Gość djquest1 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Skromnie zapytam , czy kto? z Łodzi i okolic się wybiera , i czy s? jeszcze jakie? wolne pokoje ?? Bo bym się chętnie wybrał ale nie wiem co by z tego wyszło a potrzebuje kilka osób do podróży - siła wyższa .
pablos Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Pablos , Teletubi? i Ziper ruszaj? tuż po 17.30 niestety samochodem .... Zipera dorwał jaki? paraliż i nie ma się jak innaczej dostać a Teletubi? nie chce jechać swoj? 125-tk? tak póĽno więc ubrali mnie w auto. Cały czas rozważam jazdę i/lub z lawet? i Xcitingiem na niej, lub co by mnie ucieszyło bardzo znalezienie jakiego? człeka z lejcami na auto .... wtedy mógłbym ruszyć z ostatni? grup? swoim Xc. Pozdrawiam PS. s? jacy? chętni na jazdę do stegny za kókiem czarnej prewety .
Mario Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Pablos jak bys miał 120 cm na 180 cm miejsca na lawecie na ATV to bym sie do paliwa dorzucił ?
jagroski Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A Mario zdradził skutery , a Mario zdradził skutery dla czterech kółek hi hi hi
dr.big Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ok, wlasnie ruszam, bede w Stegnie w czwartek whist .
sentek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wybiera sie i to pare grup. Ja i zdaje sie ze tez powstanie grupa ostatnia wyjezdza gdzies okolo 17:30 z Wawy, wczesniejsze to nie wiem, pewnie ustalenia beda w czw. Niestety prawie na pewno nie dam rady pojawić się w Starym Młynie Gdyby kto? byłby tak miły i napisał po spotkaniu co ustalono, to byłbym wzięczny Osobi?cie najchętniej wyjechałbym z W-wy ok. 14-tej, ale oczywi?cie dostosuję się do grupy.
Mario Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 pamiętajcie o kondomach http://pogoda.onet.pl/1,1349,38,miasto.html
dacja Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Mnie też dzisiaj znowu nie będzie w Młynie Dlatego poprosze o informacje odno?nie jutrzejszego wyjazdu. Ponieważ mam w pi?tek urlop, jestem za wyjazdem jak najwcze?niej - wiec chetnie pojade z pierwsz? grup? Skuter już przygotowany do drogi
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja wyjeżdżam też rano. Z tego co wiem Mario też. Mamy więc porann? grupę . Zważywszy, że nie każdy będzie dzi? w Młynie to może zróbmy ustawkę w naszym stałym punkcie wyjazdowym czyli na MC. Donaldzie przy wylotówce na Gdańsk jutro o 10 ej? Pasi wszystkim?
dacja Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 na MC. Donaldzie przy wylotówce na Gdańsk jutro o 10 ej? Dla mnie godzina ?wietna i miejsce jeszcze bardziej ?wietniejsze Kefirowi - prosze podać godzine 9.30 to może uda Nam sie wyjechać o 10 rano
Mario Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Godzina moze byc (choć ja mogę i o 7 ) Prosze sie w znicze zaopatrzyć , a pozniej z Nidzicy proponuje trase przez Mikołaki Pomorskie. Jesli kto? z kolegów ma woln? miescówke najlepiej nie w domku to jestem chetny. W innym przypadku będę musiał być w popkoju z obc? kobiet? co sie moze nie skończyć dobrze jak sie moja zona dowie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Mario... ja też jestem za jak najwcze?niejszym wyjazdem ale 7 trochę za wcze?nie Temat zniczy w pełni popieram. Sam o tym my?lałem. Mikołajki Pom? Pogadamy o tym w Młynie lub jutro rano. Co do Go?ki... heheh... ja tam nic nie powiem ale na mały szantażyk możesz być przygotowany Poza tym jaka obca kobieta ? U nas nie ma obcych kobiet !
pawko Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Nie ma obcych??? jestem za !!! W takim razie jutro bardzo chętnie zamienię moj? żonkę na jak?? inn?, może być ciut młodsza. Tak tylko na weekend, coby zasmakować małej odmiany A już tak całkiem poważnie : Burgmania oddział Poznań startuje ok. 11tej więc mam nadzieję że pierwsze powitalne kielonki padn? ok 17tej-18tej. JUŻ SIĘ DOCZEKAĆ NIE MOGĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do juterka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Nie ma obcych??? jestem za !!! W takim razie jutro bardzo chętnie zamienię moj? żonkę na jak?? inn?, może być ciut młodsza. Tak tylko na weekend, coby zasmakować małej odmiany A może jakie? fotki wrzucisz? Wiesz tak w ciemno? Pierwsza tura Burgmania Wawa zone pewnie dojedzie na miejsce ok. godziny 15 stej... tak cirka. Ps. Wiadomo?c z ostatniej chwili... Dr.Big wła?nie zbliża się do Stegny
Administrator Artix Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ostatnia tura czyli ja dojedzie tak kolo 22
pablos Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A ja jad?c katamaranem będę wrzucał do kufra ... Wasze pogubione ?rubki i czę?ci od Burgerów , pewnie dotrę cholewcia jako ostatni tym klamotem ... nie wypijcie wszystkiego z rana ....
drogowiec Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Bawcie się tam dobrze w tej Stegnie. Wypijcie jeden kielonek za mnie. Wylejcie też jeden Matce Ziemi za Maximusa. Pozdrówka z Florydy
Gość SzCzApA™ Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Bawcie się tam dobrze w tej Stegnie. Wypijcie jeden kielonek za mnie. Wylejcie też jeden Matce Ziemi za Maximusa. Pozdrówka z Florydy prosze prosze kto się odezwał ha no pewnie że wypijemy i wylejemy nawet mimo iż nas tam nie będzie pozdro i wracaj wracaj cały i zdrowy PS. kontaktowałe? się z moj? Mam???
Gość djquest1 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 To nie fair ja nie pojadę . Bawcie się dobrze . Chyba ,że będe miał jutro jakie? super ol?nienie i wlece do poci?gu z rana . Pozdrawiam Kacper , miłej .
sentek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 To ja ponownie chciałbym pozawracać głowę odno?nie wyjazdu ... Godzina 10-ta tak jak rusza Mariusz i S-ka to niestety dla mnie trochę za wczenie - nie wyrobię się aby "sprzedać" do tego czasu dzieciaki Chcieli?my ruszyć z małżonk? z okolic McDonald's około 12-13. Niestety nie byłem dzisiaj w Młynie i nie wiem czy kto? jeszcze rusza o tej godzinie. Gdyby jaka? grupka jechała w tych godzinach, to chętnie się zabierzemy !OK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Około 12stej ruszaj? chyba Ciochiny i maj? zamiar nas dogonić. PóĽniej następna wyrusza ok 17stej.
Administrator Artix Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Prawie jak w PKP express rusza o 10 h 12 h i 17 h na trasie Warszawa - Stegna. Grup ci u nas dostatek a i tak pewnie ta z 17 choc to dziwne bedzie najliczniejsza
pijawka Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Pidzamy melduj? szczę?liwy powrót !scooter Do zobaczenia na kolejnym zlocie ...
Kacza Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Mareczki + Magduski + Kaczki !scooter melduja szczesliwy choc b. wietrzny powrot do domu !wchair Pozdroo
Gość shrek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Shreki też melduj? szczę?liwy powrót do domu. Ku zaskoczeniu wszystkim bez żadnej awarii i bez pogubionych ?rubek. !wchair Mamy nadzieję że "inne" marki skuterów (w tym również żółty T-max) !OKK dotarły bez większych problemów. (Nawiasem mówi?c Fiona bardzo polubiła żółty kolor !scooter ). Czekamy na meldunki innych wła?cicieli. Do zobaczyska na kolejnym zlociku. !yeah Pozdro Shrek i Fiona.
Rekomendowane odpowiedzi