Rzelu Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Co do soboty: jeśli aura dopisze start 8:30 Orlen na Kopernika. Jeśli pogodowo będzie niemiło - jestem zdecydowany na przejazd samochodem. Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Wszystkim wielkie dzięki za dzisiaj - Marek kamizelka extra - świecę jak latania na drodzę co do wyjazdu w sobotę to zdwonimy się jutro! Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Co do soboty: jeśli aura dopisze start 8:30 Orlen na Kopernika. Jeśli pogodowo będzie niemiło - jestem zdecydowany na przejazd samochodem. Ja osobiście wolałabym jechać samochodem ze względu na mało obtymistyczną aurę pogodową i niedoleczone przeziębienie. W tej kombinacji może Marek i Zosią skuszą się pojechać? Pewien problem stanowi jedynie przeprawa promowa i korki z nią związane... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 14 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 My zdecydowanie NIE Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ja dzisiaj polatałem po Niemczech i w Schwedt spotkałem 2 kolegów na skuterach, podtrzymuje zaproszenie dla Was Panowie na czwartek o godzinie 19,00 pod pleciuga bo jak sami mówiliście patrzycie na nasze forum! Pozdrawiam Witam wszystkich Co prawda rzeczywiście przeglądam forum, ale raczej chodziło mi o cały portal, przyznam się, że nawet nie wiedziałem, iż istnieje podział na poszczególne województwa. Co do zaproszenia to oczywiście wielkie dzięki, tym niemniej mój "potężny maxiskuter" (w dziale jest co prawda, ale powiedzmy sobie szczerze- to fajna, ale jednak miejska zabawka) mógłby jedynie spełniać rolę opóżniacza. poprzednio jeżdziłem tmaxem I gen, ale cóż po kilku latach skuter jakby ważył coraz więcej a ja byłem coraz mniejszy i słabszy- do miasta a tutaj się poruszam gorzej przydatny niż obecny miły PCX. Tak więc jakieś wypady poz miasto raczej odpadają. Co do mojego kolego to zapewne jak uprzątnie obowiązki rodzinne pewnie się skusi. Jeszcze raz pozdrawiam i przyznam-trzeba trafu, żeby 3 skutery z Polski w tym Schwedt się znalazły Odnośnik do komentarza
SOVIETT Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Co do soboty: jeśli aura dopisze start 8:30 Orlen na Kopernika. Jeśli pogodowo będzie niemiło - jestem zdecydowany na przejazd samochodem. jeśli nie bedzie padalo to na 100% melduje sie na orlenie Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (...) tym niemniej mój "potężny maxiskuter" (w dziale jest co prawda, ale powiedzmy sobie szczerze- to fajna, ale jednak miejska zabawka) mógłby jedynie spełniać rolę opóżniacza. poprzednio jeżdziłem tmaxem I gen, ale cóż po kilku latach skuter jakby ważył coraz więcej a ja byłem coraz mniejszy i słabszy- do miasta a tutaj się poruszam gorzej przydatny niż obecny miły PCX. Tak więc jakieś wypady poz miasto raczej odpadają. Co do mojego kolego to zapewne jak uprzątnie obowiązki rodzinne pewnie się skusi. Jeszcze raz pozdrawiam i przyznam-trzeba trafu, żeby 3 skutery z Polski w tym Schwedt się znalazły Witam serdecznie! W nasze grupie zachodniopomorskiej jest spora różnorodność, tak więc i dla małego PCXa znajdzie się miejsce Nie wszyscy gnają - są tacy, co jeżdżą dość wolno. Tak więc na pewno da się jakoś zgrać. A tak nb. to bardzo chciałbym zobaczyć ten wynalazek - namawiałem syna na niego, ale się uparł na motor Hondę Varadero 125 i sobie czasem razem jeździmy. Mnie w najbliższy czwartek na spocie pod Pleciuga nie będzie, ale w imieniu Koleżanek i Kolegów zapraszam. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Widziałem z daleka PCX-a w salonie hondy w Szczecinie. Ale z chęcią bym zobaczył na żywca. :-) I zgodzę się z Arturem, że w czwartki to spokojnie dasz radę z nami śmignąć na kebaba i inne placki. Co do soboty - to odpadam. Odnośnik do komentarza
MarcinSw Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 propozycja na przyszlą sobotę Świnoujście - DNI TWIERDZY jesli pogoga pozwoli na wyjazd co koleżeństwo na to? O której Brać planuje przyjazd na wyspy? Ja osobiście wolałabym jechać samochodem ze względu na mało obtymistyczną aurę pogodową i niedoleczone przeziębienie. W tej kombinacji może Marek i Zosią skuszą się pojechać? Pewien problem stanowi jedynie przeprawa promowa i korki z nią związane... Jeśli chodzi o imprezę Dni Twierdzy to rekonstrukcja 3 bitew odbędzie się w Forcie Gerharda, który jest zaraz przy latarni morskiej, a tam nie trzeba przeprawiać się promem. Pozostałe 2 forty (Zachodni i Anioła), do których wejścia będą za darmo w niedzielę, są położone blisko przeprawy miejskiej (promy bieliki) i można tam śmiało iść na piechotę bez przeprawiania się samochodem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Wyjeżdżamy 8:30, więc powinniśmy spokojnie zdążyć na defiladę o 10, a na pewno na koncert kobziarzy. Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dzięki Wszystkim za miłą wycieczkę do miłego zobaczenia Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Kto nie był, niech żałuje... Odnośnik do komentarza
SOVIETT Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 niezle wygladasz w mundurze tylko przytylo Ci sie troszke Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 I ten niebieski naleśnik trochę mało twarzowy... A ten z tą spluwą obok Ciebie, to co to za jeden? Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 he:) to sie widzielismy....nawet mijali:) rzelu:)....bylem w czarnej kurtce z bialymi wstawkami na ramionach:) pozdro:)... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 No to tradycyjne pytanie - co robimy w czwartek ? Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Przyłączam się do pytania - co robimy w czwartek? Odnośnik do komentarza
SOVIETT Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 a może ognisko na głębokim? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 a może ognisko na głębokim? Jestem jak najbardziej ZA Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Dobrze kombinujecie, kiełbaski i te sprawy Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Nie macie litości dla koleżanki na diecie Drodzy Koledzy, jak nie pizza to kiełbaski :/ Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Samba zawsze możesz zabrać na ognisko kiełki! Odnośnik do komentarza
SOVIETT Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Nie macie litości dla koleżanki na diecie Drodzy Koledzy, jak nie pizza to kiełbaski :/ powiedz sobie : dieta od poniedziałku... tylko którego Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 To ja też za kiełbaskami w czwartek. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ok, ja też się piszę. I przypominam ze jestem na urlopie więc w pracy mnie nie szukajcie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi