Rzelu Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 No i machnęliśmy z Sambą i Maćkiem ZRX ładną pętęlkę: Prenzlau - Zichow (elementy enduro) - Gramzow - Penkun - Krackow - Ramin (gdzie omal nie wylądowałem w kukurydzy). Fajnie było. W Prenzlau przy flohmarku podziwialiśmy takie cudo
VOLF Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 ArtCho zazdroszcze takiej maszynki gratulacje, tez dzisiaj polatalem po Niemczech
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2012 Po co na Polska, skoro wszyscy dzisiaj byli w niemcach
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2012 "... a mi ch e okradli auto: wybita szyba, skradziony środkowy panel (radio/CD/GPS) . Wyglądało na zaplanowaną kradzież, bo reszta nietknięta. Mnie jednak ciekawi dlaczego nie włączył się alarm?!?!? Policjant powiedział mi, że mają zagłuszacze alarmu. Tak więc przez pięć pierwszych godzin poniedziałku miałem jazdy: policja, firma leasingowa, likwidator szkód... Tydzień się zaczął! " ArtCho, bardzo współczuję - VW ma słaby punkt - "piętę Achillesa" - przednia prawa szyba nie chroniona alarmem - NIESTETY (już ludzie Robin Hood'a o tym wiedzą i takich poszkodowanych osób jest wielu) - a radio CD/GPS - nowe w salonie ok. kilkunastu tysięcy złoych, więc towar bardzo chodliwy i poszukiwany na rynku wtórnym. Pozdrawiam i życzę szybkiej i bezproblemowej likwidacji szkody.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2012 ArtCho, bardzo współczuję - VW ma słaby punkt - "piętę Achillesa" - przednia prawa szyba nie chroniona alarmem - NIESTETY (już ludzie Robin Hood'a o tym wiedzą i takich poszkodowanych osób jest wielu) - a radio CD/GPS - nowe w salonie ok. kilkunastu tysięcy złoych, więc towar bardzo chodliwy i poszukiwany na rynku wtórnym. Pozdrawiam i życzę szybkiej i bezproblemowej likwidacji szkody. Właśnie w bolesny sposób się o tym dowiedziałem... Dzięki za współczucie!
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2012 Dlatego właśnie współczuję... Bardzo mi przykro, że na Ciebie też trafiło to nieszczęście. Minimi - bardzo chętnie zobaczę to cudo. Ale następnym razem Jak by ktoś chciał zobaczyć na żywo Hondę PCX, to można od poniedziałku do soboty w Salonie Hondy przy ul. Białowieskiej 2 - jest jednym z kilkunastu motocykli na ekspozycji. W imieniu Dealera i Serwisu Hondy POLMOZBYT SZCZECIN Sp. z o.o. SERDECZNIE ZAPRASZAM http://honda.szczecin.pl/pl/motocykle.html
wooferai Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Ano Hondę PCX widzieliśmy już na żywo i w ruchu na ostatnim spotkaniu w czwartek. W Polmozbycie to z chęcią byśmy Integrę zobaczyli. W sam raz za rok dwa i "demo" ktoś może by z nas kupił...hehe..
Sent Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 W Polmozbycie to z chęcią byśmy Integrę zobaczyli. Otóż to, otóż to Jeszcze Crossrunner i jestem już głodny wrażeń PS. Artcho gratulacje !!
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2012 Na razie jeśli chodzi o Adventure Hondy , to w Salonie stoi Crosstourer - też piękna maszyna, Transalp oraz NC700X... wooferai, jeśli chodzi o Integrę, to postaram się żeby na wiosnę stanęła w Salonie... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi