Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale pogodziałka do doopy, co ?

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ArtCho

20

• bilety

18

• burgifan

15

• SOVIETT

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Pogoda typowo barowa, ale co tam czekamy na Mierzeję, już w piątek start.

Opublikowano

witam:)odnosnie pokazu bmw kiedy to widze ze 13-go ale gdzie to by mialo byc?? poprosze o podpowiedz:) pozdrawiam:) ups juz doczytalem:) Salon BMW Motorrad Ustowo 55 Szczecin....to jak by co to chetnie sie dolacze tylko niech kto napisze gdzie coi jak:)pozdro:)

Opublikowano

witam:)odnosnie pokazu bmw kiedy to widze ze 13-go ale gdzie to by mialo byc?? poprosze o podpowiedz:) pozdrawiam:) ups juz doczytalem:) Salon BMW Motorrad Ustowo 55 Szczecin....to jak by co to chetnie sie dolacze tylko niech kto napisze gdzie coi jak:)pozdro:)

Na pierwszej stronie w tym temacie masz wszystko, o 10 w salonie, potem polana na Miodowej (jest tam nawet link)

Opublikowano

No to ja sobie dziś machnąłem romantyczne kółeczko Warzymice-Będargowo-Ladenthin-Schwennentz-Ramin-Lubieszyn-Dobieszczyn-Police-Szczecin.

Nawet niespecjalnie zimno, tylko uważać trzeba na błotko z rozjeżdżonych liści.

Oczywiście tylko po polskiej stronie, w po niemieckiej najwyraźniej to zjawisko nie występuje... :clapping:...może tam liście z drzew nie spadają.

Opublikowano

Był rok 2006 i moja wówczas ulubiona Aprilia Leonardo 125 o sportowym zacięciu i mocy 13 KM. Towarzyszyła mi dzielnie przez 4 sezony i nigdy mnie nie zawiodła. Pamiętam ją jakby to było wczoraj, a minęło 6 lat ...

384756asia_i_skuter_resize_tn.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

WIdzę, że jeździmy po tych samych trasach ja dzisiaj też latałem po niemieckich drogach - coś namostatnio komunikacja nie wychodzi!

Opublikowano

Był rok 2006 i moja wówczas ulubiona Aprilia Leonardo 125 o sportowym zacięciu i mocy 13 KM. Towarzyszyła mi dzielnie przez 4 sezony i nigdy mnie nie zawiodła. Pamiętam ją jakby to było wczoraj, a minęło 6 lat ...

384756asia_i_skuter_resize_tn.jpg

Chciałem napisać "Ładna", ale każdy by zaraz pytał czy Samba, czy Aprilla, więc może napiszę tak;

Obydwie ładne :)

• Klubowicze
Opublikowano

I znów tradycyjne pytanie jak czwartek - Pizza?

Opublikowano

Ja tymczasem powróciłem do kieratu, t.j. na stanowisko pracy :ninja: , więc w środę zapraszam na plotki.

Opublikowano

pizza?!- dobra pizza!

• Klubowicze
Opublikowano

Ja za :D

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też, choć to dla mnie nie atrakcja kolacja w gminie :) Ale rozumiem, że spotykamy się przy pleciudze o 18.30?

Opublikowano

No dobra pizza.

Jak wichury/śniegu/deszczu/itp. nie będzie, to wyciągnę z garażu śpiącą smacznie maszynę.

Opublikowano

Hubert, widzę że zmiany planujesz? http://www.forum.bur...ilver-wing-600/

Napisz, który rocznik, bo w profilu masz 1976 :(

Rzelu, musimy się w końcu wymienić telefonami...(a dokładniej numerami). Ja dziś też machnąłem romantyczną przebieżkę, prawie 170 km: http://maps.google.p...ia=2,11,12&z=10

Po obdzwonieniu Marka, Maćka i Arka zwątpiłem, czy ktoś jeszcze może i udałem się sam... Tak między 11.00 a 14.00. Pogoda była niezła, ale na otwartej przestrzeni wiało troszku.

faktycznie mój błąd dzieki

• Klubowicze
Opublikowano

Pogoda OK - tak że 18:30 Pleciuga się spotykamy

Opublikowano

Chyba będę :beer:

• Klubowicze
Opublikowano

Jo tyż! :beer:

Opublikowano

A ja dziś pod Lidl-em na Bezrzeczu spotkałem kierownika T-Maxa i korzystając z okazji zaprosiłem Go na wieczorną "dobrą pizzę".

Zaproszenie na spotkanie pod Pleciugą potwierdził. :beer:

Opublikowano

Arek jak mozesz to skrobnij smska jak bedziecie ruszać z pleciugi to podjade do dobrej autkiem, thx

Opublikowano

Dzięki za spotkanko :) Dobra pizza nie jest zła... Może ArtCho pomyślę jednak nad tą sobotą, zobaczymy, czas pokaże, karnął bym się jednak po dobrych drogach :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanko!

Mierzejacy - szerokiej drogi i dobrej zabawy :)

Jeśli tylko nie będzie padać, to chciałbym w sobotę się przejechać od 10 do 15. Oczywiście do NRD... Pomysł powstaje w ostatniej chwili. Jeśli ktoś ma ochotę, to zapraszam. Jedziemy zgodnie z przepisami, po to aby się przejechać i kontemplować naturę i jazdę, a nie gnać na złamanie karku. Chyba, że ktoś ma fajną kontrpropozycję, to się chętnie dołączę.

• Klubowicze
Opublikowano

I my dziękujemy za miłe spotkanie - szczególnie podziękowanie dla nowo przybyłych kolegów za przybycie.

Mierzejowcy właśnie się pakują.