Skocz do zawartości
Forum Burgmania

WRZESIEŃ - czas zacząć!

VOLF

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze

... a mi ch :):msn-cry::mad2: e okradli auto: wybita szyba, skradziony środkowy panel (radio/CD/GPS) :):kwasny: . Wyglądało na zaplanowaną kradzież, bo reszta nietknięta. Mnie jednak ciekawi dlaczego nie włączył się alarm?!?!? :evil: Policjant powiedział mi, że mają zagłuszacze alarmu.

Tak więc przez pięć pierwszych godzin poniedziałku miałem jazdy: policja, firma leasingowa, likwidator szkód... Tydzień się zaczął!

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VOLF

23

• bilety

22

• ArtCho

22

• SOVIETT

22

Top użytkownicy w tym temacie

... a mi ch :dots:;):angry: e okradli auto: wybita szyba, skradziony środkowy panel (radio/CD/GPS) :mad2::) . Wyglądało na zaplanowaną kradzież, bo reszta nietknięta. Mnie jednak ciekawi dlaczego nie włączył się alarm?!?!? :bash: Policjant powiedział mi, że mają zagłuszacze alarmu.

Tak więc przez pięć pierwszych godzin poniedziałku miałem jazdy: policja, firma leasingowa, likwidator szkód... Tydzień się zaczął!

Ja pitole !

Szczerze współczuję ! Nie nawidzę złodziejstwa, wandalizmu itd ! Skur...synom powinni ręce poobcinać !

• Klubowicze

Współczuje, bardziej gnicia na komisariacie... :) a tak z innej beczki, sprzedam środkowy panel (radio/CD/GPS), chetnych prosze na priv

Remik, jak pasuje to tego, co na zdjęciu, to biorę! ;) Całe szczęście, że wody nie ukradli...

Wlamanie1_zps65bc0dad.jpg

Artcho, pozostaje mi współczuć..... Mi kiedyś na Piastów pod uczelnią zwykłe radio CD/MP3 i też byłem cholernie wściekły. A byłem pewien, że zestaw GPS/Radio/... to z VW, bo ostatnio słyszałem o kilku przypadkach i to właśnie z VW, łatwość demontażu czy jak :) Np. w Lagunie to je st nawet VIN na radiu więc trudniej opchnąć :angry: Jestem dobrej myśli ;)

• Klubowicze

Sent widzieliśmy ciebie wczoraj jak tankowałeś w Pile ale tu nie byłem pewny, później drugi raz jak byliśmy na obiedzie kawałek dalej to jechałeś.

• Klubowicze

Musi nie możliwe, bo od soboty to ja leżę w łóżku z grypą, a moto stoi w garażu (rano jeszcze był) :P

To kto jechał motorem w naszej kamizelce z napisem na plecach Klub maxiskuterowy

Witam ponownie , ja też się podłączę z pytaniem o czwartek. Zdaje się, że była chęć oglądania japońskiego wynalazku pod nazwą PCX (mam coś czego Wy nie macie na bank). Co prawda nie wiem jak w czwartek w sensie dłużej, ale na jakieś pół godziny chętnie bym się przeleciał - akurat pod Pleciugę w celu pochwalenia się- przynajmniej

• Klubowicze

Chęć oglądania była i jest, ale niestety tą razą mnie nie będzie - będę w drodze ze stolycy do domu...

Myśle, że wiem czego nie mamy, a Ty masz :) Start-stop. Ja to mam w aucie (jeśli mi jeszcze nie skradli...). Fajny wynalazek, ale mnie trudno było się do tego przyzwyczaić. Ciekawe, czy rzeczywiście obniża średnie zużycie paliwa (i zwiększa zużycie silnika, akumulatora i rozrusznika)

To kto jechał motorem w naszej kamizelce z napisem na plecach Klub maxiskuterowy

Nie mam pojęcia, ale wiem jedno: ostatnia rzecz, którą bym chciał robić w weekend to jazda moto :)

Chęć oglądania była i jest, ale niestety tą razą mnie nie będzie - będę w drodze ze stolycy do domu...

