Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W domku, dzięki za kameralne spotkanie.

Fajnie Mariusz, że się pojawiłeś, do następnego!

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja dotarłem ma bazę, trochę deszczu mnie lekko rosą pokryło.

Fajnie było pogadać w nielicznym gronie. Dzięki.

• Użytkownicy+
Opublikowano

My w domku już jakiś czas. Dzięki panowie. Mariusz chyba jeszcze w drodze. Deszczyk padał, ale cieplutko .

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie jakieś foteczki poproszę.....

Opublikowano

Paweł, tak szybko i w miłej atmosferze, że nawet Saper zapomniał fotki zrobić ?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Paweł, jest mi niezmiernie przykro ?, ale niestety nie mogę spełnić Twojej prośby. Plan spotkania był tak napięty ?, że nie było kiedy fotek zrobić ?. Mogę tylko powiedzieć, że było całe 3 (słownie: trzy) Burgmany i ... jeden samochód.

Szacun dla Mariusza, że przyjechał z Lubaczowa i musiał wracać w deszczu. Dzięki.

Pomimo spotkania w kameralnym gronie,

kolejne spotkanie zostało ustalone na: 26.09.2019r. godzina 18.00 Czarny Sezam w Dębicy

• Sympatycy
Opublikowano

dobra, tym razem wam daruję???

• Użytkownicy+
Opublikowano

Paweł, dziękujemy za okazanie "litości"  ?  ale nie było czym się chwalić. 2 x placki po węgiersku, 1 x szarlotka i bardzo mała kawa i pierogi - wszystkie, byle bez mięsa ? a na końcu jeden wielki ZONK.  Zepsuł się terminal płatniczy, a większość z nas "bez gotówki" ?   konsternacja przy kasie była nie zła ?

Pogoda też nas nie rozpieszczała. Cały czas deszczem straszyło, nawet pokropiło, ale my twardo jako jedyni przy stoliku na zewnątrz ?  w powrotnej drodze za to nas troszeczkę  pokropiło.  

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie i Panie spotkanie już w ten czwartek, zapraszamy do Dębicy

• Użytkownicy+
Opublikowano

Niestety mój przyjazd jest zagrożony. ?  ale spróbuję wziąć Baśkę na litość - może przywiezie mnie samochodem.  ?

Ja to generalnie bym wsiadł na skuter. Prawa noga do jazdy zbędna - ale .........    potem bym nie miał po co do domu wracać. A z pasażerem na pewno na razie nie pojadę. Tam już dwie nogi są nie zbędne. 

• Sympatycy
Opublikowano
7 minut temu, EndriuBis napisał:

Prawa noga

co się stało??????

• Użytkownicy+
Opublikowano

Mała wywrotka ?  opisałem tutaj   .

• Sympatycy
Opublikowano

o cholera, całe szczęście żeś cały, i nie wpadłeś pod tego TIRA

• Użytkownicy
Opublikowano

Andrzej, zdrówka. Trzymaj się!

• Użytkownicy
Opublikowano

Pieniny pozdrawiają i życzą zdrowia i spokoju Basi. 

• Użytkownicy+
Opublikowano

Na spotkaniu całych dwóch uczestników, spotkali się, pogadali i ustalili to co chcieli.

Kolejne spotkanie odbędzie się 24.10.2019 r. w Karczmie u Jana o godzinie 18.00

Opublikowano
Godzinę temu, Saper napisał:

Karczmie u Jana o godzinie 18.00

W zaczerniu? Mam 100m, może zajrzę i się zapoznam ?

@EndriuBis, potrzebujesz tego tylnego plastiku co połamałeś? Jaki masz kolor burgmana?

• Użytkownicy+
Opublikowano
Dnia 24.09.2019 o 18:29, Vince napisał:

Andrzej, zdrówka. Trzymaj się!

Dnia 25.09.2019 o 00:09, zicoo62 napisał:

Pieniny pozdrawiają i życzą zdrowia i spokoju Basi. 

Dzięki Panowie. ?   raczej wszystko idzie w dobrym kierunku.  Mam w planie jeszcze w tym sezonie pojeździć :scooter:?

Godzinę temu, szupek napisał:

W zaczerniu? Mam 100m, może zajrzę i się zapoznam ?

@EndriuBis, potrzebujesz tego tylnego plastiku co połamałeś? Jaki masz kolor burgmana?

Chyba potrzebuję. Jak masz cały i dogadamy się co do ceny to chętnie skorzystam. A kolor .....  taki ciemno granatowy.  Na spotkanie wpadnij. Gdzieś Ty się do tej pory uchował ? ? 

A Burgman taki:

DSCF5391.JPG

Opublikowano

@EndriuBis, gdzie się uchowałem? Hmm, w Rzeszowie mieszkałem kilkanaście lat, w Zaczerniu osiedliłem się ponad 2 lata temu. 5 lat temu kupiłem pierwsze prawdziwe moto - chińska 250, mam ją do dziś :), później kupiłem nowego hyosunga gt 650, którego sprzedałem po narodzinach córki, burgera kupiłem miesiąc temu, to naturalnie zacząłem szukać for tematycznych zarówno krajowych i zagranicznych, własnie na burgmanii dowiedziałem się, że kupiłem guano ?

Wcześniej się na żadnych forach nie udzielałem, latałem dookoła komina, uczestniczyłem na forum podkarpackie2oo, wpadałem czasem na podpromie polatać z chłopakami. 

Wydaje mi się, że maksi, to dla mnie idealne połączenie wiatru we włosach oraz pragmatyzm, którego potrzebuję ?

• Użytkownicy+
Opublikowano
Dnia 29.09.2019 o 00:52, szupek napisał:

@EndriuBis, gdzie się uchowałem? ..............

Przenoszę "gadkę"  tutaj klik    ten wątek zostawiamy na umawianie się na "cykliczne" spotkania ? 

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

Tylko krótkie przypomnienie. To już jutro.  Kolejne spotkanie odbędzie się 24.10.2019 r. w Karczmie u Jana o godzinie 18.00

Kto planuje być ?   Ja z Baśką planujemy. Jeszcze nie wiem czy na ? czy ? .

Opublikowano

Ja póki co jeszcze w Łodzi, ale możliwe, ze się wyrobię ?

Opublikowano

Będziemy

Opublikowano

ruchy , ruchy, my już na miejscu