Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Spotkanie zakończone, było bardzo kameralnie, ale śmiechu jak zwykle , dzięki. Spotkanie w miesiącu wrześniu nie zostało ustalone, może będzie w innej formie, zobaczymy. Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10 1
tomekstw Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 O była i delegacja od nas. Super. U nas grube sprawy remontowe u dzieci, więc jesteśmy uziemieni.
emjarek Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Spotkanie zakończone, było bardzo kameralnie, ale śmiechu jak zwykle , dzięki. Spotkanie w miesiącu wrześniu nie zostało ustalone, może będzie w innej formie, zobaczymy. Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10Witajcie wszyscy.Żyję.Trochę się zmieniło.Jeżdżę teraz motocyklem, prawko zrobiłem na wiosnę.Nie oznacza to, że jakoś znielubilem skutery.Nadal uważam, że dwa kółka dobrze.Chętnie wezmę udział w spotkaniu i byłbym zaszczycony mogąc się z Wami przejechać.Mam nadzieję, że do zobaczenia. Wysłane z mojego moto g73 5G przy użyciu Tapatalka
tomekstw Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Witajcie wszyscy.Żyję.Trochę się zmieniło.Jeżdżę teraz motocyklem, prawko zrobiłem na wiosnę.Nie oznacza to, że jakoś znielubilem skutery.Nadal uważam, że dwa kółka dobrze.Chętnie wezmę udział w spotkaniu i byłbym zaszczycony mogąc się z Wami przejechać.Mam nadzieję, że do zobaczenia. Wysłane z mojego moto g73 5G przy użyciu TapatalkaA śledziłem Twoje wojaże po Europie chyba na vstromie? Zapraszamy. I pewnie coś będzie się wspólnie jesiennie latać 1
emjarek Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Tak. V strom. Wysłane z mojego moto g73 5G przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Października 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Października 2023 Uwaga! Ogłoszenie "parafialne". W czasie ostatniego Ogniska Podkarpackiego zostało ustalone kolejne (po przerwie) spotkanie z cyklu tak zwanych cyklicznych, i rzeczone zostało zaplanowane na dzień 23.11.2023r. godzina 18.00 w Karczmie u Jana. Do zobaczenia.
Użytkownicy Bienias Opublikowano 22 Listopada 2023 Użytkownicy Opublikowano 22 Listopada 2023 Jutro spotkanie a tu na łączach taka cisza. Czy ktoś się wybiera na jutrzejsze spotkanie?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 22 Listopada 2023 Cisza, bo o czym tu gadać. Do zobaczenia. Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Listopada 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Listopada 2023 Jak nie zamarznę i nie wyskoczy nic nieplanowanego to może i my będziemy, czyli ja i jednoręka 🧝♀️ 😀
Użytkownicy Bienias Opublikowano 22 Listopada 2023 Użytkownicy Opublikowano 22 Listopada 2023 Staraj się Andrzejku być bo będę miał coś dla Was
tomekstw Opublikowano 22 Listopada 2023 Opublikowano 22 Listopada 2023 Nas niestety nie będzie, obowiązki służbowe nie wybaczają. Nie to co emeryci free birds...
Użytkownicy Robbi Opublikowano 23 Listopada 2023 Użytkownicy Opublikowano 23 Listopada 2023 Siema niestety nie dam rady być Miłego spotkania Pozdrawiam
ComoDo Opublikowano 23 Listopada 2023 Opublikowano 23 Listopada 2023 Mnie nie będzie . Niestety w tym tygodniu mam drugą zmianę więc odpadam.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Listopada 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Listopada 2023 Spotkanie w toku.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 24 Listopada 2023 Spotkanie było po dłuższej przerwie, ale śmiechu i rozbijania g...a na atomy po pachy. Kolejne spotkanie zostało ustalone na dzień 14.12.2023r. godzina 18.00 Karczma u Jana.
Użytkownicy Robbi Opublikowano 13 Grudnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 13 Grudnia 2023 Siemka⛄🛵 Chciałbym złożyć Wam życzenia świąteczne 🌲🎄 zdrowia spokoju wszystkiego co najlepsze oraz Szczęśliwego Nowego roku 2024. Jutro nie dam rady niestety koniec roku w pracy nie wyrobię się. Pozdrowionka 🛵
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Grudnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Grudnia 2023 Pany, kogo jeszcze nie będzie ? Bo samemu to pijam kawę w mordorze ☺️
tomekstw Opublikowano 14 Grudnia 2023 Opublikowano 14 Grudnia 2023 23 godziny temu, Robbi napisał(a): Siemka⛄🛵 Chciałbym złożyć Wam życzenia świąteczne 🌲🎄 zdrowia spokoju wszystkiego co najlepsze oraz Szczęśliwego Nowego roku 2024. Jutro nie dam rady niestety koniec roku w pracy nie wyrobię się. Pozdrowionka 🛵 Dziękujemy i na wzajem. 8 minut temu, EndriuBis napisał(a): Pany, kogo jeszcze nie będzie ? Bo samemu to pijam kawę w mordorze ☺️ Nas nie będzie. Obowiązki dziadowskie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Grudnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Grudnia 2023 @tomekstw czyli jednak to prawda. Jak jest wujostwo to musi być też "dziadostwo" 🤣 my się wybieramy.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Grudnia 2023 Spotkanie zakończone, było kameralnie ale też wesoło. Kolejne spotkanie zostało ustalone na 18.01.2024r. godzina 18.00 Karczma u Jana. Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Grudnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Grudnia 2023 Mikołaja nie było ale choinka i owszem ☺️ 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Stycznia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Stycznia 2024 Jakieś plany na najbliższy czwartek ? Bo zima wraca, śnieg, mróz i ferie 🙃
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Stycznia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Stycznia 2024 Godzinę temu, EndriuBis napisał(a): (...) zima wraca, śnieg, mróz i ferie (...) Znalazłeś już cztery powody, żeby nie jechać. To teraz znajdź ten jeden, żeby przyjechać.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Stycznia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Stycznia 2024 No jeden mam - Grześ ? 🙃 ale na razie tych na "nie" jest więcej ? Aaa, zapomniałem jeszcze o "robocie" 😉
Rekomendowane odpowiedzi