Myśle, że wiem czego nie mamy, a Ty masz ;) Start-stop. Ja to mam w aucie (jeśli mi jeszcze nie skradli...). Fajny wynalazek, ale mnie trudno było się do tego przyzwyczaić. Ciekawe, czy rzeczywiście obniża średnie zużycie paliwa (i zwiększa zużycie silnika, akumulatora i rozrusznika)

A już chyba z trzeci raz miałem być, żeby pokazać swój sprzęt Tobie ;)

W najnowszym Świecie Motocykli jest test PCX-a i Stop&Go obniżył spalanie o 0.15 litra na 100 km (ponoć można ten system wyłączyć). A PCX-a widziałem gdzieś w okolicach czerwca, stał na chodniku koło parku za Kaskadą i nie powiem zrobił na mnie wrażenie :)

PS. Rozwiązała się chyba zagadka :) Na tym zdjęciu za pomarańczowym Burgiem 650 stoi TDM 900, może to mój Burgmaniacki sobowtór ;)

https://picasaweb.google.com/114997205147535851893/OstatnioZaktualizowane02?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJqHwpq-j53UTQ&feat=directlink.#5790729392508774674

http://www.namotorze.pl/

propozycja dla osób mających czas na weekend zakończenie sezonu podobno fajna imprezka!

A teraz uprzedzę Marka - co robimy w czwartek?

nie wiem czy dobrze odczytalem ale czy to chodzi o strzelce krajenskie??? jesli tak to traska okolo 120km a pogoda ma byc :) a co w czwartek ?

Tia Remik...tylko trza by się w czasie chyba cofnąć....hihihi....

Ja stawiam na Drawno.

Byliśmy tam w zeszłym roku, tak na chwilkę i nawet nas na ośrodek nie wpuścili.

Bez 60 zika nawet wejść na minutę nie można było.

Inaczej....jak już jechać - to w piątek i wracać w niedzielę. Wtedy te 6 dyszek ma sens.

co do czwartku, to może:

http://www.groupon.pl/oferty/szczecin/Czili-Kafe/10751421

tylko komu kupić? :-)

• Klubowicze

Tia Remik...tylko trza by się w czasie chyba cofnąć....hihihi....

Ja stawiam na Drawno.

Byliśmy tam w zeszłym roku, tak na chwilkę i nawet nas na ośrodek nie wpuścili.

Bez 60 zika nawet wejść na minutę nie można było.

Inaczej....jak już jechać - to w piątek i wracać w niedzielę. Wtedy te 6 dyszek ma sens.

co do czwartku, to może:

http://www.groupon.p...i-Kafe/10751421

tylko komu kupić? :-)

Oferta została wyczerpana, to jest chyba na deptaku Bogusława to raczej i tak by odpadło

Co do czwartku proponuję przesunąć termin na 18:30 Pleciuga

Ze względu na idącą dużymi krokami jesień i związane z nią chłodne wieczory i szybko zapadający zmrok przychylam się do propozycji przesunięcia czwartkowych spotkań na 18.30.

... a mi ch :):helpsmilie::D e okradli auto: wybita szyba, skradziony środkowy panel (radio/CD/GPS) :mad2::D . Wyglądało na zaplanowaną kradzież, bo reszta nietknięta. Mnie jednak ciekawi dlaczego nie włączył się alarm?!?!? ;) Policjant powiedział mi, że mają zagłuszacze alarmu.

Szczury...moze mieli takie cos

Z cofaniem czasu moze byc klopot a oferta Wooferai jest juz zjedzona. :)

"A PCX-a widziałem gdzieś w okolicach czerwca, stał na chodniku koło parku za Kaskadą i nie powiem zrobił na mnie wrażenie"- To jest właśnie mój- czeka w tym zagłębiu skuterowym (Obrońców i Sląska) na mój powrót z pracy. System start/stop może i obniża zużycie paliwa trudno jest mi powiedzieć. Mnie poruszającego się po mieście Szczecinie pali maks 2,3/100. Proszę bez wydziwiania- mierzone zawsze na zbiorniku w tej samej stacji, gdzie sam tyle samo leję. Oczywiście, gdy lejesz koło 4,5 litra pomyłki się zdarzają a przy tak małej ilości to wpływa na średnią, ale ponieważ tankowałem już sporo razy i tankowania zapisuję na forum PCX to mam rozstrzał podajże od 2,08/100 do 2,34/100. Odrzucając skrajne pali w granicach 2,2-2,28 litra/100 km. Stąd wpływ włączenia albo nie start stopa nie jest mi znany, gdyż używam go nie zawsze, raczej selektywnie nie mówiąc o tym, że staram się jechać a nie stać

mniam , te sałateczki wygladaja zachecajaco, ale chyba tylko galaxy i kaskada

a co do godziny to ja niestety pod pleciuge nie dojade bo pracuje do 18 ale dołącze okolo 19