KOT66 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 no jak swinoujscie to bomba ...jest u nas pole namiotowe i sa kempingi jutro kukne co i jak i dam znac na prv. ...tyle ze w tym czasie jade pajaczkiem z plecaczkiem do malborka i okolice wiec sie nie zobaczymy...pozdro...
Rzelu Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Do wyboru na sobotę: Lipiany - https://fbcdn-sphoto...668799833_n.jpg Wolin - https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1013652_681600365200431_223222438_n.jpg Świnoujście - Fort Gerharda http://www.fort-gerharda.pl/artykul_bitwa-pieklo-okopow_222.html
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2013 Ja w piątek rano wyjeżdżam na zasłużony urlop W czwartek też raczej nie przyjadę...
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2013 Ja w piątek rano wyjeżdżam na zasłużony urlop W czwartek też raczej nie przyjadę... He he. zasłużony urlop - przecież ty nie pracujesz. (taki żarcik)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2013 No muszę w końcu odpocząć!
stiopa Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Witam ponownie. Dziękuję Wam za wszelkie wskazówki i oferty odnośnie noclegów w Szczecinie i Świnoujściu. Rzeczywiście znalezienie pokoju za w miarę przystępną cenę w trakcie regat graniczy z cudem, jednak niekoniecznie chyba mam ochotę wszystkie nocki w trakcie moich wojaży spędzić w namiocie, więc wykonałem ze 20 telefonów do różnych miejsc w okolicy centrum - generalnie ZERO wolnych miejsc. Dostałem dosłownie jedną pozytywną ofertę z Hostelu Arbet przy ul. Pieszej 11 w Szczecinie (krzyczą 105PLN za dobę), którą wstępnie zarezerwowałem. Mam jednak prośbę, jeśli ktoś z Was mógłby looknąć, czy to nie jest jakaś zapyziała nora, bo to blisko centrum i że jeszcze mają miejsca to trochę mnie zastanawia. Pozdrowienia.
SOVIETT Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Ten hostel to jest były hotel pracowniczy fabryki betonu, podobno obecnie po remoncie wiec warunki chyba jako tako blisko centrum fakt ale w okolicy chyba nawet sklepu nie ma wiec to moze byc odrobinke uciążliwe!
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2013 A co jutro? kto będzie?
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2013 Właśnie wróciłem... z nowym skuterem w busie... Jutro mam trochę zajęć wieczornych, ale postaram się być, chociaż na pół godziny...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja nie... Marek, a gdzie Ty się szlajasz o 13.30, jak koledzy Ciebie odwiedzają w pracy? Hę?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2013 Z innej beczki: Taki mam plan na kilka dni w sierpniu, jeśli dożyję, nadal nie będę miał pracy i nie będzie padać. Wstępnie Wt. 6- Sob. 10 sierpnia. Chcę pojechać z synem (Varadero 125), wersja budżetowa, ale bez przesady - 2 noclegi w hotelach za punkty lojalnościowe (jeszcze trochę mi zostało...) i 2 w zajazdach (40 i 60 Euro za dwójkę ze śniadaniem), wyżywienie ze spożywczaków. Wychodzi z paliwem ok. 2200 zł za nas obu. Zaplanowane są tylko noclegi, sama trasa będzie planowana na bieżąco na miejscu. Jeśli komuś pasuje się dołączyć, zapraszam - będziemy musieli zastanowić się nad noclegami. Najgorszy będzie przelot autostradami - Varaderko jedzie 100, w porywach 120 (ale tyle raczej nie będziemy jechać non-stop). Reszta normalnie - 50-80
SOVIETT Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 ArtCho ja chyba przestane wchodzić na forum bo mi sie chce ! Świetny wyjazd sie szykuje, gratuluje jak zwykle genialnego pomysłu i po cichutku zazdroszcze!!
Rzelu Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja dziś w pracy, więc pod Pleciugą mnie nie będzie, chyba że przybędzie Mahomet do Góry.
burgifan Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Mnie też raczej nie będzie, chyba że wpadnę na chwilę, ale raczej pójdę spać przed nocką.
wooferai Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 No to z Markiem pooglądamy nowe sz/m/aleństwo Urbiego i może wpadniemy w góry. :-) A co z naszą Sambą? Czyżby dostała szlaban na Pleciugę?
KOT66 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 mnie tyz niet ... czwartki mam prace a 31-go lipca robie skok z plecaczkiem na pajaczku na ,, wilczy szaniec,, jak wroce dam zdam relacje pozdro wszystkim...
Samba Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Ostatnimi czasy wobec braku perspektyw zyciowych nic mi sie nie chce i nic mnie nie cieszy, mysle ze to efekt traumatycznych zdarzen z ostatniego miesiaca. Powoli wracam do zywych.
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2013 Ostatnimi czasy wobec braku perspektyw zyciowych nic mi sie nie chce i nic mnie nie cieszy, mysle ze to efekt traumatycznych zdarzen z ostatniego miesiaca. Powoli wracam do zywych. I na szczęście dobrze że byłaś w czwartek, nie należy się zamykać w domu, jesteśmy z tobą i twoimi problemami.
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2013 I na szczęście dobrze że byłaś w czwartek, nie należy się zamykać w domu, jesteśmy z tobą i twoimi problemami. wczoraj czyli 19.07.2013r. byliśmy w Trzebieży, dzisiaj zaraz Zosia kończy pracę i jedziemy na parę godzin do Międzywodzia.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2013 Pozdrawiam z Alp Jeszcze nie na 2oo, ale już obserwuję. Widziałem kilka skuterów podróżujących po szlakach alpejskich w okolicy Oetztal: Silver Winga z kuframi jak u Marka i dużego Burgmana ciekawie pomalowanego. Oczywiście na numerach niemieckich. No i dziesiątki grup i grupek motocyklistów: ścigaczy, harlejowców, endurowców (z przewagą BMW) i kilka ciekawych trajek (jedna ciągnęła przyczepę kempingową ). Jak dam radę, to wyślę kilka zdjęć. Choć zamierzam łazić po górach, anie jeździć Na razie moim 4oo:
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 21 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2013 Ja przesiadłem się na "Króla", więc powinienem się pojawić w któryś z najbliższych czwartków... Trwa pieszczenie jego wnętrzności, więc i kasa nadwyrężona i czasu mało, ale postaram się zawitać pod "Pleciugą" ponownie...
burgifan Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 O, super ! Król jest tylko jeden ! Jest piękny ! Ja mam tylko nadzieję że w czwartek w którym się pojawisz nie będę miał popołudniówki Artur pozazdrościć wakacji, piękne miejsce, korzystaj z każdej chwili !
Rekomendowane odpowiedzi