wooferai Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Miło było jak zwykle, dzięki za towarzystwo przy stole. Sorry Remik, dopiero teraz doczytałem prośbę o sms-ka. Odnośnik do komentarza
22hubert Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Milej zabawy na mierzeji życzę Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Miłego weekendu w Kątach. Oby sobie nikt na rękę nie nadepnął Liczę, że i nam się uda jakiś sobotni rajdzik. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Niestety jednak jutro idę do roboty Na prawdę szkoda, bo miałem ochotę się wreszcie wyrwać na jakąś sobotnią przejażdżkę do enerde. Będę kursował ciężarówką między Storrady, a przecławiem, więc jak kogoś zobaczę to będę trąbił. Miłej zabawy ! Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No i ja muszę zrezygnować z soboty. Mam parę zaległych spraw do załatwienia. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Października 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 O 10.30 będę na BP w Lubieszynie - małe BP, po lewej stronie od drogi do granicy. Powrót ok 15.00-15.30. Cel, to kawałek na zachód od Prenzlau - Boitzenburg, Templin... Tam i z powrotem około 200 km. ################# I po wycieczce... Ale było fajnie Odnośnik do komentarza
SOVIETT Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Może jutro ktos ma ochote na mały rajdzik? Jestem chętny, zwarty i gotowy samemy troszke nudno wiec jak coś to piszcie, ja jestem wolny gdzieś od 12-13 Odnośnik do komentarza
SiwyDym Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 A ja dziś pod Lidl-em na Bezrzeczu spotkałem kierownika T-Maxa i korzystając z okazji zaprosiłem Go na wieczorną "dobrą pizzę". Zaproszenie na spotkanie pod Pleciugą potwierdził. I my dziękujemy za miłe spotkanie - szczególnie podziękowanie dla nowo przybyłych kolegów za przybycie. To ja - ten nowy od Tmaxa witam serdecznie wszystkich i z tego miejsca chcę napisać że fajnie było w czwartek na 'dobrej pizzy w Dobrej' i chyba się zapiszę do Waszego klubu . ...podobało się... Na imię mam Konrad to mój I sezon na Tmaxie. A jak tylko czas, pogoda i kto wie co tam jeszcze pozwoli - będę w czwartki i chętnie w wycieczkach pojeżdżę. Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 ArtCho przedostatnie zdjęcie to niedościgniony wzór drogi dla wszelakiego typu jeździdeł, pomyśleć że to standard w normalnym świecie... Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Co taka cisza ? Już wieeem To cisza przed burzą... Co tam u Was ? Ja codziennie jeżdżę skutem, nie ma dnia, już rano o 6 z groszami odpalam i mając wszystko głęboko gdzieś po prostu sobie jadę... Dziś na mieście widziałem ładnego Burgiego w czarnym kolorze, może ktoś go kojarzy ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Października 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Burgifan, a gdzie Ty tak w środku nocy się wypuszczasz? Chyba nie ma wsród nas posiadacza czarnego Burgmana? Ja niestety w najbliższy czwartek nie dam rady... Kowal, zgadzam się z Tobą co do dróg. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Października 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Jakieś plany na czwartek? Odnośnik do komentarza
SOVIETT Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 na początek coś na poprawienie humoru w ten piękny wtorkowy poranek nastepnie co do czwartku to ja pracuje do 18 i chetnie podjade ale nie pod pleciuge a do knajpki gdzie sie umowimy pozdrowionka Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A może dla odmiany od jazdy po gminie i innych wioskach w czwartki - trochę miejskich klimatów? Co szanowni Burgmaniacy na to; http://www.portograndepub.pl/ Odnośnik do komentarza
SOVIETT Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 jesli chodzi o czwartek to mi pasuje, ale mam ciekawa propozycje dla oszczędnych http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121015/SZCZECIN/121019707 w wekend 41 knajp bedzie podawalo pysznosci za pol ceny Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Chyba nie ma wsród nas posiadacza czarnego Burgmana? Ja często widzę jak wyjeżdża ktoś z terenu Stoczni w okolicach Stalmacha na 400 model nadwozia K8. A na ulice w Szczecinie wrócił co najmniej 1 Burgi 650 w barwach SM. W piątek go widziałem, a dzisiaj ciut przed 8 jechał po Grunwaldzkim Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Października 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 A może lodziarnia na Alei Fontann Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ja też uważam że należy zastosować jakiś grupowy lans śródmiejski, coby się wypromować i zareklamować skuterowo, póki nas chłody nie osłabią liczebnie. Wybaczcie długie zdanie, ale zawsze tak mam przed snem. Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Marek świntuchu "lodziarnia", w centrum miasta i pewnie wyjątkowo przyjedziesz bez Zosi! Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Października 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Marek świntuchu "lodziarnia", w centrum miasta i pewnie wyjątkowo przyjedziesz bez Zosi! No właśnie słyszałem że tam Pani na zapleczu lody robi Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Jeśli lody, to ja uwielbiam, szczególnie te śmietankowe, więc jak najbardziej Tam chyba można również w środku usiąść jak będzie za zimno na zewnątrz... Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Pogoda barowa, wiec moze tak: spotykamy sie o 21 na Bogusława i lecimy gdzies do baru na male co nieco, potem do Rockera na bale i kończymy o 4 rano na kebabie w barze RAB :) Jak jestem w Szczecinie to też przerabiam tę samą trasę. Rocker 1 liga, a w Rabie kebab przepyszny Pozdrowienia z Chojnic. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Października 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 W barze: Klient: Szklaneczkę whisky proszę. Barmanka: Z lodem? Klient: Nie, bez loda. Szkoda, że nie dam rady z Wami na lans i lody... Jestem poza Szczecinem. Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Widzę że temat lodów nas bardzo zainteresował więc ku przestrodze na temat lodu! Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Października 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 na spotkaniu 18:30 będę miał naklejki burgmanii na moto lub auto Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi