszy, mysle ze to efekt traumatycznych zdarzen z ostatniego miesiaca. Powoli wracam do zywych.

I na szczęście dobrze że byłaś w czwartek, nie należy się zamykać w domu, jesteśmy z tobą i twoimi problemami.

• Klubowicze
Opublikowano

I na szczęście dobrze że byłaś w czwartek, nie należy się zamykać w domu, jesteśmy z tobą i twoimi problemami.

wczoraj czyli 19.07.2013r. byliśmy w Trzebieży, dzisiaj zaraz Zosia kończy pracę i jedziemy na parę godzin do Międzywodzia.

• Klubowicze
Opublikowano

Pozdrawiam z Alp :) Jeszcze nie na 2oo, ale już obserwuję. Widziałem kilka skuterów podróżujących po szlakach alpejskich w okolicy Oetztal: Silver Winga z kuframi jak u Marka :msn-cry: i dużego Burgmana ciekawie pomalowanego. Oczywiście na numerach niemieckich. No i dziesiątki grup i grupek motocyklistów: ścigaczy, harlejowców, endurowców (z przewagą BMW) i kilka ciekawych trajek (jedna ciągnęła przyczepę kempingową ;) ).

Jak dam radę, to wyślę kilka zdjęć. Choć zamierzam łazić po górach, anie jeździć :)

Na razie moim 4oo:

DSC02392_Snapseed_zps76a43586.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Ja przesiadłem się na "Króla", więc powinienem się pojawić w któryś z najbliższych czwartków... Trwa pieszczenie jego wnętrzności, więc i kasa nadwyrężona i czasu mało, ale postaram się zawitać pod "Pleciugą" ponownie...

2wt6.jpg

Opublikowano

O, super ! Król jest tylko jeden ! Jest piękny ! Ja mam tylko nadzieję że w czwartek w którym się pojawisz nie będę miał popołudniówki :shock:

Artur pozazdrościć wakacji, piękne miejsce, korzystaj z każdej chwili !