Raven Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Kusicie panowie Ja jeszcze walczę z sobą
Barteq Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Kto weźmie jakiś porządny aparat? Myślę, że będę.
Jerry_R Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Raven, Barteq, nie myslcie, nie walczcie - tylko przybywajcie
Gość maxell Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Kto weźmie jakiś porządny aparat? Myślę, że będę. Ja aparat będę miał jakby co.
naviliss Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Już w bazie dzięki za miłego RWBN'a mało żeśmy się najeździli ale przynajmniej w fajnym zgranym gronie . Do zobaczenia na następnym wypadzie może z jakimś przystankiem gdzie będzie można usiąść i pogadać
Jerry_R Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Dzieki wszystkim Rowniez jestem za tym, zeby nastepnym razem na chwile usiasc, pogadac - jak RWBN wczesniej. PS: troche nas bylo, Maxell - czekamy na zdjecia
maro99 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Ja również przyłączam się do podziękowań..... Fakt, następny RWBN z jakimś dłuższym przystankiem na pogaduchy... Maro
Gość maxell Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Wyszło jak wyszło inaczej nie będzie
Rafi Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Dzięki Panowie za spotkanko i wspólne latanie, Miło było wreszcie Was poznać. Naprawdę super atmosfera i wrażenia ;-)
Sysgone Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 To dzisiaj dla utrwalenia pod Caffe66 o 19
virus Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Równiez dołączam się do podziękowań. Jak usłyszałem o tych zdjęciach specjalnie umyłem skuter, niestety kolor ma taki, że niknie w czerni tła... Tylko naklejka Burgmanii się świeci. A z tą zmianą nazwy forum, to jak to było? Kymkania? Tajwania? Bo Burgmany jakoś ostatnio w miejszości...
Rafi Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Jak to nie dopisały? Było c.a. 30%, czyli tyle samo co Kymco. No chyba, że walnąłem się w rachunkach Jerry_R dodam tylko, że faktycznie, Twoja nowa maszyna robi wrażenie! Super sprawa! A kolor wymarzony! Wg klasyfikacji męskiej jest zajeb...y. BTW: > Ile kolorów odróznia mężczyzna? > 3: zajeb...y, ch...wy i pedalski
Jerry_R Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Dzieki zatem "dla utrwalenia" - kto moze - dzis pod Cafe 66 o 19. (Ja bede niestety tylko jakies 40 min.)
Jerry_R Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Ktos chcialby sie pokulac w niedziele, spotkanie np. 20:30 na Pl. Bankowym lub przed C66?
Barteq Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Znów 4-ech "wariatów" skuterowych? Ja na 99% będę ale tylko godzinę do półtorej...
naviliss Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 nie 4-ech tylko 5-iu :-D wpadnę też tylko na ok. 2h. Ktoś ma jakiś pomysł na trasę? A może znów Radiowa żeby iskry zobaczyć, ale MP3 narazie się nie zadeklarowało więc nie wiem czy ktoś przyszoruje :-D. Proponuję część trasy z linku który jakiś czas temu wrzuciłem( głównie o początek chodzi)
Rekomendowane odpowiedzi