Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać nowego kolegę - Qszyśka - rosniemy w siłę jeszcze troche i jak bedziemy jechać na pizze to dostaniemy eskortę policji - do 18,30 jesli nic nie stanie mi na przeszkodzie!

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VOLF

23

• bilety

22

• ArtCho

22

• SOVIETT

22

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Od zaraz do wynajęcia mieszkanie w Warzymicach 55m2 2 sypialnie plus salon z kuchnia, nowe, na strzezonym osiedlu, cena 1600zl brutto w tym czynsz i inne oplaty administracyjne ;) jakby ktos cos to prosze o kontakt ;)))

Opublikowano

chętnie bym Was poznał i z Wami pojeździł (jeśli nie wyglądałbym głupio na takim piździku jaki mam :laughing: wśród większych maszyn ) w ten czwartek jestem już umówiony na nocne wojaże rowerem po puszczy bukowej :batman:

no cóż, następna okazja bedzie pod koniec listopada, w niedziele wyjeżdżam popracować trochę (może coś upoluje w hiszpani większego)

pzdr wszystkich

Opublikowano

WItamy nowego kolege - nie w wielkości istita lecz w dobrej zabawie razem - ROŚMIEMY Z MINUTY NA MINUTĘ! do wieczora

Opublikowano

Mnie nie będzie, kończę remonta, bawcie się dobrze !

• Klubowicze
Opublikowano

Muszę dzisiaj zrezygnować - mam techniczny bajzel w sklepie i dzisiejszej nocy też chyba nie pośpię.Zachciało mi się ulepszeń :laughing::batman:;)

Opublikowano

Będę, chyba że nagle zacznie padać.

• Klubowicze
Opublikowano

Qszysiek coś Ci nie wyszło powyżej...

Opublikowano

Hejka ludziska, jutro sobota ;) moze jakis wypadzik??? Apeluje do naszego najlepszego przewodnika po Germanii ArtCho o jakąś rozsądna propozycje ;) szkoda marnowac być może ostatni wekendzik w sezonie!!!

• Klubowicze
Opublikowano

ArtCho jedzie z Biletami na Śląsk po nowy pojazd! ;) I (mam nadzieję) wróci dopiero w sobotę wieczorem.

Opublikowano

Te kółka boczne w Harleyu to dopiero hardkor. Konstrukcja solidna, czyli kosi wszystko jak leci - psy, koty, autostopowiczki, słoiki z grzybami na sprzedaż...

Niepojęte..

Opublikowano

Rzelu,te kółka w czasie jazdy składają się do tyłu,pod kufrem jest siłownik na powietrze .

Opublikowano

A ja myślałem że te kółka to z obu stron, na stałe :blush:

• Klubowicze
Opublikowano

Pojazd coraz bliżej. Już koło Opola.

Opublikowano

Plan Frakcji Turystycznej (w odróżnieniu od frakcji Zap.....laczy :) ):

ok g.15 przejażdżka bezinteresowna - Ramin i okolice.

Mój sprzęt już nie dymi. Nuda.

Zbiórka godz.15.Orlen na Kopernika.

Opublikowano

Rzelu, tu nikt nie zap...la, toż to spokojna brać skuterowa.

Aaa, że czasem nas ścigacze odwiedzą, toć przecie trzeba im pokazać choć troszkę, że my nie dziadki i też możemy. :)

Artur, jak nowe moto? Jedzie już do Szczecina? :)

• Klubowicze
Opublikowano

Już w Szczecinie. Profil użytkownika forum zaktualizowany. :)

Marek, wielkie dzięki za pomoc i współpracę!

W tym tygodniu siedzę w Szczecinie, więc jeśli będzie tylko pogoda chętnie się pochwalę! Powiem tylko, że różnica w mocy baaaardzo widoczna: przyspieszenie i wyprzedzanie jest naprawdę poezja. W sumie tylko to - bo reszta jak poprzednio: wygoda, świetne prowadzenie, pojemność bagażnika itd.

• Klubowicze
Opublikowano

:) Na oko taki sam, ale odcień lakieru jest inny: grafitowo-złoty. Żółte zaciski hamulców.

Pomylilem się... To nie ten, tylko następny tydzień będzie cały w Szczecinie...

a392130cf0f541658274a8688dc956fc_zpsac3968f7.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

dzięki Artur za miłą podróż - sprzęt na pewno jest OK

Czyli Honda SW-T400 do sprzedania

Opublikowano

Gratulujemy nowego sprzęta. Dziś z 2 Maćkami zrobiliśmy pętlę Lubieszyn - Locknitz - Dobieszczyn - Bartoszewo - Szczecin. Deszcz nas przegonił.

Do zobaczenia.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też nigdzie dawno nie byłem więc ruszam nach Berlin !scooter !tank !USA

Opublikowano

Robimy przejażdżkę do Niemiec. Start o 12 Orlen na Kopernika.

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 30.09.2012 o 09:25, Rzelu napisał(a):

Robimy przejażdżkę do Niemiec. Start o 12 Orlen na Kopernika.

Nie żebym się czepiał 35 minut na przeczytanie, decyzja, spakowanie, a gdzie czas na zaplanowanie. Byłem w Berlinie skoro nie było planów, a limit km. trzeba wykonać.